reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora to masz 2 w brzusiu i 2 mrozaczki :-) Przebadane wzdłuż i wszerz - silne dzidziulki! :tak: Czwóreczka hmhm :-) Ale będziecie mieć wesoło :-D Duży domek na działeczce i Alma bedzie biegać szczęśliwa :-)

Gotadora - też cieszę się, że udało mi się kogoś poszukać. No i podobno babeczka jest specjalistką w akupunkturze dotyczącej niepłodności i do całej procedury IVF ( stymulacja, punkcja, transfer). A tak a propo powiedz mi gdzie Ci dawali igły z akupunktury? I ile to w ogóle trwało? Idę pierwszy raz w ogóle na coś takiego.

Kinga miałam 3 razy - w dniu rozpoczęcia stymulacji ( nie wiem dokładnie ile igiełek mi wbiła, ale na pewno: w ucho, wyżej ucha, między brwiami, na czubek głowy, kilka na brzuch, kilka w nadgarstki po wewnętrzenej stronie, i po dwie niedaleko kostki) , przed transferem - było podobnie, ale ciutkę inaczej, jednak nie pamiętam dokładnie, po transferze wydaje mi się,że było więcej igiełek i trochę w innych miejscach

Oskaa - tak i chyba te moje wczorajsze przeboje z zoladkiem to stres wywolal, a dzisiaj z kolei glowa zaczyna bolec. Oj bardzo to przezywam...
Odezwe sie dzisiaj poznym wieczorem i pieknie poprosze o dobre mysli jutro i kciuki.
Bedzie co ma byc, a wiadomo co ma byc - ciaza!
teraz znikam bo jeszcze mam probe po pracy
calusy!

Gotadora, masz w brzusiu 2 bobaski, swietnie przebadane i rozwiniete i one juz sobie wija gniazdko :tak: Jeszcze dwa na zimowisku , oj przyda sie ta dzialka wczoraj zakupiona,oj przyda hihihi :-)

Wanda no masz jak w banku! kciuki mega zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&& Od rana będę myśleć :-) A moze juz i w nocy, bo ostatnio nie mogę spać :baffled: Też sie chyba stresuje.

Gotadora to masz 2 w brzusiu i 2 mrozaczki :-) Przebadane wzdłuż i wszerz - silne dzidziulki! :tak: Czwóreczka hmhm :-) Ale będziecie mieć wesoło :-D Duży domek na działeczce i Alma bedzie biegać szczęśliwa :-)

Oskaa :-) dziękuje ... wiesz, my już kilka lat temu kupiliśmy dom ruinę i 3 lata było męczarni z konserwatorem zabytków, a obok ( bo to zabudowa szeregowa) jest pusta działka, trawa rośnie, my już dawno chcieliśmy to wykupić, ale rządali ogromną masę pieniędzy, więc spasowaliśmy, teraz nasz projekt domu w końcu został zatwierdzony, ale jest dwa tygodnie na odwołanie tych wszystkich sąsiadów, no i właśnie ci od działki chcą złożyć odwołanie, no i dogadaliśmy się, że nie złoża odwołania ( nam to bardzo by skomplikowało gdyby to znowu poszło do konserwatora) cenę bardzo obniżyli, bo z działką będzie kłopot z kolejnymi sąsiadami, którzy w między czasie okna sobie powstawiali, ale my mamy zamiar jakoś z tego wybrnąć, potrzebujemy dobrego prawnika, który by nam pomógł w tym wszystkim - no i oczywiście robimy to dla naszych bąbelków, aby miały zapewnioną przyszłość :-) ah, to się rozpisałam, ale kochane - no mam o czym myśleć, mam nadzieję,że nie przepłacamy i nasze plany się ziszczą

Wanda :-) kciuki mocno zaciśnięte &&&&& za wysoką betkę!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Agapl :-) dziękuje Ci Kochana :-) nasze bąbelki to będą w tym samym wieku :-):-D:-) a kto wie - może kiedyś razem się pobawią :-):-D:-) jak się dzisiaj czujesz?

Dziewczyny jeszcze Wam o czymść takim napiszę, bo zaobserwowałam u siebie ostatnio. Jak mi tak popołudniu ten brzuch tak wydyma to mnie trochę pępek boli i pod pępkiem mam tak naciągniętą skórę i taką jakby gulkę :-D hehe nie wiem co to...

reklama
martaczi bardzo drogo 6 000 zł za leki za każde podejście?? mi wyszło 2 800 zł za każde podejście.

Ostatnia edycja:
Do góry