reklama
martka273
Fanka BB :)
martaczi
dzięki Dziewczyny chyba pójdę jeszcze raz zrobić nie pamiętam właśnie w którym dniu robiłam to amh ale rzeczywiście 1,5 to kiepski wynik już sama nie wiem co robić!jutro powtarzam bete.
madzialenak
mama na pełen etat
martka neta na pewno ładnie urosła, łap wiruski ***********************
madzialenak
mama na pełen etat
martaczi ja mam amh 1,7, pewnie już spadło po 2 stymulacjach. Doktor powiedział, że mój wynik nie jest wcale zły, mam 32 lata.
martka273
madzialenak a Ty w pracy, czy na L4?no ale powiedz, objawy są wynikiem wzrostu stężenia bhcg i progesteronu,czyli jak są niskie, to nie ma objawów?no tak "na chłopski rozum".....
łapię wiruski, łapię!!!!!
martaczi ja kończę 33 lata w tym roku, a AMH przed stymulacją miałam 0,7, inhibiny nie kazali mi robić, powiedzieli,że wystarczy amh
łapię wiruski, łapię!!!!!
martaczi ja kończę 33 lata w tym roku, a AMH przed stymulacją miałam 0,7, inhibiny nie kazali mi robić, powiedzieli,że wystarczy amh
Ostatnia edycja:
martaczi wynik 1,5 to dobry wynik! Norma to powyżej 1,4, więc jesteś w normie... Nic się nie martw! Moje AMH to 0,9, ale moja dr powiedziała, żeby się tym wynikiem nie stresować, i że przeważnie wynik AMH nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość. (powiedziała, że jest to stosunkowo młode badanie i nie jest jeszcze doskonałe) Jak ja odebrałam swój wynik AMH to byłam załamana, bo myślałam, że już nie mam szans. Koleżanki z forum powiedziały mi, że dziewczyny zachodziły w ciążę z niskim AMH (poniżej tej normy) :-) A Ty jak dla mnie w ogóle nie masz się czym stresować.
martaczi
aż się boję zrobić robiłam dawno i było 1,5 a sytmulowana byłam chyba już z 10 razy! ale o tym drugim badaniu nie słyszałam dopiero mi Kinga napisała! spróbuję zobaczymy co wyjdzie! ja ma 27 lat
reklama
martaczi
no to mnie uspokoiłyście:-) dzięki na info
madzialenak a Ty dalej sie leczysz w invimedzie?
czy potem oni juz nie prowadzą ciąży?
madzialenak a Ty dalej sie leczysz w invimedzie?
czy potem oni juz nie prowadzą ciąży?
Podziel się: