reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Te wlew załatwię w Gdyni u jakiegos ginekologa tylko musze podac konkretne daty a ja jeszcze nie wiem. Jak nikt sie nie zgodzi to albo w Warszawie albo w Koninie bede miala. Trudno pojade gdzie trzeba.
Szczerze to nie mam konkretnego planu b ale mysle ze jak sie nie uda to wroce do Pasnika i zobaczymy co on powie ale na pewno odczekam kilka miesięcy zeby dość do siebie.
Najgorsze jest to ze tak bardzo nie moglam się doczekac transferu a teraz gdy jest blisko to sie boje😞
Czyli masz plan i na teraz i na później. To bardzo dobrze. Ja tam myślę, że leczeniw od Paśnika będzie skuteczne, tylko pozostaje pytanie czy zarodek jest ok. Jeśli tak, to może się udać od razu😊A jak nie to drugi czy trzeci raz już na pewno❤️😊

reklama
Chyba fredzia musze sie nawalic ale tak porzadnie. Umowilam sie z moimi dziewczynami ze za 2 tyg zrobimy balange. Kurcze płakać to mi sie non stop chce. Niewiem co sie ze mną dzieje. Ale postaram się wziąć w garść ❤ postaram się czesciej tu zagladac bo ostatnio trochę sie opuszczam. Przepraszam was kochane❤
Nie przepraszaj, tylko zbieraj się do kupy, zewrzyj pośladki, dobra impreza też się przyda i do dzieła!!! 💪💪💪😊😘

Te wlew załatwię w Gdyni u jakiegos ginekologa tylko musze podac konkretne daty a ja jeszcze nie wiem. Jak nikt sie nie zgodzi to albo w Warszawie albo w Koninie bede miala. Trudno pojade gdzie trzeba.
Szczerze to nie mam konkretnego planu b ale mysle ze jak sie nie uda to wroce do Pasnika i zobaczymy co on powie ale na pewno odczekam kilka miesięcy zeby dość do siebie.
Najgorsze jest to ze tak bardzo nie moglam się doczekac transferu a teraz gdy jest blisko to sie boje😞
Mam tak samo - to chyba zdrowy objaw ;) ciagle sie zastanawiam co moge jeszcze poprawic zeby pomoc temu kropkowi ;(

Tak to niestety jest, mam wrażenie, że po przerwie jeszcze gorzej wrócić do tego wszystkiego :( czasem dobrze narzucić sobie taki tryb zadaniowy i małymi kroczkami do przodu, powoli planować co dalej, ale nie zatrzymywać się. Kochana będzie dobrze, trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤

Nic nie masz tzn chorowałas. Nic złego. Świeżego zakażenia nie masz. Lepiej opisz jak tam wizyta :)
Oj to ulga, klinika super... jechaliśmy 4 godziny ja mój tato i mój partner, śmiesznie bo trochę czekaliśmy na wizytę i wyszedł po nas profesor i zamiast do partnera to do mojego taty KTO BEDZIE OJCEM :) siedzieliśmy grzecznie i wszystko notowalam, dostałam pakiet badań, podobno wyniki jesl8 chodzi o USG i AMH piękne, zasugerował zrobić dokładniejsze badania nasienia teraz czekam na wyniki i jak najszybciej podchodzimy.

Oj to ulga, klinika super... jechaliśmy 4 godziny ja mój tato i mój partner, śmiesznie bo trochę czekaliśmy na wizytę i wyszedł po nas profesor i zamiast do partnera to do mojego taty KTO BEDZIE OJCEM :) siedzieliśmy grzecznie i wszystko notowalam, dostałam pakiet badań, podobno wyniki jesl8 chodzi o USG i AMH piękne, zasugerował zrobić dokładniejsze badania nasienia teraz czekam na wyniki i jak najszybciej podchodzimy.
Taaak Rad...wany zawsze wychodza po swoje pacjentki ;) Jeszcze sie okaze ze bedziesz szybciej transferowa ode mnie ;) Dobrze ze idzisz do przodu - trzymam kciuki ;)

reklama
Super wiesci!! Kolejna z kopyta rusza!! No bedzie tylko siwy dym czuje😁
Mocne kciuki za duzo jajec i piekne zarodki!

Do góry