reklama
Gotadora - też cieszę się, że udało mi się kogoś poszukać. No i podobno babeczka jest specjalistką w akupunkturze dotyczącej niepłodności i do całej procedury IVF ( stymulacja, punkcja, transfer). A tak a propo powiedz mi gdzie Ci dawali igły z akupunktury? I ile to w ogóle trwało? Idę pierwszy raz w ogóle na coś takiego.
Kinga miałam 3 razy - w dniu rozpoczęcia stymulacji ( nie wiem dokładnie ile igiełek mi wbiła, ale na pewno: w ucho, wyżej ucha, między brwiami, na czubek głowy, kilka na brzuch, kilka w nadgarstki po wewnętrzenej stronie, i po dwie niedaleko kostki) , przed transferem - było podobnie, ale ciutkę inaczej, jednak nie pamiętam dokładnie, po transferze wydaje mi się,że było więcej igiełek i trochę w innych miejscach
Oskaa - tak i chyba te moje wczorajsze przeboje z zoladkiem to stres wywolal, a dzisiaj z kolei glowa zaczyna bolec. Oj bardzo to przezywam...
Odezwe sie dzisiaj poznym wieczorem i pieknie poprosze o dobre mysli jutro i kciuki.
Bedzie co ma byc, a wiadomo co ma byc - ciaza!
teraz znikam bo jeszcze mam probe po pracy
calusy!
Odezwe sie dzisiaj poznym wieczorem i pieknie poprosze o dobre mysli jutro i kciuki.
Bedzie co ma byc, a wiadomo co ma byc - ciaza!
teraz znikam bo jeszcze mam probe po pracy
calusy!
Gotadora to masz 2 w brzusiu i 2 mrozaczki :-) Przebadane wzdłuż i wszerz - silne dzidziulki! Czwóreczka hmhm :-) Ale będziecie mieć wesoło Duży domek na działeczce i Alma bedzie biegać szczęśliwa :-)
Oskaa :-) dziękuje ... wiesz, my już kilka lat temu kupiliśmy dom ruinę i 3 lata było męczarni z konserwatorem zabytków, a obok ( bo to zabudowa szeregowa) jest pusta działka, trawa rośnie, my już dawno chcieliśmy to wykupić, ale rządali ogromną masę pieniędzy, więc spasowaliśmy, teraz nasz projekt domu w końcu został zatwierdzony, ale jest dwa tygodnie na odwołanie tych wszystkich sąsiadów, no i właśnie ci od działki chcą złożyć odwołanie, no i dogadaliśmy się, że nie złoża odwołania ( nam to bardzo by skomplikowało gdyby to znowu poszło do konserwatora) cenę bardzo obniżyli, bo z działką będzie kłopot z kolejnymi sąsiadami, którzy w między czasie okna sobie powstawiali, ale my mamy zamiar jakoś z tego wybrnąć, potrzebujemy dobrego prawnika, który by nam pomógł w tym wszystkim - no i oczywiście robimy to dla naszych bąbelków, aby miały zapewnioną przyszłość :-) ah, to się rozpisałam, ale kochane - no mam o czym myśleć, mam nadzieję,że nie przepłacamy i nasze plany się ziszczą
Oskaa
Fanka BB :)
Dziewczyny jeszcze Wam o czymść takim napiszę, bo zaobserwowałam u siebie ostatnio. Jak mi tak popołudniu ten brzuch tak wydyma to mnie trochę pępek boli i pod pępkiem mam tak naciągniętą skórę i taką jakby gulkę hehe nie wiem co to...
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
martaczi bardzo drogo 6 000 zł za leki za każde podejście?? mi wyszło 2 800 zł za każde podejście.
Ostatnia edycja:
Podziel się: