@klaudiaanita jesteś już odblokowana?
reklama
Kupić kupiłam , ale czeka się na meble kilka tygodni dłużej przez corone jak będą pokażeKoniecznie zdaje relacje z wizyty . Mam nadzieję że też szybko zaczniesz i do nas dołączysz
Kupiłaś coś nowego do chałupki?
Aduś16
Fanka BB :)
No coś Ty, Equoral jest silniejszy niż encorton...Dlatego słabo widzę tę moją immunopresję
Netiaskitchen
Przecież mało ważysz to raczej można się chwalić niż wstydzića co cie to obchodzi
Netiaskitchen
Na pewno nie padłyJeszcze 2 dni i dowiesz się wszystkiego. Oby było dobrzeDziewczyny zaplodnienie bylo w sobotę rano wiec dziś rano minęła 3cia doba, ta w której najczęściej padają.. Gdyby oba padły już by dzwonili pewnie, skoro godzina do zamknięcia??
bazylia128
nie chce komentary typu ty chudzino - ale wiecie ze po stymulce przytylam 2 kg i nie moge tego zrzucic - czyli teraz 54 kg Ja sie dobrze czuje w tej wadze iniechce przytyc ale skorolekarz kazal to sie bede starc;Na pewno nie padłyJeszcze 2 dni i dowiesz się wszystkiego. Oby było dobrze
bazylia128
Jesuuuu dziewczyny jeste taka zalaman moja mam byla w pn u swojego kardiloga i zalozyl jej cardoverter bo podobno sie cos zadziala ;( i dzisiaj byla na kotroli i teraz jej beda wszywac pod lopatką jakies urzadzenie to niby nic groznego ale jednak - ma to monitorowac i w razie czego zareagowac - ja wszystko zniose tylko niech ona bedzie zdrowa
reklama
Długo się bałam napisać i w końcu w sb się trochę mają...mam i napisałam do bazylia czuję że to moja poprawna dusza. Chociaż ja jestem brzydka i chuda moja sytuacja wygląda tak że nigdy nie myślałam o dziecku tzn nigdy nie spodziewałam się że w moim życiu nastąpi tak przewrotne sytuacja. Zakochałam się, straszliwie i mój partner chcę dziecko a ja mam 40 lat i po histeriskopi okazało się że mam obydwa niegroźne jajowody. Podchodzimy do in vitro
Podziel się: