Dziękuję pięknie ❤❤❤ wzruszyłam się. Jesteście wszystkie takie kochane!@Hope1989 z okazji urodzin samych wspaniałości!!! Aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, niech zdrowie dopisuje i słoneczko świeci nad Tobą każdego dnia !!! Życze Ci samych życzliwych ludzi dookola oraz pociechy z najbliższych!!! Powodzenia, niech to będzie Twój czas[emoji173][emoji170][emoji484][emoji517][emoji517][emoji513][emoji516][emoji516][emoji255][emoji253][emoji254][emoji258][emoji890][emoji258][emoji7]
reklama
Nmol/l
W jakich to jednostkach?
Dziękuję ❤@Hope1989 wszystiego najlepszego
Dziękuję kochana ❤Wszystkiego wspaniałego
Trzymamy mocno! Musi być sukces! Odpoczywaj i dbaj o siebie!Dziewczynki, ja już po. Endo 8.4 dr powiedziała że grzechem było by marudzić bo Endo pomimo że małe to bardzo ładne i gładkie [emoji4]
Kropek ruszył, zamrożony jako 2-dniowy 4-komorkowy, podzielił się i miał już 5 pięknych, okraglutkich, puszystych komoreczek bez żadnych fragmentacji [emoji7]
Zrobiłam dodatkowo progesteron, mam zapasowa receptę na jakieś zastrzyki w wypadku jeśli będzie za niski. Do 14 ma dr do mnie zadzwonić i powiedzieć czy mam wykupić.
Wracam teraz do domu, śniadanko i relaksik [emoji4]
Trzymajcie kciuki za mnie i mojego Kropeczka [emoji3059]
Dziękuję Moja Ty inspiracjo ❤ skoro Ty tak mówisz to musi być dobrze ❤@Hope1989 sto lat sto lat! Wszystkiego najwspanialszego Kochana! Udanych i jak najkrótszych starań żeby maleństwo już niedługo baraszkowalo w Twoim brzuszku cudownego dnia i samych miłych wspomnień
I powodzenia dzisiaj!
To masz dobry progesteron, rozumiem że kazala zwiększyć ale nie dlatego że jest niski tylko dlatego żeby był jak najwyższy bo to tylko może pomóc.Nmol/l
Dziękuję ❤ naprawdę jesteście cudowne wszystkie!@Hope1989 Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin kochana
Tak, tak dokładnie tak powiedziała. Że jest ok ale nie zaszkodzi dołożyć [emoji16]
Właśnie wróciłam z apteki. Zostawiłam 750zeta za wszystko plus transfet. Nawet nie chce mi się liczyć tego wszystkiego [emoji28] jak się uda to 500+ matka rekwiruje na rok[emoji23]
Właśnie wróciłam z apteki. Zostawiłam 750zeta za wszystko plus transfet. Nawet nie chce mi się liczyć tego wszystkiego [emoji28] jak się uda to 500+ matka rekwiruje na rok[emoji23]
To masz dobry progesteron, rozumiem że kazala zwiększyć ale nie dlatego że jest niski tylko dlatego żeby był jak najwyższy bo to tylko może pomóc.
reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczynom. Ja nigdy nie lubiłem dnia dziecka mam nadzieję że już niedługo to święto nabierze dla mnie nowego znaczenia. W czwartek będę miała skompletowane wszystkie wyniki a w on kolejna wizyta. Dobrego dnia
Podziel się: