reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, dostałam raport z labo i do 3ciej doby oba zarodki rozwijały się prawidłowo 8B dopiero po 3ciej dobie zwolnily i w 5tej się zatrzymały... jutro będzie dzwonić laboratorium zeby zinterpretować ten raport ale czy myślicie że mógł tu zawinic plemnik ??
Może być jakoś gamet męża ale 8B to taki średniak. Z raportu możesz duzo wyczytać o jakości oocytow tez. Ile było oocytow MI i GV?

reklama
Ty mnie tu nie ILY, tylko zbieraj szybciej tą kasę i dawaj razem w sierpniu podejdziemy😬😬😬
💓💓💓💓
Nie takie proste teraz bo nie mieszkam w Polsce. Muszę wybrać w ogóle klinikę, myślałam Invicta Gdansk, ale po ostatnich sytuacjach Dziewczyn to nie już nie jestem pewna.

Jaka klinikę polecacie jeszcze z Trójmiasta??

Będę Ci mocno kibicować, ja jeszcze muszę wszystkie badania powtórzyć i od P mam nowe, bo ostatnio immunosupresja nie pomogła. Także działaj w sierpniu,a ja na wiosnę przejmuję brzusio 😘

W 1 dobie mam napisane 2PN przy obu.. Co to oznacza ?? A o co chodzi z przedjadrzami ??
Czy zapłodnienie odbyło się prawidłowo 1PN czy 3PN nie poprawne zapłodnienie. Pytanie czy przednadrza symetryczne były? Bo Jak tak do świadczy dobrze :-)

Może być jakoś gamet męża ale 8B to taki średniak. Z raportu możesz duzo wyczytać o jakości oocytow tez. Ile było oocytow MI i GV?
8B to klasa B i 8 blastomerow w tej dobie to nie jest zły wynik, z takich też byłam w ciąży.. C to już gorzej, albo 4 / 6 blastomerow... Oocytow MII były 2 te które zaplodnili

reklama
Czy zapłodnienie odbyło się prawidłowo 1PN czy 3PN nie poprawne zapłodnienie. Pytanie czy przednadrza symetryczne były? Bo Jak tak do świadczy dobrze :-)
Czyli co oznacza 2PN w drugiej dobie? A skąd mam wziąć informacje o przedjadrzach, to dotyczy zarodka czy plemnika ?

Do góry