bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u doktora W*jewodzkiego, ja dopiero zaczynam u nich wiec jeszcze ciężko mi oszacować koszty...na pewno będą duże ale ja jestem z doktora bardzo zadowolona, miałam z nim póki co jedna telewizyte I dwie telefoniczne i bardzo jest miły ale konkretny, tłumaczy itd. Zrobiłam w Novum histeroskopie i chce w przyszłym miesiącu zaczynać stymulke po przeleczeniu zapalenia endometrium także dopiero wtedy będę się mogła wypowiedzieć o kosztachA u kogo jestes zdradzisz? Zadowolona? Jak tam jest? Duze tlumy? Jestes w stanie oszacowac koszt do momentu pinkcji i zamrozenia zarodkow? (Bez transferu, zakladajac refundowane leki do stymulacji)
Bardziej się wyluzować matka! :-) bo strasznie znerwicowany ten kropek się urodzi Już nic nie kombinuj bo przekombinujesz.Mam tak samo - to chyba zdrowy objaw ciagle sie zastanawiam co moge jeszcze poprawic zeby pomoc temu kropkowi ;(
Odebrałam dzisiaj pierwsze badanie i wyszło że mam toxoplazmoze? IGG PONAD 500 A IGM O ?
I seeKochana u doktora W*jewodzkiego, ja dopiero zaczynam u nich wiec jeszcze ciężko mi oszacować koszty...na pewno będą duże ale ja jestem z doktora bardzo zadowolona, miałam z nim póki co jedna telewizyte I dwie telefoniczne i bardzo jest miły ale konkretny, tłumaczy itd. Zrobiłam w Novum histeroskopie i chce w przyszłym miesiącu zaczynać stymulke po przeleczeniu zapalenia endometrium także dopiero wtedy będę się mogła wypowiedzieć o kosztach
Gdzie startujecie? Dobra decyzja z tym podejściem im szybcy tym lepiej. Wizyta z tatą i partnerem no nieźle chyba rzadkość.Oj to ulga, klinika super... jechaliśmy 4 godziny ja mój tato i mój partner, śmiesznie bo trochę czekaliśmy na wizytę i wyszedł po nas profesor i zamiast do partnera to do mojego taty KTO BEDZIE OJCEM siedzieliśmy grzecznie i wszystko notowalam, dostałam pakiet badań, podobno wyniki jesl8 chodzi o USG i AMH piękne, zasugerował zrobić dokładniejsze badania nasienia teraz czekam na wyniki i jak najszybciej podchodzimy.
ja to jak chciało mi się tak ryczeć bez powodu to często wypierałam emocje. Na zasadzie damy rade teraz nie czas na dramatyzowanie... może weź kartkę długopis i spisz wszystko co Ci po tej głowie lata bez oceniania. Jest jak jest i choooj ... To tylko myśli one nie wiedzą wszystkiego;-)Chyba fredzia musze sie nawalic ale tak porzadnie. Umowilam sie z moimi dziewczynami ze za 2 tyg zrobimy balange. Kurcze płakać to mi sie non stop chce. Niewiem co sie ze mną dzieje. Ale postaram się wziąć w garść ❤ postaram się czesciej tu zagladac bo ostatnio trochę sie opuszczam. Przepraszam was kochane❤
A ty jak sie czujesz- wlasnie mialam do ciebie pisacBardziej się wyluzować matka! :-) bo strasznie znerwicowany ten kropek się urodzi Już nic nie kombinuj bo przekombinujesz.
a z czego wnioskujesz,ze nie pracuje? ja mam nie normowany czas pracy bo pracujemy w budowlance i ja jestem od załatwiania spraw ale oczywiście moja kochana opowiem wstaje około 6 rano i myje od razu zęby ( powinno się myć przed wypiciem i zjedzeniem czegokolwiek) i robię siusiu ( bo trzeba się oczyścić po nocy) i wypuszczam naszego pieska na spacer albo z nim spaceruje potem albo muszę znowu wskoczyć do łóżka bo mąż mnie woła albo jak mi się uda uciec to od razu do kuchni wypić Szklankę wody z solą himalajską. Potem owsianka z tartym jabłkiem ostatnimi czasy i zielona herbata potem maile, urzędy, faktury albo co tam potrzeba zrobić albo dla przyjemności ogród do roboty ostatnio cały czas była praca u nas na działce bo robiliśmy trawnik i zmienialiśmy ogrodzenie wiec roboty w pizdu...potem obiadek i znowu robota albo trzeba na budowy pojechać...i tak w kółko po południu już relaks w domku albo w ogrodzie i spacer albo joga musi być prawie codziennie film wieczorem albo książka i do spania o 22 koniecznie, często zasypiamy już po 21 ej tak mniej więcej to wyglada@Natsnats opowiedz nam mi sowja rutyne codzienna Bo ty chyba nie pracujesz? Napewno duzo cwiczysz cio ????
@Natsnats opowiedz nam mi sowja rutyne codzienna Bo ty chyba nie pracujesz? Napewno duzo cwiczysz cio ????
musi byc strasznie fajny tata pozazdroscicGdzie startujecie? Dobra decyzja z tym podejściem im szybcy tym lepiej. Wizyta z tatą i partnerem no nieźle chyba rzadkość.
Edit już doczytałam tam gdzie bazylia.
ja tak wypieralam ze po ostatnim nieudanym transferze chyba wcale nie zaplakalam nawet... skora twardnieje?ja to jak chciało mi się tak ryczeć bez powodu to często wypierałam emocje. Na zasadzie damy rade teraz nie czas na dramatyzowanie... może weź kartkę długopis i spisz wszystko co Ci po tej głowie lata bez oceniania. Jest jak jest i choooj ... To tylko myśli one nie wiedzą wszystkiego;-)
Hm a nie byli w stanie powiedziec Ci ile to bedzie okolo przy wersji podstawowej kosztowalo? Bo mi w poprzedniej klinice mowili z gory na ile minimum sie przygotowac.Kochana u doktora W*jewodzkiego, ja dopiero zaczynam u nich wiec jeszcze ciężko mi oszacować koszty...na pewno będą duże ale ja jestem z doktora bardzo zadowolona, miałam z nim póki co jedna telewizyte I dwie telefoniczne i bardzo jest miły ale konkretny, tłumaczy itd. Zrobiłam w Novum histeroskopie i chce w przyszłym miesiącu zaczynać stymulke po przeleczeniu zapalenia endometrium także dopiero wtedy będę się mogła wypowiedzieć o kosztach