reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??
Może być jakoś gamet męża ale 8B to taki średniak. Z raportu możesz duzo wyczytać o jakości oocytow tez. Ile było oocytow MI i GV?

reklama
Ty mnie tu nie ILY, tylko zbieraj szybciej tą kasę i dawaj razem w sierpniu podejdziemy😬😬😬
💓💓💓💓
Nie takie proste teraz bo nie mieszkam w Polsce. Muszę wybrać w ogóle klinikę, myślałam Invicta Gdansk, ale po ostatnich sytuacjach Dziewczyn to nie już nie jestem pewna.

Jaka klinikę polecacie jeszcze z Trójmiasta??

Będę Ci mocno kibicować, ja jeszcze muszę wszystkie badania powtórzyć i od P mam nowe, bo ostatnio immunosupresja nie pomogła. Także działaj w sierpniu,a ja na wiosnę przejmuję brzusio 😘

W 1 dobie mam napisane 2PN przy obu.. Co to oznacza ?? A o co chodzi z przedjadrzami ??
Czy zapłodnienie odbyło się prawidłowo 1PN czy 3PN nie poprawne zapłodnienie. Pytanie czy przednadrza symetryczne były? Bo Jak tak do świadczy dobrze :-)

Może być jakoś gamet męża ale 8B to taki średniak. Z raportu możesz duzo wyczytać o jakości oocytow tez. Ile było oocytow MI i GV?
8B to klasa B i 8 blastomerow w tej dobie to nie jest zły wynik, z takich też byłam w ciąży.. C to już gorzej, albo 4 / 6 blastomerow... Oocytow MII były 2 te które zaplodnili

reklama
Czy zapłodnienie odbyło się prawidłowo 1PN czy 3PN nie poprawne zapłodnienie. Pytanie czy przednadrza symetryczne były? Bo Jak tak do świadczy dobrze :-)
Czyli co oznacza 2PN w drugiej dobie? A skąd mam wziąć informacje o przedjadrzach, to dotyczy zarodka czy plemnika ?

Do góry