Nie jesteś sama, możemy sobie piątkę przybić . Więcej lat się staram i okres zawsze o czasie, potem 3 inseminacje i 4 transfery i tylko jedna beta ok 9, także noDziewczyny tak Was czytam i zastanawiam die nad dpba.Czy zemna wszystko ok? bo ja przez te 3.5 roku ani razu nie bylam w ciazy tzn.nie byli zadnych potonien zadna proba nie zakonczyla sie zsplodnieniem.Nie myslslam wczesniej o tym ale tak Was czytam i zaczelam sie zastanawiac czy ja wogole jestem zdolna do zaplodnienia bo jezeli nawet nie mialam biochemicznej to moze mnie nie mizna zaplodnic.
reklama
Oby rosła pięknie . Nawet nie wiesz jak bardzo trzymam kciuki za ciebieTeż się tego bardzo bałam, po 5 długich latach pierwszy raz widzę coś więcej niż 0
Fredzioszek co tam u Ciebie kochanie? Wszystko ok?Nie jesteś sama, możemy sobie piątkę przybić . Więcej lat się staram i okres zawsze o czasie, potem 3 inseminacje i 4 transfery i tylko jedna beta ok 9, także no
No to ja dołożę do pieca, u mnie była ( bo jest na macierzyńskim) Sucha Piz...daU mnie w pracy jest łysa AskaWredne jestesmy
nieagatka
Fanka BB :)
Moja szefowa jest włoska szmata [emoji6][emoji16]No to ja dołożę do pieca, u mnie była ( bo jest na macierzyńskim) Sucha Piz...da
Ja pier...leWygralas!!No to ja dołożę do pieca, u mnie była ( bo jest na macierzyńskim) Sucha Piz...da
Średnio na jeża, delikatne problemy i miałam swój zjazd . Ale Bazyliszek mnie opierdziela na privie i już nawet w SMS. Trzeba się ogarnąć . Dziś nie bylam w pracy i prselezalam na leżaku z pół dnia, czuję się o niebo lepiej . Słońce, skoszona trawa, brak chwastów zrobiły robotęFredzioszek co tam u Ciebie kochanie? Wszystko ok?
Ok, masz pierwsze miejsceMoja szefowa jest włoska szmata [emoji6][emoji16]
Ruda08
Fanka BB :)
Tak kochana dziękuje biorę cynk a selen to tylko w postaci orzechów brazylijskich 2 dziennie. No i wit C i magnez i vit b complex. Tylko żaden lekarz mnie teraz nie dopuści do transferu. Właśnie dostałam wynik Tsh 7,4... jeszcze nie spada bo widocznie moj organizm nie nasycił się jeszcze jodem...
Nooo to super zestaw, a witaminę D3 bierzesz ? Najlepiej to cały zestaw witamin rozpuszczalnych w tłuszczach ADEK
Dokładnie tak jak piszesz, organizm się jeszcze nie nasycił .. ale niedługo zacznie spadać
reklama
Ja ze swoja Łysa Aska i @bazylia128 ze swoja cycata mizemy sie svhowac heheMoja szefowa jest włoska szmata [emoji6][emoji16]
Podziel się: