reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ty jak sie czujesz- wlasnie mialam do ciebie pisac ;)
A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi:p wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.

🤣🤣🤣a z czego wnioskujesz,ze nie pracuje? 😅ja mam nie normowany czas pracy bo pracujemy w budowlance i ja jestem od załatwiania spraw ;) ale oczywiście moja kochana opowiem ;) wstaje około 6 rano i myje od razu zęby ( powinno się myć przed wypiciem i zjedzeniem czegokolwiek) i robię siusiu ( bo trzeba się oczyścić po nocy) i wypuszczam naszego pieska na spacer albo z nim spaceruje ;) potem albo muszę znowu wskoczyć do łóżka bo mąż mnie woła albo jak mi się uda uciec to od razu do kuchni wypić Szklankę wody z solą himalajską. Potem owsianka z tartym jabłkiem ostatnimi czasy i zielona herbata ;) potem maile, urzędy, faktury albo co tam potrzeba zrobić albo dla przyjemności ogród do roboty ;) ostatnio cały czas była praca u nas na działce bo robiliśmy trawnik i zmienialiśmy ogrodzenie wiec roboty w pizdu...potem obiadek i znowu robota albo trzeba na budowy pojechać...i tak w kółko ;) po południu już relaks w domku albo w ogrodzie :) i spacer albo joga musi być prawie codziennie ;) film wieczorem albo książka :) i do spania o 22 koniecznie, często zasypiamy już po 21 ej ;) tak mniej więcej to wyglada 😜😘😘
Wow
A na co pijesz sol himalajska?
Juz pilam kurkume z pieprzem na czczo (wyleczenie hipotetycznej emdometriozy i stanow zapalnych), olej z wiesiołka bo wiadomo, a jak dodam do tego wode z solą...
To punkt z toaletą może trwać najdłużej 😂😂😂😂 ale czego sie nie robi, dawaj info!! 😄😄😄 bedziemy pić

Poklocilam sie dzisiaj z Łukaszem 😩 😩 😩 On sie powoli zaczyna wycofywac z adopcji komorki - powiedzial mi ze nie chce miec dziecka z inna kobieta ;( Nie dosc ze tyle sie nie widzielismy to jeszcze sie poklocilicmy ;( Smutne to bardzo ;(
Kochana a to juz teraz chcecie adoptowac? Nie macie zarodkow??

A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi:p wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.
Tak najgorsze finanse ;( Ty wiesz ze ja tez zawsze zylam takimi marzeniami i wyobrazalam sobie swoja rodzine? Zawsze w niej widzialam 2 dzieci a teraz tyle czasu walcze o jedno ;( Nie koniecznie ze swojej komorki ;( Mysle ze priorytety sie bardzo zmieniaja wraz z naszym doswiadczeniem ;(

Dobre porownanie!
Zdrówko! 🍸
Za tych co jeszcze nie wiedzą w co się pakują!

Tak najgorsze finanse ;( Ty wiesz ze ja tez zawsze zylam takimi marzeniami i wyobrazalam sobie swoja rodzine? Zawsze w niej widzialam 2 dzieci a teraz tyle czasu walcze o jedno ;( Nie koniecznie ze swojej komorki ;( Mysle ze priorytety sie bardzo zmieniaja wraz z naszym doswiadczeniem ;(
Jak to nie ze swojej komórki? Bo nie kumam ? O KD?

reklama
Kochana a to juz teraz chcecie adoptowac? Nie macie zarodkow??
W 1 stymulacji mialam 4 balstki z 5 komorek, teraz mam jedna ;( Umowilismy sie ze jak zgodze sie na PGD to on sie zgodzi w razie wu na adopcje komorki. PGD zrobione, ja obiecalam ze podejde do 3 stymulacji ale pozniej pasuje ;( A Łukasz sie teraz wycofuje ;(

Do góry