Mieszkam pod poznaniem, na imię mam Weronika, pracuję w korpo na dość poważnym jak na mnie stanowisku. Nie wiem od czego zacząć. Czytam was już pół roku i kocham nie które z was nie wiem czy macie pojęcia ale śledzi wasze losy cała rzesza mojej korpo, przybijamy sobie piątki a kolega się pyta czy bazylia wróciła i ile grać na wypiła A cze nieagatka urodziła i czy camilelka się znalazla
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Piękna wagaja ważyłam 58 i nie wyglądałam jakoś grubo. Teraz ostatni pomiar 2 tygodnie temu to równe 60nie chce komentary typu ty chudzino - ale wiecie ze po stymulce przytylam 2 kg i nie moge tego zrzucic - czyli teraz 54 kg Ja sie dobrze czuje w tej wadze iniechce przytyc ale skorolekarz kazal to sie bede starc;
Netiaskitchen
Zdrówka dla mamy!!! Oby było dobrzeJesuuuu dziewczyny jeste taka zalaman moja mam byla w pn u swojego kardiloga i zalozyl jej cardoverter bo podobno sie cos zadziala ;( i dzisiaj byla na kotroli i teraz jej beda wszywac pod lopatką jakies urzadzenie to niby nic groznego ale jednak - ma to monitorowac i w razie czego zareagowac - ja wszystko zniose tylko niech ona bedzie zdrowa
Ananasowa93
HejCześć dziewczyny
nieagatka
Nie urodziłam [emoji16]Mieszkam pod poznaniem, na imię mam Weronika, pracuję w korpo na dość poważnym jak na mnie stanowisku. Nie wiem od czego zacząć. Czytam was już pół roku i kocham nie które z was nie wiem czy macie pojęcia ale śledzi wasze losy cała rzesza mojej korpo, przybijamy sobie piątki a kolega się pyta czy bazylia wróciła i ile grać na wypiła A cze nieagatka urodziła i czy camilelka się znalazla
Witaj, rozgość się. To bardzo fajne miejsce. [emoji4]
bazylia128
Ananasowa93
Małgorzata Rozenek ma 42 lata i niebawem rodzi 3 synka z in vitro każda która walczy prędzej czy później tuli swój cud w ramionach. Nie ważne czy masz 25 lat czy 40 każda z nas przeżywa te same emocje, wzloty i upadki.Długo się bałam napisać i w końcu w sb się trochę mają...mam i napisałam do bazylia czuję że to moja poprawna dusza. Chociaż ja jestem brzydka i chuda moja sytuacja wygląda tak że nigdy nie myślałam o dziecku tzn nigdy nie spodziewałam się że w moim życiu nastąpi tak przewrotne sytuacja. Zakochałam się, straszliwie i mój partner chcę dziecko a ja mam 40 lat i po histeriskopi okazało się że mam obydwa niegroźne jajowody. Podchodzimy do in vitro
Zazdroszczę Ci ze masz odwagę mówić wszem i wobec ze podchodzicie do in vitro, na pewno masz ogromne wsparcie dzięki temu.
Ja niestety nie jestem taka otwarta. Mam 27 lat i wszystkie koleżanki ciąże z wpadki albo po ślubie są już w 3 ciazy.
Także ja mam wielkie wsparcie w mężu i naszych kochanych dziewczynkach tu z forum ❤
Fajnie ze dołączyłas bo u nas Obecie już więcej szczęśliwych mam niż staraczek A to oznacza ze musi się udać !
reklama
WitajMieszkam pod poznaniem, na imię mam Weronika, pracuję w korpo na dość poważnym jak na mnie stanowisku. Nie wiem od czego zacząć. Czytam was już pół roku i kocham nie które z was nie wiem czy macie pojęcia ale śledzi wasze losy cała rzesza mojej korpo, przybijamy sobie piątki a kolega się pyta czy bazylia wróciła i ile grać na wypiła A cze nieagatka urodziła i czy camilelka się znalazla
Podziel się: