reklama
@bazylia128 żyjesz myszol? . Pewnie śpisz, dawaj znać jak dojdziesz do siebie❤
Ananasowa93
Fanka BB :)
Punkcję w 12 dniu a transfer dwa miesiące pozniej w 19 dcPowiecie mi jeszcze w którym dniu cyklu miałyście punkcje i transfer. Wiem że to zależy od organizmu ale tak mniej więcej?
Dzieki@Tolka20 - 16, 17 i 21dc miałam. Jednego razu nie pamiętam
Dziękuję bo ja dopiero raczkuje w temaciePunkcję w 12 dniu a transfer dwa miesiące pozniej w 19 dc
Ananasowa93
Ale szczerze mówiąc nie ma się co sugerować innymi osobami bo naprawdę każda praktycznie ma inaczej. Ja startowałam w podobnym czasie co Necia nasza i ona ma miała 8 dni dłuższa stymulację, świezy transfer i już mamaluszka w brzuchu. A ja miałam krótka stymulację, odroczony transfer i pierwszy nieudany po dwóch miesiącach od stymulacji.Dziękuję bo ja dopiero raczkuje w temacie
Najlepiej na nic się nie nastawiaj bo potem się człowiek porównuje do innych i wydaje mu się ze u niego coś nie tak i to powoduje stres niepotrzebny
Aduś16
Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??
A jak przedjadrza ? Bylo 2PN? Ile było w 2 dobie blastomerów itp?Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??
reklama
Aduś16
W 1 dobie mam napisane 2PN przy obu.. Co to oznacza ?? A o co chodzi z przedjadrzami ??A jak przedjadrza ? Bylo 2PN? Ile było w 2 dobie blastomerów itp?
Podziel się: