reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka Laski :)
co tam słychać???????
@Liliana87 ,🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ruchy Dzidzi ...i love it!!!!
@fredka84 kiedy startujesz?
@Aduś16 powodzonka w jajcobraniu✊✊✊
@Aaaanna ,CIO U CIEBIE I OBCEGO😍😍😍
@Tasza ??? Jak tam???
@Camilleka???????????where are you?????
@Doris30:-) ? Jak sytuacja u Ciebie???
Pozostałe Laski????????????????????????????????????????????????????????
@Waleczna36 widzę,że porobiłaś badania :) supcio!!!!teraz leki i się uda✊✊✊
@Wiórka ?Opowiadaj 😁😁😁
@klaudiaanita ulalalalala👌👌👌👌:p:p:p Piknaś! itaka Młoda:D:D:D
@nieagatka co u Ciebie???

@Netiaskitchen ,dziękuję Ci bardzo jeszcze raz-w końcu dotarła ja na pocztę🤪🤪🤪🤪
jesteś kochana! dziękuje za karteczkę😘😘😘 Kiedy jakieś podglądanko masz????
Ja nastepny podgląd to dopiero na początku czerwca😊ostatnie Ci wrzucę 😊Tygrys ma 9cm+nogi❤️ Mały to on raczej nie będzie 😉

Załączniki

• IMG_20200507_151738.jpg
    IMG_20200507_151738.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 54
Ale jak to czy się zgodzi?? Przecież to Wy podejmujecie decyzje, to nie on bedzie czekal kolejne pol roku a moze wiecej aż bedzie mozliwosc taka a teraz tym bardziej przy tej koronie sie zmienila sytuacja i zamiast ciągle gdybac to trzeba podejmować jakieś decyzje bo tak można w nieskończoność stać w miejscu.. W sumie to tylko moje zdanie, jeśli upieracie sie przy histeroskopii to sami zdecydujcie ale chyba właśnie pytasz nas o zdanie. Skoro lekarz za Was decyduje to chyba macie przesądzone ale to dziwne że Wy nie mozecie finalnie tej tej decyzji podjąć..
No jahaa ze to oni podejmuja decyzje ;) U nas kariotypy bardzo prawidlowe ;) Ulzylo mi ;) teraz juz tylko histero ;)

No to spróbujcie podejść do transferu jak się uda. A jak się te papierki da ogarnąć to już w ogole bylo by super. Oczywiście jak byście chcieli niebodbywac tej kwarantanny.
Moj szef moze mi wystawic taki papierek ze pracuje ale niewiem czy w Polsce to jakos sprawdzają. Orientujesz sie może? bo ja chce isc na ten urlop panstwowy . Wtedy dostane 80%wypłaty .

Ale jak to czy się zgodzi?? Przecież to Wy podejmujecie decyzje, to nie on bedzie czekal kolejne pol roku a moze wiecej aż bedzie mozliwosc taka a teraz tym bardziej przy tej koronie sie zmienila sytuacja i zamiast ciągle gdybac to trzeba podejmować jakieś decyzje bo tak można w nieskończoność stać w miejscu.. W sumie to tylko moje zdanie, jeśli upieracie sie przy histeroskopii to sami zdecydujcie ale chyba właśnie pytasz nas o zdanie. Skoro lekarz za Was decyduje to chyba macie przesądzone ale to dziwne że Wy nie mozecie finalnie tej tej decyzji podjąć..
Raczej mi chodzilo czy pojdzie na to bo ostatnio naciskał na ta histeroskopie. Powiedział ze chce mnie przygotować na 100%. Ale tak jak mowisz mamy takie czasy ze nie mozemy stac w miejscu. Trzeba działać. Myślę ze jutro sie skontaktuje z klinika i umowie sie z nim na rozmowę. Powiem mu ze tak właśnie zdecydowaliśmy ze podchodzimy bez histeroskopii

reklama
Do góry