Zawsze miałam pod górkę w życiu moi rodzice zginęli w wypadku samochodowym a ja zostałam adoptowana po dwóch latach moi rodzice przysposobieni doczekali się dziecka i ja zawsze byłam gdzieś obok. Ciężka praca i systematcznoscia dorobilam się miejsca w którym teraz jestem. Lecze się w novum warszawa a dopiero zaczynam u nas pieniądze nie są barierą b[GROUP=][/GROUP]o jednak nie miałam innych potrzeb jak podróże których też było mało bo większość czasu pracuję. Nasienie jest dobre ale partner ma 45 lat. Nie robię sobie za dużych nadzieji ale bardzo chcemy spróbować dziekuje ze sie odezwalyscie tworzycie niezla klike i marze zeby sie do was dostac i wiem ze pomimo roznych pogladow kazda z was dobrze sobie zyczy@Ugly80 jestes napisz wiecej osobie albo przynajmnie co mi pisalas ? Do tej pory nie wiem gdzie sie leczysz, jakie badania zrobiliscie, badanie nasienia? Dziewczyny napewno cie przyjma
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
ja tez tak mialam i sie okazalo ze ze pecherzyk przechodzil do macicy - to nic nie przekresla - ja zawsze wolalam miec objawy niz nie miecChyba tym razem się nie uda. Mam taki straszny ból podbrzusza wzięłam nospe nie pomogło teraz paracetamol. To raczej skurcze płakać mi się chce... nawet mam problem ze zrobieniem siusiu bo czuje ból.
Ja podchodzę na sztucznym cyklu wiec chyba nie ma skąd wziąć się jajeczko. A blastocyste umieszczają w macicy:-( Czy nie kumam i o czyms innym mówisz:-)ja tez tak mialam i sie okazalo ze ze pecherzyk przechodzil do macicy - to nic nie przekresla - ja zawsze wolalam miec objawy niz nie miec
Ananasowa93
No to już wiemy ze silna i zdeterminowana z ciebie babeczka Małymi kroczkami do celu trzymam za Was kciukiZawsze miałam pod górkę w życiu moi rodzice zginęli w wypadku samochodowym a ja zostałam adoptowana po dwóch latach moi rodzice przysposobieni doczekali się dziecka i ja zawsze byłam gdzieś obok. Ciężka praca i systematcznoscia dorobilam się miejsca w którym teraz jestem. Lecze się w novum warszawa a dopiero zaczynam u nas pieniądze nie są barierą b[GROUP=][/GROUP]o jednak nie miałam innych potrzeb jak podróże których też było mało bo większość czasu pracuję. Nasienie jest dobre ale partner ma 45 lat. Nie robię sobie za dużych nadzieji ale bardzo chcemy spróbować dziekuje ze sie odezwalyscie tworzycie niezla klike i marze zeby sie do was dostac i wiem ze pomimo roznych pogladow kazda z was dobrze sobie zyczy
Ps niepłodność nie wybiera. Dotyka bogatych , biednych, chudych i grubych ...itd. Wiec nie skupiaj się na tym ze masz 40 lat a partner 45. Może uda wam się szybciej niż niejednej trzydziestce
Czarna1985
Boziu bidulko to duzo przezylas w zyciu. Mam nadzieję ze terazu Ciebie bedzie tylko dobrze. Tego ci właśnie zycze . Mam nadzieję albo nawet jestem pewna ze doczekasz sie malego skarba. Miło Cie poznać. Zostań z namiZawsze miałam pod górkę w życiu moi rodzice zginęli w wypadku samochodowym a ja zostałam adoptowana po dwóch latach moi rodzice przysposobieni doczekali się dziecka i ja zawsze byłam gdzieś obok. Ciężka praca i systematcznoscia dorobilam się miejsca w którym teraz jestem. Lecze się w novum warszawa a dopiero zaczynam u nas pieniądze nie są barierą b[GROUP=][/GROUP]o jednak nie miałam innych potrzeb jak podróże których też było mało bo większość czasu pracuję. Nasienie jest dobre ale partner ma 45 lat. Nie robię sobie za dużych nadzieji ale bardzo chcemy spróbować dziekuje ze sie odezwalyscie tworzycie niezla klike i marze zeby sie do was dostac i wiem ze pomimo roznych pogladow kazda z was dobrze sobie zyczy
bazylia128
pecherzyk umieszczaj w endometrium i musi sie zagniezdzic ja tez zawsze na sztucznym cykluJa podchodzę na sztucznym cyklu wiec chyba nie ma skąd wziąć się jajeczko. A blastocyste umieszczają w macicy:-( Czy nie kumam i o czyms innym mówisz:-)
bazylia128
Wkurza mnie to ze przez korone bylo tyle waznych wizyt odwlanych - przeciez ludzie choruja ;(
Ananasowa93
Hej Bazylko uszy do góry ! Nie martw się mama na pewno jest w dobrych rękach i będzie pod stałą kontrolą Wszystko będzie dobrze Jeśli twoja Mami jest choć w połowie taka silna jak ty to żadna choroba jej nie strasznaJesuuuu dziewczyny jeste taka zalaman moja mam byla w pn u swojego kardiloga i zalozyl jej cardoverter bo podobno sie cos zadziala ;( i dzisiaj byla na kotroli i teraz jej beda wszywac pod lopatką jakies urzadzenie to niby nic groznego ale jednak - ma to monitorowac i w razie czego zareagowac - ja wszystko zniose tylko niech ona bedzie zdrowa
Teraz rodzice sa pod moja opieko bo rodzone dziecko tj moja siostra nie za bardzo sie garnie do pomocy mieszka za granica ma swoj dom rodzine. To jest piekne ze moge tu opisac rzeczy o ktorych ciezko mi mowic. To pierwsze forum na ktorym sie udzielam i wybaczcie bledy ale slownik tego nie ogarnia. Bardzo chetnie sie u was rozgoszcze jesli mnie przymiecie
reklama
Czarna1985
Przykro mi kochana. Nie martw sie❤bedzie wszystko dobrze z Twoją mamą. Wierze w to bardzo❤ bądź silna dla niejWkurza mnie to ze przez korone bylo tyle waznych wizyt odwlanych - przeciez ludzie choruja ;(
Podziel się: