reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dziś drugi dzień cyklu i zrobilam amh w innym labie żeby mieć wreszcie inne porównanie bo wyszły mi bardzo skrajne wyniki ostatnio...Ale jestem niecałe 2 tyg po punkcji przecież więc wynik będzie zraniony teraz prawda???? Zapomniałam o Tym :( fuck!!!!!
Wiesz co, może tak być, a może i nie być.
Ja zrobiłam amh po 3 latach, po procedurze, ciazy i cc. W tym samym lanie i wyszło mi dokładnie takie samo, więc nie ma reguly.

reklama
Już jestem po usg . Dupa .. endomenda dalej/ znów jest.. na lewym 20x20 i 16x20 mm .. [emoji17]9go telewizyta z lekarz prowadząca . Pewnie znów będą chciali mi dać ten zastrzyk na wyciszenie ...Boże tak fatalnie sie czułam po nim ...nie chce [emoji22] Jeszcze badania krwi .. ciekawe jakie wyniki będą .. pewnie tez nie powalające [emoji17]
To nie są duże cysty więc niekoniecznie będą Cie wyciszać. A nawet jeśli tak zadecydują to ja wiem, że to jest trudne i że człowiek się po tym podle czuje, ale przynajmniej będziesz pewna, że zrobiłaś wszytsko, żeby się udało. Ile miały wcześniej te cysty?

reklama
Dziękuję ❤️ Myślisz, że w normalnym laboratorium albo takim przy szpitalu to zrobię? Czy lepiej udać się do jakiejś kliniki?
Najlepiej w necie posprawdzaj, zwykły lab to wątpię, ale i w klinikach nie zrobisz raczej wszystkiego. W sumie to zależy gdzie 😊no i ceny są bardzo różne

Ostatnia edycja:
Do góry