reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to tak:
Klinika nie ma duzego doswiadczenia - obstawiam slaby lab ale juz zmienilam na wg mnie mozliwie najlepsza klinike wiec sie okaze po nastepnej stymulacji - start koniec sierpnia.

kariotypy - do zrobienia rozkladam w czasie ze wzgledu ma kase

immunologia - w trakcie,
wizyta z omowieniem planu i badan w lipcu lub wczesniej jesli lista rezerwowa wypali
Test imk zrobione, hla c i kir haplotyp zrobione
Asa ana i cytokiny czekam na wynik
Takze jakis plan jest...
i tez mam uczucia - euforia i panika zalamanie ze szkoda kasy bo nie ma ZADNEJ pewnosci zensie uda

dzieki kochana😘😘😘

@fredka84 Ty zaczynasz brac ten lek immunosupresyjny? Sama podjelas decyzje a co lekarz na to? Cos podpisywalas? Kurde fajnie ze to juz😄😄😄💪🏻💪🏻💪🏻💪
No to już masz prawie wszystko porobione, super 😘 Próbowałaś sama rozszyfrowywać wyniki? Coś Ci wyszło czy spokojnie czekasz na Paśniorka?
Sama sobie podjęłam decyzję o braniu leków😛 A co, jestem kuwa panią swojego losu, co nie😛.
W klinice mam niestety nowego lekarza, bo moja kochana pani doktor uciekła do konkurencji, i nie wiem jak ten lekarz się odnosi do Paśnika. Raczej mu nic nie powiem🙂

Pewnie wszystko zależy od danej kliniki
Jak wykupywalam cały pakiet bo się najbardziej opłacało i w tym pakiecie miałam wszystkie wizyty darmowe + jeszcze niektóre badania z krwi głównie hormony
Ja kombinuje aby podejść na cyklu naturalnym i pojechać tylko na sam transfer. Nie chce wizyt ani ich badań. Ciekawe co oni na to...moja ginekolog sprawdzi czy w danym cyklu było jajeczkowanie....

No to już masz prawie wszystko porobione, super 😘 Próbowałaś sama rozszyfrowywać wyniki? Coś Ci wyszło czy spokojnie czekasz na Paśniorka?
Sama sobie podjęłam decyzję o braniu leków😛 A co, jestem kuwa panią swojego losu, co nie😛.
W klinice mam niestety nowego lekarza, bo moja kochana pani doktor uciekła do konkurencji, i nie wiem jak ten lekarz się odnosi do Paśnika. Raczej mu nic nie powiem🙂
Aaa rozumiem..;) pewnie ze sama decydujesz!
Dziewczyny interpretowaly
Imk z nk 10 wszystko w normie
Kirow mi brak jakichs tu nie wiem jak odczytac... ale chyba najgorszych nie ma wynikow?
Zalacze jeszcze raz moze? 😃
A na asa ana i cytokiny czekam...
No zazdroszcze Wam juz dzialajacym... ja musze zaciskac zeby... i czekac!
88A45E44-EB76-4EEB-A66A-E29782995EBF.jpeg
83F143CE-2352-467C-8AFD-CD61DF076758.jpeg
43D42C06-7183-4FFA-BF74-0D199536AB63.jpeg
43D42C06-7183-4FFA-BF74-0D199536AB63.jpeg

Aaa rozumiem..;) pewnie ze sama decydujesz!
Dziewczyny interpretowaly
Imk z nk 10 wszystko w normie
Kirow mi brak jakichs tu nie wiem jak odczytac... ale chyba najgorszych nie ma wynikow?
Zalacze jeszcze raz moze? 😃
A na asa ana i cytokiny czekam...
No zazdroszcze Wam juz dzialajacym... ja musze zaciskac zeby... i czekac!Zobacz załącznik 1125701Zobacz załącznik 1125703Zobacz załącznik 1125705Zobacz załącznik 1125705
Ja się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobry 🙂 Ale Ci pomogłam, co😛
Też mam brak 2DS3

Ale życie lubi płatać figle.
Dzwoniła do mnie była szefowa. Chce mnie podkupic, wyższe stanowisko, większą kasa, no ogólnie bomba, szansa ogromną.
A ja w poniedziałek mam transfer [emoji23]
Dziś? Serio dziś do mnie dzwoni z taką propozycja?!
Musi się udać!!!! To jest mój priorytet [emoji7]

reklama
Ja się na tym nie znam, wiem tylko że NK masz fajne i KIR też dobry 🙂 Ale Ci pomogłam, co😛
Też mam brak 2DS3
Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda😁😁😁 macica rozmawia z zarodkiem🤣🤣🤣 widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??😛😛😛

Do góry