reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dziś drugi dzień cyklu i zrobilam amh w innym labie żeby mieć wreszcie inne porównanie bo wyszły mi bardzo skrajne wyniki ostatnio...Ale jestem niecałe 2 tyg po punkcji przecież więc wynik będzie zraniony teraz prawda???? Zapomniałam o Tym :( fuck!!!!!
Wiesz co, może tak być, a może i nie być.
Ja zrobiłam amh po 3 latach, po procedurze, ciazy i cc. W tym samym lanie i wyszło mi dokładnie takie samo, więc nie ma reguly.

reklama
Już jestem po usg . Dupa .. endomenda dalej/ znów jest.. na lewym 20x20 i 16x20 mm .. [emoji17]9go telewizyta z lekarz prowadząca . Pewnie znów będą chciali mi dać ten zastrzyk na wyciszenie ...Boże tak fatalnie sie czułam po nim ...nie chce [emoji22] Jeszcze badania krwi .. ciekawe jakie wyniki będą .. pewnie tez nie powalające [emoji17]
To nie są duże cysty więc niekoniecznie będą Cie wyciszać. A nawet jeśli tak zadecydują to ja wiem, że to jest trudne i że człowiek się po tym podle czuje, ale przynajmniej będziesz pewna, że zrobiłaś wszytsko, żeby się udało. Ile miały wcześniej te cysty?

reklama
Dziękuję ❤️ Myślisz, że w normalnym laboratorium albo takim przy szpitalu to zrobię? Czy lepiej udać się do jakiejś kliniki?
Najlepiej w necie posprawdzaj, zwykły lab to wątpię, ale i w klinikach nie zrobisz raczej wszystkiego. W sumie to zależy gdzie 😊no i ceny są bardzo różne

Ostatnia edycja:
Do góry