reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak to niestety jest, mam wrażenie, że po przerwie jeszcze gorzej wrócić do tego wszystkiego :( czasem dobrze narzucić sobie taki tryb zadaniowy i małymi kroczkami do przodu, powoli planować co dalej, ale nie zatrzymywać się. Kochana będzie dobrze, trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤
Dziękuję bardzo kochana❤. Masz racje mysle ze ta przerwa zle na mnie wpłynęła. Postram sie wziąść w garść. Musze wrócić do ćwiczeń. Zajac glowe i nabrać siły 💪

reklama
Poklocilam sie dzisiaj z Łukaszem 😩 😩 😩 On sie powoli zaczyna wycofywac z adopcji komorki - powiedzial mi ze nie chce miec dziecka z inna kobieta ;( Nie dosc ze tyle sie nie widzielismy to jeszcze sie poklocilicmy ;( Smutne to bardzo ;(
Te Łukasze chyba takie są bo ja z moim też kłótnia okropna, płakałam chyba godzinę w łazience 😓
A on poszedł rozwalać murek do odpływu a jak zaczol murować to rozpadało się jak cholera, dobrze mu takkkkkk!!!

No tera to już płyniesz kochana:-) jaka KD za daleko do Ciebie mam! I po pijaku nie jeżdżę! I to Cię chroni. U mnie był tylko jeden i udało się. Ty masz prawie pewniaka ! Normalnie gdybys była koniem postawiłabym na Ciebie buehehehe cały majątek!!!!
uhuuuhuuhu to teraz ty chyba masz nature hazardzisty ;) Zobacz- wczesniej mialam 3 transfery i blastki 4AA - ciaze biochem i 4CC puste jajo - myslisz ze one wszystkie byly wadliwe? Teraz mam tylko jedynaka a tyle sie juz naczytalam o AK ze prawie za kazdym razem sie udaje zwlaszcza w moim wieku ze nie ukrywam iz jest to dla mnie pewna fomy zabezpieczenia ;)

Te wlew załatwię w Gdyni u jakiegos ginekologa tylko musze podac konkretne daty a ja jeszcze nie wiem. Jak nikt sie nie zgodzi to albo w Warszawie albo w Koninie bede miala. Trudno pojade gdzie trzeba.
Szczerze to nie mam konkretnego planu b ale mysle ze jak sie nie uda to wroce do Pasnika i zobaczymy co on powie ale na pewno odczekam kilka miesięcy zeby dość do siebie.
Najgorsze jest to ze tak bardzo nie moglam się doczekac transferu a teraz gdy jest blisko to sie boje😞
Kochana w Gdyni jest prywatna klinika Revital centrum medyczne. Zadzwoń tam, może ci zrobią

Moze mial dzisiaj zly dzien dlatego swoja frustraje przerzucil na Ciebie.Daj mu chwile i wroc ponownie do rozmowy.Sama mam problem ze swoim.Zachowuje sie jak baba-ciagle ma focha o wszystko.We wtorek obrazil sie i Bog mi swiadkiem nie wiem o co!Pytam o on nic mowi ze wredna jestem.Qrwa!😤
Ty wredota A JA HISTERCZKA 🤭 🤭 😂 😂 😂 Nie wiem juz sama moze mu kiedys podziekuje jak popatrze na swoje dziecie ;) On jest zawsze taki twardo stapajacy po ziemi ;)

uhuuuhuuhu to teraz ty chyba masz nature hazardzisty ;) Zobacz- wczesniej mialam 3 transfery i blastki 4AA - ciaze biochem i 4CC puste jajo - myslisz ze one wszystkie byly wadliwe? Teraz mam tylko jedynaka a tyle sie juz naczytalam o AK ze prawie za kazdym razem sie udaje zwlaszcza w moim wieku ze nie ukrywam iz jest to dla mnie pewna fomy zabezpieczenia ;)
Za ten wiek to kopa w zadek powinnaś dostać!!!

A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi:p wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.
Akurat odpuścicie :) Jak już zakiełkowała myśl o dziecku to koniec, ciężko się z tego wyplątać.

reklama
Do góry