reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wlasnie taka nie moc jest najgorsza ;( Ej ja tez mam sklonnosc do hipochodrii ;) Ciagle sobie cos wkrecam ;)
Chyba jesteś bardzo uczuciową osobą i troszczysz się o Swoich bliskich. A bezradność to straszny shit i mało kto dobrze dobie z nią radzi. Matka to matka i każdy świruje jak coś się dzieje.

Dziewczyny jestescie wielkie :) dziekuje moje amh to 3.40 wiec chyba nie najgorzej jak na ten wiek. Chce byz z wami w kontakcie bo za dwa tyg ruszamy ze stymulacja moj przyjaciel partner moja milosc jest pelen nadziei a ja daj nam rok jak soe bie uda to trudno szkoda ze tak pizno sie poznalismy bo przynajmniej zdecydowalibysmy sie na adopcje ale tez myslimy o adopcji komorki

Dziewczyny jestescie wielkie :) dziekuje moje amh to 3.40 wiec chyba nie najgorzej jak na ten wiek. Chce byz z wami w kontakcie bo za dwa tyg ruszamy ze stymulacja moj przyjaciel partner moja milosc jest pelen nadziei a ja daj nam rok jak soe bie uda to trudno szkoda ze tak pizno sie poznalismy bo przynajmniej zdecydowalibysmy sie na adopcje ale tez myslimy o adopcji komorki
No proszę AMH jak u 36latki ;-) 3mam kciuki :-)

Chyba jesteś bardzo uczuciową osobą i troszczysz się o Swoich bliskich. A bezradność to straszny shit i mało kto dobrze dobie z nią radzi. Matka to matka i każdy świruje jak coś się dzieje.
no wstyd sie przyznac ale jestem taki mami cycek ;) Miedzy nami jest tylko 22 lata roznicy - dobrze nam razem a jak cos sie dzieje to Łukasz mnie zawsze u nich znajdzie ;( Ja wogole jestem taka slaba chyba jesli chodzi o rodzine i wszystko przezywam - kiedys jak sie pogniewalam na brata przez bratowa to mowilam ze chciala bym stracic pamiec zeby zapomniec jak go kocham - idiotyczne nie ?

reklama
Do góry