Gdzie się kupuje takie lodyMoje ulubione to haagen dazs macadamia Nutt brittle
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja lubię wszystkie ich smaki [emoji16][emoji16][emoji39][emoji39]Moje ulubione to haagen dazs macadamia Nutt brittle
U mnie są w osiedlowym spolemGdzie się kupuje takie lody
Ja nie lubię czekoladowych bo nie lubię czekolady. Bardzo nie lubię czekolady...Ja lubię wszystkie ich smaki [emoji16][emoji16][emoji39][emoji39]
Wow, dla mnie też mogłoby jej nie być, ale ją toleruję . Najgorsze jest to że wszystkie fajne rzeczy typu ptasie mleczko, snickersy itp jest pooblewane czekoladą, i po co. A mój mąż to wręcz marzy żeby ktoś stworzyl ptasie mleczko bez czekolady . Zawsze żebra żebym mu ją poobgryzałaJa nie lubię czekoladowych bo nie lubię czekolady. Bardzo nie lubię czekolady...
klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja w lidlu bo ten smak jestGdzie się kupuje takie lody
Ale widziałam tez w biedronce tylko te gorsze smaki
Dlatego ja raczej nie jem słodyczy bo prawie wszystko ma czekoladę i często nie da się jej ściągnąć. A najgorzej jak ciasta mają czekoladę... Albo torty.....blehhhWow, dla mnie też mogłoby jej nie być, ale ją toleruję . Najgorsze jest to że wszystkie fajne rzeczy typu ptasie mleczko, snickersy itp jest pooblewane czekoladą, i po co. A mój mąż to wręcz marzy żeby ktoś stworzyl ptasie mleczko bez czekolady . Zawsze żebra żebym mu ją poobgryzała
Kochana ja w deszczowej Anglii. Ale juz wam bookuje tunel
Czarna prawde mowi, ja też jestem w Anglii i pogoda jest przepiekna
Załączniki
Smaka narobiły to i ja się wzięłam za moje ulubione lody cóż najwyżej dupsko urośnie
Zobacz załącznik 1126980
Ale mi apetytu narobiłaś, uwielbiam te lody
reklama
Woow, wygląda super! Ale bym zjadlaa.....To nie moj dzien na robienie ciasta krem mi sie zwazyl pierwszy raz w zyciu. Musialam jechac znowu do sklepuale chyba cos wyszlo
Podziel się: