reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiecie mi jeszcze w którym dniu cyklu miałyście punkcje i transfer. Wiem że to zależy od organizmu ale tak mniej więcej?

reklama
Dziękuję bo ja dopiero raczkuje w temacie 😘
Ale szczerze mówiąc nie ma się co sugerować innymi osobami bo naprawdę każda praktycznie ma inaczej. Ja startowałam w podobnym czasie co Necia nasza i ona ma miała 8 dni dłuższa stymulację, świezy transfer i już mamaluszka w brzuchu. A ja miałam krótka stymulację, odroczony transfer i pierwszy nieudany po dwóch miesiącach od stymulacji.
Najlepiej na nic się nie nastawiaj bo potem się człowiek porównuje do innych i wydaje mu się ze u niego coś nie tak i to powoduje stres niepotrzebny 😉

Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??

Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??
A jak przedjadrza ? Bylo 2PN? Ile było w 2 dobie blastomerów itp?

reklama
Do góry