reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Hope1989 z okazji urodzin samych wspaniałości!!! Aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, niech zdrowie dopisuje i słoneczko świeci nad Tobą każdego dnia !!! Życze Ci samych życzliwych ludzi dookola oraz pociechy z najbliższych!!! Powodzenia, niech to będzie Twój czas;)[emoji173][emoji170][emoji484][emoji517][emoji517][emoji513][emoji516][emoji516][emoji255][emoji253][emoji254][emoji258][emoji890][emoji258][emoji7]
Dziękuję pięknie ❤❤❤ wzruszyłam się. Jesteście wszystkie takie kochane!

reklama
Dziewczynki, ja już po. Endo 8.4 dr powiedziała że grzechem było by marudzić bo Endo pomimo że małe to bardzo ładne i gładkie [emoji4]
Kropek ruszył, zamrożony jako 2-dniowy 4-komorkowy, podzielił się i miał już 5 pięknych, okraglutkich, puszystych komoreczek bez żadnych fragmentacji [emoji7]
Zrobiłam dodatkowo progesteron, mam zapasowa receptę na jakieś zastrzyki w wypadku jeśli będzie za niski. Do 14 ma dr do mnie zadzwonić i powiedzieć czy mam wykupić.
Wracam teraz do domu, śniadanko i relaksik [emoji4]
Trzymajcie kciuki za mnie i mojego Kropeczka [emoji3059]
Trzymamy mocno! Musi być sukces! Odpoczywaj i dbaj o siebie! 🥰

Tak, tak dokładnie tak powiedziała. Że jest ok ale nie zaszkodzi dołożyć [emoji16]
Właśnie wróciłam z apteki. Zostawiłam 750zeta za wszystko plus transfet. Nawet nie chce mi się liczyć tego wszystkiego [emoji28] jak się uda to 500+ matka rekwiruje na rok[emoji23]
To masz dobry progesteron, rozumiem że kazala zwiększyć ale nie dlatego że jest niski tylko dlatego żeby był jak najwyższy bo to tylko może pomóc.

reklama
Do góry