Jak to niektorzy mowia: alleluja i do przodu!!I świątecznie się zrobiło od razu
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Spoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...No tak pewnie by poszlo z ich pensji wiec gonia za taka gapoeiczka
Hahah ale ze totalnie nago???Spoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...
Nooo, dobre, moja macica to pewnie na wszystko warczy A ty Dzoanna to chyba fajna dziewczyna jesteś, coHm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda macica rozmawia z zarodkiem widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??
mary.m
Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda macica rozmawia z zarodkiem widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??
Kir mam podobny i dostałam accofil wlew i zastrzyki, ale cba, ana i asa było w normie, więc tylko do tego można było się doczepić dr popatrzy całościowo na wszystko i na pewno coś doradzi, trzymam kciuki
Wiesz musiałabym zerknąć w dokumentacje . Jesteśmy tearz w nowej klinice . Były okresy ze było sporo i dość duże ( ok 80mm) . Masz racje! Zrobię wszystko , żeby się powiodło . Mam tylko nadzieje , Żr dostanę na miesiąc a nie na 3 jak ostatnio Najlepsze , ze była komórka jajowa a ja nie mam wogole okresu od 6 mies. Możliwa jest owulacja wtedy ,???To nie są duże cysty więc niekoniecznie będą Cie wyciszać. A nawet jeśli tak zadecydują to ja wiem, że to jest trudne i że człowiek się po tym podle czuje, ale przynajmniej będziesz pewna, że zrobiłaś wszytsko, żeby się udało. Ile miały wcześniej te cysty?
Netiaskitchen
Może to znak!!! Zobacz jak było u mnie, potwierdzałam mój powrót do pracy z macierzyńskiego w styczniu/lutym gdy jeszcze byłam przed punkcją, nie liczylam na to, że w ogóle zanosi się na transfer od razu, a finalnie wróciłam do pracy w marcu już w dwupaku i tylko na chwilęAle życie lubi płatać figle.
Dzwoniła do mnie była szefowa. Chce mnie podkupic, wyższe stanowisko, większą kasa, no ogólnie bomba, szansa ogromną.
A ja w poniedziałek mam transfer [emoji23]
Dziś? Serio dziś do mnie dzwoni z taką propozycja?!
Musi się udać!!!! To jest mój priorytet [emoji7]
I ja tego nie zapamiętałam . Pewniedlatego cię babeczki z recepcji goniły, żeby oddać gatkiSpoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...
motylek24
Nie aż tak to nie ale gaci pod spódniczkę nie założyłam.... zapomniałam...ciągle rozbierać, ubierać....w Bocianie mają takie ciasne kanciapy do przebierania.Hahah ale ze totalnie nago???
reklama
bazylia128
Zawsze robi USGBez sensu, przecież nie wiadomo co Ci będzie robił w gabinecie, czy z usg czy zwykła porada, czy zleci jakieś badania czy nie
Czy będzie wróżył z fusów czy zajdziesz czy nie
Podziel się: