reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭
A masz jakieś zalecenia do histero oprócz braku ciąży? Ja teraz zrobiłam i nic nie wyszło ale nie mialam żadnych wskazań ( nie mam endometriozy, bolesnych miesiączek, krwawień i nic w usg). Pewnie tez bym podeszła bez histero bo faktycznie to może opóźnić transfer

Hej dziewczynki. Potrzebuje porady. Zastanawiamy się z mezem co zrobić , bo nie zapowiada sie zeby zamieszanie z koronawirusem sie szybko skończyło. Myslimy zeby jechać do Polski zeby podejść do transferu ale bez histeroskopii . Chciałabym ja zrobic ale nie mam jak. Maksymalnie mozemy byc w Polsce miesiąc w tym 2 tyg kwarantanny. Kuz..a to nas blokuje. I teraz nie wiemy co zrobic czy czekac kolejne pół moze rok na transfer🤔 czy zaryzykować i podejsc bez. Napisałam do lekarza ale on nic nie odpisał😔Dziewczyny pomóżcie 😭
A myślicie ze jest jakaś szansa ze od tej 2tyg kwarantanny będą odchodzić?

A masz jakieś zalecenia do histero oprócz braku ciąży? Ja teraz zrobiłam i nic nie wyszło ale nie mialam żadnych wskazań ( nie mam endometriozy, bolesnych miesiączek, krwawień i nic w usg). Pewnie tez bym podeszła bez histero bo faktycznie to może opóźnić transfer
U mnie problem z utrzymaniem ciąży. Lekarz powiedział ze na 90 % jest wszystko ok ale chce mieć 100 %pewności

Ale jak to czy się zgodzi?? Przecież to Wy podejmujecie decyzje, to nie on bedzie czekal kolejne pol roku a moze wiecej aż bedzie mozliwosc taka a teraz tym bardziej przy tej koronie sie zmienila sytuacja i zamiast ciągle gdybac to trzeba podejmować jakieś decyzje bo tak można w nieskończoność stać w miejscu.. W sumie to tylko moje zdanie, jeśli upieracie sie przy histeroskopii to sami zdecydujcie ale chyba właśnie pytasz nas o zdanie. Skoro lekarz za Was decyduje to chyba macie przesądzone ale to dziwne że Wy nie mozecie finalnie tej tej decyzji podjąć..
Tez mnie to zdziwiło. Placisz więc możesz wymagać. Oni chcą czy nie chcą musza się z naszym zdaniem liczyc.

reklama
Do góry