Kochana a Ty skąd jesteś? Bo ja z Krakowa ale spotkac się możemy na pewnoI see
To jak juz sie tam pojawie, to na kawe idziemy!
Ty juz na pewno bedziesz ZACIĄŻONA do sierpnia i do daleeeeko!!
reklama
A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.A ty jak sie czujesz- wlasnie mialam do ciebie pisac
Wowa z czego wnioskujesz,ze nie pracuje? ja mam nie normowany czas pracy bo pracujemy w budowlance i ja jestem od załatwiania spraw ale oczywiście moja kochana opowiem wstaje około 6 rano i myje od razu zęby ( powinno się myć przed wypiciem i zjedzeniem czegokolwiek) i robię siusiu ( bo trzeba się oczyścić po nocy) i wypuszczam naszego pieska na spacer albo z nim spaceruje potem albo muszę znowu wskoczyć do łóżka bo mąż mnie woła albo jak mi się uda uciec to od razu do kuchni wypić Szklankę wody z solą himalajską. Potem owsianka z tartym jabłkiem ostatnimi czasy i zielona herbata potem maile, urzędy, faktury albo co tam potrzeba zrobić albo dla przyjemności ogród do roboty ostatnio cały czas była praca u nas na działce bo robiliśmy trawnik i zmienialiśmy ogrodzenie wiec roboty w pizdu...potem obiadek i znowu robota albo trzeba na budowy pojechać...i tak w kółko po południu już relaks w domku albo w ogrodzie i spacer albo joga musi być prawie codziennie film wieczorem albo książka i do spania o 22 koniecznie, często zasypiamy już po 21 ej tak mniej więcej to wyglada
A na co pijesz sol himalajska?
Juz pilam kurkume z pieprzem na czczo (wyleczenie hipotetycznej emdometriozy i stanow zapalnych), olej z wiesiołka bo wiadomo, a jak dodam do tego wode z solą...
To punkt z toaletą może trwać najdłużej ale czego sie nie robi, dawaj info!! bedziemy pić
bazylia128
Fanka BB :)
Poklocilam sie dzisiaj z Łukaszem On sie powoli zaczyna wycofywac z adopcji komorki - powiedzial mi ze nie chce miec dziecka z inna kobieta ;( Nie dosc ze tyle sie nie widzielismy to jeszcze sie poklocilicmy ;( Smutne to bardzo ;(
O kurde to masz kawal drogiKochana a Ty skąd jesteś? Bo ja z Krakowa ale spotkac się możemy na pewno
Ja na miejscu tutaj chetnie ️️️
Kochana a to juz teraz chcecie adoptowac? Nie macie zarodkow??Poklocilam sie dzisiaj z Łukaszem On sie powoli zaczyna wycofywac z adopcji komorki - powiedzial mi ze nie chce miec dziecka z inna kobieta ;( Nie dosc ze tyle sie nie widzielismy to jeszcze sie poklocilicmy ;( Smutne to bardzo ;(
bazylia128
Tak najgorsze finanse ;( Ty wiesz ze ja tez zawsze zylam takimi marzeniami i wyobrazalam sobie swoja rodzine? Zawsze w niej widzialam 2 dzieci a teraz tyle czasu walcze o jedno ;( Nie koniecznie ze swojej komorki ;( Mysle ze priorytety sie bardzo zmieniaja wraz z naszym doswiadczeniem ;(A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.
Dobre porownanie!A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodzi wiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.
Zdrówko!
Za tych co jeszcze nie wiedzą w co się pakują!
Jak to nie ze swojej komórki? Bo nie kumam ? O KD?Tak najgorsze finanse ;( Ty wiesz ze ja tez zawsze zylam takimi marzeniami i wyobrazalam sobie swoja rodzine? Zawsze w niej widzialam 2 dzieci a teraz tyle czasu walcze o jedno ;( Nie koniecznie ze swojej komorki ;( Mysle ze priorytety sie bardzo zmieniaja wraz z naszym doswiadczeniem ;(
reklama
bazylia128
W 1 stymulacji mialam 4 balstki z 5 komorek, teraz mam jedna ;( Umowilismy sie ze jak zgodze sie na PGD to on sie zgodzi w razie wu na adopcje komorki. PGD zrobione, ja obiecalam ze podejde do 3 stymulacji ale pozniej pasuje ;( A Łukasz sie teraz wycofuje ;(Kochana a to juz teraz chcecie adoptowac? Nie macie zarodkow??
Podziel się: