bazylia128
Fanka BB :)
Takkkkk I nie kradłam tylko sie czestowalamPewnie wiedzą, że jakiś czas temu kradłaś foliowe rękawiczki po sklepach
Dobrze pamiętam, rękawiczki to były, co nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takkkkk I nie kradłam tylko sie czestowalamPewnie wiedzą, że jakiś czas temu kradłaś foliowe rękawiczki po sklepach
Dobrze pamiętam, rękawiczki to były, co nie?
Ty to jak juz cos wymyslisz to na calego bez przeleweki ręce do tyłu i na glebę
JA tez zaczynam tylko czekam na okres...No to tak:
Klinika nie ma duzego doswiadczenia - obstawiam slaby lab ale juz zmienilam na wg mnie mozliwie najlepsza klinike wiec sie okaze po nastepnej stymulacji - start koniec sierpnia.
kariotypy - do zrobienia rozkladam w czasie ze wzgledu ma kase
immunologia - w trakcie,
wizyta z omowieniem planu i badan w lipcu lub wczesniej jesli lista rezerwowa wypali
Test imk zrobione, hla c i kir haplotyp zrobione
Asa ana i cytokiny czekam na wynik
Takze jakis plan jest...
i tez mam uczucia - euforia i panika zalamanie ze szkoda kasy bo nie ma ZADNEJ pewnosci zensie uda
dzieki kochana
@fredka84 Ty zaczynasz brac ten lek immunosupresyjny? Sama podjelas decyzje a co lekarz na to? Cos podpisywalas? Kurde fajnie ze to juz
Wg cycatej Pani lekkich obczajowZnaczy że ĆMA?
Najpierw na punkcje polazłam w majtkach. Siadam i lekarz no tak to ja nic nie zrobię. Co za wstyd....anestezjolog w śmiech. Musiałam przy nich te galoty ściągać.I ja tego nie zapamiętałam . Pewniedlatego cię babeczki z recepcji goniły, żeby oddać gatki
Nie wiem, myslalam że nie [emoji848]Wiesz musiałabym zerknąć w dokumentacje . Jesteśmy tearz w nowej klinice . Były okresy ze było sporo i dość duże ( ok 80mm) . Masz racje! Zrobię wszystko , żeby się powiodło . Mam tylko nadzieje , Żr dostanę na miesiąc a nie na 3 jak ostatnio [emoji1374]Najlepsze , ze była komórka jajowa a ja nie mam wogole okresu od 6 mies. Możliwa jest owulacja wtedy ,??? [emoji15][emoji15][emoji15]
Tak w Polsce kilka lat temu przy 80x60 mialalm już laparoskopię .a tutaj dostałam raz antyki i się zmniejszyły . Później kontrolowali co kilka mies i raz mniejsze raz większe , raz mniej , raz więcej .. taka bitc... z tej endomendy ...Nie wiem, myslalam że nie [emoji848]
80mm to naprawdę dużo, u mnie wycina się jak jest powyżej 50mm. Więc sama widzisz że te są mniejsze niż 20 więc możliwe, że uda się podejść bez wyciszenia. Ja teraz mialam 2, każda ok 15x10 I powiedzieli, że są malutkie, nie ruszamy ich i od razu działamy. No i udało się