reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jak nie uszkodzilo jajnika to nie powinno wpływać, tylko bezpośrednio po operacji.. A jaki masz wynik? Niektóre kobiety całe życie mają niższy.. Ja w wieku 28 lat miałam 1.4 tylko a z 3 stymulacji łącznie 10 blastocyst było więc to amh nie miało raczej większego znaczenia..
W wieku 28 lat miałam wynik 1,95.
Niecałe 2 lata później 0,95.
Z jednej stymulacji miałam 4 blastocysty (z 5 zapłodnionych komórek, a pobranych było 8).

reklama
Ja miałam taka torbiel po prawej stronie usywalam ja w lipcu, a miałam ja od 16 roku życia, ale lekarze mówili żeby nie usuwać bo to w niczym nie przeszkadza i kiedyś jak będę w ciąży to się usunie, ale że musiałam iść na histerolaparoskopie to przy okazji usunęli mi tez ta torbiel, ale jajowod prawy mam niedrożny, a AMH mam 4.38
Ładne AMH. Mi znowu kazali to usunąć, brałam leki ale za nic nie chciała się zmniejszyć i dlatego zrobili operację. Żałuję, że nie poszłam do innego lekarza na konsultację, człowiek z czasem się wszystkiego uczy.

Dziewczyny czy opłata za transfer zawiera też wizyty ? Tak naiwnie pytam haha. U mnie w klinice koszt transferu 1600 zł. Ciągle mam dzwonić do kliniki i jakoś brak mi odwagi.

Tylko Gyncentrum jest inn nazwa tam jest immunofenotyp z krwi obwodowej no i kir o 150 tanszy niz w APC - no i niby dwa tygodnie czekasz na wynik ja czekalam trzy bo akurat trafilam na ten czas gornikow na slasku a oni byli jedynymlabo robiacym testy na covid - mysle ze teraz sytuacja sie troche unormowala ;) Tak soie mysle ze jesli wyszedlby kir BX czy inny a nie AA to nie ma sensu wtedy robic HLA -c u partnera ;) to tez kosztowalo cos ponad 250 zl ;) Ogolnie w gyncenum duzo nizsze ceny niz w APC czyli pochodzisz zpoludnowo centralnej Polski ;) Ja z samego centrum do Czestochowy mam 60 km ;)
Kochana ja pochodzę z Pomorza ;) Ale już tyle najeździłam się do Warszawy do Bociana, że kolejny wyjazd gdzieś dalej mnie już nie załamuje ;) Poszukam bliżej siebie, ewentualnie wyruszę do Gdańska. Jutro też jestem umówiona na telefon z moim lekarzem i mam nadzieję, że podpowie mi gdzie to wszystko porobić.

Kochana ja pochodzę z Pomorza ;) Ale już tyle najeździłam się do Warszawy do Bociana, że kolejny wyjazd gdzieś dalej mnie już nie załamuje ;) Poszukam bliżej siebie, ewentualnie wyruszę do Gdańska. Jutro też jestem umówiona na telefon z moim lekarzem i mam nadzieję, że podpowie mi gdzie to wszystko porobić.
A wiesz, że od lipca będzie Bocian w Szczecinie 🙂 Daleko masz?

reklama
Do góry