reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda😁😁😁 macica rozmawia z zarodkiem🤣🤣🤣 widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??😛😛😛
Nooo, dobre, moja macica to pewnie na wszystko warczy 😛 A ty Dzoanna to chyba fajna dziewczyna jesteś, co😘

Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazda😁😁😁 macica rozmawia z zarodkiem🤣🤣🤣 widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??😛😛😛

Kir mam podobny i dostałam accofil wlew i zastrzyki, ale cba, ana i asa było w normie, więc tylko do tego można było się doczepić ;) dr popatrzy całościowo na wszystko i na pewno coś doradzi, trzymam kciuki :)

To nie są duże cysty więc niekoniecznie będą Cie wyciszać. A nawet jeśli tak zadecydują to ja wiem, że to jest trudne i że człowiek się po tym podle czuje, ale przynajmniej będziesz pewna, że zrobiłaś wszytsko, żeby się udało. Ile miały wcześniej te cysty?
Wiesz musiałabym zerknąć w dokumentacje . Jesteśmy tearz w nowej klinice . Były okresy ze było sporo i dość duże ( ok 80mm) . Masz racje! Zrobię wszystko , żeby się powiodło . Mam tylko nadzieje , Żr dostanę na miesiąc a nie na 3 jak ostatnio 🙏🏼Najlepsze , ze była komórka jajowa a ja nie mam wogole okresu od 6 mies. Możliwa jest owulacja wtedy ,??? 😳😳😳

Ale życie lubi płatać figle.
Dzwoniła do mnie była szefowa. Chce mnie podkupic, wyższe stanowisko, większą kasa, no ogólnie bomba, szansa ogromną.
A ja w poniedziałek mam transfer [emoji23]
Dziś? Serio dziś do mnie dzwoni z taką propozycja?!
Musi się udać!!!! To jest mój priorytet [emoji7]
Może to znak!!! 😍 ✊✊✊Zobacz jak było u mnie, potwierdzałam mój powrót do pracy z macierzyńskiego w styczniu/lutym gdy jeszcze byłam przed punkcją, nie liczylam na to, że w ogóle zanosi się na transfer od razu, a finalnie wróciłam do pracy w marcu już w dwupaku i tylko na chwilę 😊

Spoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...
I ja tego nie zapamiętałam :o 😂😂😂😂. Pewniedlatego cię babeczki z recepcji goniły, żeby oddać gatki😂

reklama
Do góry