Agapl a czy Ty czujesz czasem maluszki w brzuszku? ja wczoraj tak je troszkę czułam, jejku jak ja lubie, aby je czuć - tak jakby troszkę ciężko tam gdzieś nisko w dole brzucha, trochę jakby gilgotki, ale czuje inaczej niż poprzednio - mam nadzieję,że to dobry znak :-) czekam na koleżankę , która zawiezie mnie do Olsztyna
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
goga gratuluję wysokiej bety :-)
martaczi
Fanka BB :)
cześć Dziewczyny!
mam pytanie wiecie w jakim dniu cyklu wykonać badanie amh i inhibine b?
wszystkim życzę pysznych pączków!:-)
Wandzia jak się czujesz psychicznie??? Wczoraj tak to przeżywałam, że cały wieczór o Tobie myślałam. Wiesz my się leczymy w W-wskim Invimedzie i jak czekaliśmy w sobotę na IUI to czytaliśmy artykuł, że mrozaczki są silniejsze i tak naprawdę szansę z mrozaczkami są większe, było też napisane, że dzieci z zimowiska są inteligentniejsze. Także głowa do góry - przecież czeka tam jeszcze na Ciebie gromadka Waszych dzieci
Agapl a czy Ty czujesz czasem maluszki w brzuszku? ja wczoraj tak je troszkę czułam, jejku jak ja lubie, aby je czuć - tak jakby troszkę ciężko tam gdzieś nisko w dole brzucha, trochę jakby gilgotki, ale czuje inaczej niż poprzednio - mam nadzieję,że to dobry znak :-) czekam na koleżankę , która zawiezie mnie do Olsztyna
Gotadora, ja nic nie czuje :-( Bole wszystkie jakby odeszly w zapomnienie. Jedynie wieczorami mnie boli brzuch ale to taki lekki bol na @ . Poza tym dzis odpadl mi jeden plasterek a drugi tez sie juz odkleja:-(
Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny!
w 3 dniu cyklu
reklama
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Sony gratulacje !!!!
Gratuluję też wszystkim innym zaciążonym, niech dobra passa trwa !!!
Oskaa kiedy testujesz?
Gratuluję też wszystkim innym zaciążonym, niech dobra passa trwa !!!
Oskaa kiedy testujesz?
Podziel się: