reklama
Ty to chyba w obcych krajach?Bo nie wierze ze tska pogoda gdzues jest yu w Polenie?Przepraszam. Wsiadac w auta i do mnie przyjeżdżać. Zapraszam was wszystkie❤
A ja nawet miodu nie jadam bo sie obawiam ze jest sztucznie dosladzanyJadam desery totalnie bez cukru jedynie z tymi naturalnymi z owocow. Z przyjemnosci to mi kawa z mlekiem i cukrem -tym sztucznym zostalaNo co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bounty batoniki są bez cukru tylko z miodem Zobacz załącznik 1126965
Uwielbiam taki obiad, w lecie to prawie codziennie sadzone z ziemniaczkami, kalafior albo fasolka szparagowa i zsiadłe mleko albo kefirAle pysznosci.... A ja nic nie mam dobrego..... Wlasnie obrzarlam sie zieniakami z salata i sadzonym jajkiem i oczywiacie zsiadle
My mamy sąsiada co ma swoją pasiekę i od niego kupujemy miód, jest super. Ja teraz tez staram się nie jeść w ogóle cukru wiec nawet te dzisiejsze batoniki to taki mały grzeszekA ja nawet miodu nie jadam bo sie obawiam ze jest sztucznie dosladzanyJadam desery totalnie bez cukru jedynie z tymi naturalnymi z owocow. Z przyjemnosci to mi kawa z mlekiem i cukrem -tym sztucznym zostala
bazylia128
Fanka BB :)
Proooooooooooossssszzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeee daj mi przepis baunty uwilebiam a do tego jak bez cukru to dla mnie wypas...No co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bounty batoniki są bez cukru tylko z miodem Zobacz załącznik 1126965
bazylia128
Co tu sie dzisiaj dzieje Tyle zdjec a ja dopiero obiadek koncze bo jest u mnie sasiadka i sobia gadamy
klaudiaanita
Smaka narobiły to i ja się wzięłam za moje ulubione lody cóż najwyżej dupsko urośnie
reklama
Czarna to za górami za lasami mieszka, dawaj do mnie, ja w PLTy to chyba w obcych krajach?Bo nie wierze ze tska pogoda gdzues jest yu w Polenie?
Podziel się: