reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agapl a czy Ty czujesz czasem maluszki w brzuszku? ja wczoraj tak je troszkę czułam, jejku jak ja lubie, aby je czuć - tak jakby troszkę ciężko tam gdzieś nisko w dole brzucha, trochę jakby gilgotki, ale czuje inaczej niż poprzednio - mam nadzieję,że to dobry znak :-) czekam na koleżankę , która zawiezie mnie do Olsztyna

reklama
Wandzia jak się czujesz psychicznie??? Wczoraj tak to przeżywałam, że cały wieczór o Tobie myślałam. Wiesz my się leczymy w W-wskim Invimedzie i jak czekaliśmy w sobotę na IUI to czytaliśmy artykuł, że mrozaczki są silniejsze i tak naprawdę szansę z mrozaczkami są większe, było też napisane, że dzieci z zimowiska są inteligentniejsze. Także głowa do góry - przecież czeka tam jeszcze na Ciebie gromadka Waszych dzieci

Gotadora to kciukasy zacisniete za I werke:) Ja szczerze powiem ze sie ciesze ze u nas nie robia takich weryfikacji bo chyba bym zawalu dostala ;-) Ale z drugiej strony wy wiecie pozniej ze np trzeba zwiekszyc leki....

Agapl a czy Ty czujesz czasem maluszki w brzuszku? ja wczoraj tak je troszkę czułam, jejku jak ja lubie, aby je czuć - tak jakby troszkę ciężko tam gdzieś nisko w dole brzucha, trochę jakby gilgotki, ale czuje inaczej niż poprzednio - mam nadzieję,że to dobry znak :-) czekam na koleżankę , która zawiezie mnie do Olsztyna

Gotadora, ja nic nie czuje :-( Bole wszystkie jakby odeszly w zapomnienie. Jedynie wieczorami mnie boli brzuch ale to taki lekki bol na @ . Poza tym dzis odpadl mi jeden plasterek a drugi tez sie juz odkleja:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry