A bo nic się nie dzieje ...podczytuje Was z krzaczorowmyślałam ,że będę miała w tym miesiącu transfer ,ale niestety moja klinika ma pewne kryteria i wg nich to jestem "młoda" i mogę poczekać jeszcze miesiąc ...także znowu nic ... Moje pozytywne nastawienie poszło gdzieś w cholerę , do tego zbliża się data ,kiedy (jakbym nie poroniła ) mogłabym rodzic i wyobrażam sobie jakbym teraz już się turlała... I jakoś strasznie mnie to wszytko przytlacza ...@Doraaa widzę Cię, co cicho siedzisz?
reklama
Dlatego nie możesz siedzieć sama w krzakach, pisz tutaj jak Ci źle ❤ Smutne to wszystko ale nie możeszz sie załamywać❤A bo nic się nie dzieje ...podczytuje Was z krzaczorowmyślałam ,że będę miała w tym miesiącu transfer ,ale niestety moja klinika ma pewne kryteria i wg nich to jestem "młoda" i mogę poczekać jeszcze miesiąc ...także znowu nic ... Moje pozytywne nastawienie poszło gdzieś w cholerę , do tego zbliża się data ,kiedy (jakbym nie poroniła ) mogłabym rodzic i wyobrażam sobie jakbym teraz już się turlała... I jakoś strasznie mnie to wszytko przytlacza ...
No i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
Przykro mi
mary.m
Fanka BB :)
O dziekuje Ci kochana jestes
A wlew to domaciczny? Jak czesto i kiedy ?
zastrzyki jakie?
Wlew domaciczny 3-5 dni przed transferem, i zastrzyki z accofilu 1/4 ampułki co 3 dni
mary.m
Fanka BB :)
Ja też miałam parę dni dołek, moja łajza @bazylia128 mnie wyciągnęła ❤ Wczoraj wzięłam urlop i wygrzałam się na słoneczku, popłakałam sobie w spokoju i czuję się jak nowonarodzona❤. Musisz wypłakać się porządnie albo się nawalić - co wybierasz
Popatrz na @mary.m ❤ W niej nadzieja, weźmiesz wlew i ci się uda
Narazie boje się panicznie i chyba podświadomie nastawiam się na porażkę, że beta zacznie spadać, bo jakoś wydaje mi się, że to byłoby zbyt piękne, żeby się udało przez to in vitro chyba większość z nas ma skrzywienie
Ja bym pewnie miała też to samo, z porażką zawsze trzeba się liczyć ale początek masz piękny . Coś w końcu ruszyłoNarazie boje się panicznie i chyba podświadomie nastawiam się na porażkę, że beta zacznie spadać, bo jakoś wydaje mi się, że to byłoby zbyt piękne, żeby się udało przez to in vitro chyba większość z nas ma skrzywienie
Kochana przytulam mocno widać, ze masz dobry plan przynajmniej z tym piciemA co do pregnylu to brałam w dzien transferu wiec jeszcze mógł być 7dpt ale 10dpt już nie. Wzięłam 1/2 ampułki 5000 z drugiej strony kto tam wie.
Przynajmniej mogę się dzisiaj wina napić:-) jeszcze dwa zostały. No może któryś jest zdrowy. A o histero się zapytam lekarza.
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Znam te nazwiska, ale osobiście nie byłam u tych lekarzy. Ja leczę się u Bączkowskiego. Kochana to dawaj do Bociana Jeju nie masz pojęcia jaki super dzien mam dzięki Tobie i Twojej informacjiŁeeeee, to masz fajnie i bliziutko Info mam z pierwszej ręki, bo moja lekarka prowadząca napisała mi sms, że już w VITRO nie pracuje bo poszła do Bociana. Trochę się przejęłam, bo ją bardzo lubię i jest taaaka śliczna, to Budzinska, kojarzysz? Ciepiela też poszedł do Bociana
reklama
Zrobiłabyś jeszcze raz i miałabyś inny wynik.Jejku dziewczyny moje AMH 1,33... ostatnio miałam 1,89 ale inny lab...No i miałam histeroskopie 3 tygodnie temu, może to miało wpływ na taki spadek?? Zrobiłam tez FSH i mam 8,2...
Amh powinno pokazywać czy jest PCOS lub bardzo niska rezerwa, żeby lekarz dobrze dobrał leki. Takie różnice nie mają znaczenia.
Ja miałam raz 4 a raz 11. I co z tego? Nic.
Podziel się: