bazylia128
Fanka BB :)
@Czarna1985 a pamietasz jak mialysmy wszystkie w kwietniu betowac Ty, ja , @fredka84
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyyy, faktycznie żeś poszalała, ale skarbów w tych pudełkach .@Fredka prosilas to wysylam zdjecie co nie kotre bo reszty mi sie nie chce i zaraz opisze
To nieźle urosły od ostatniego podglądu. No to chyba jednak sobotaTak też te wszystkie dodatki braliśmy U nas FAMSi 7 lat temu zrobiło robotę bo były najlepsze jakościowo blastki dopiero w tej 3ciej stymulacji .. Mam pęcherzyki 3 nadające sie do punkcji bo reszta za mała - 17mm, 20mm i ten przerośnięty 23mm więc jeśli będzie z tego choć jeden zarodek to i tak będzie cud..
to zmniejsz w paincie ja tak robie i wchodza ja oczywiscie najbardziej sie ciesze z tych kamieni mozna sie fajnie tym zbawicTyyy, faktycznie żeś poszalała, ale skarbów w tych pudełkach .
I budleje kupiłaś . Takiej różowej nie mam, zazdro . Białą mam i jest wysoka na 1,5m. No nie chce mi się zdjęcie wgrać, ciągle pokazuje 0 %.
O, cicho, idzie coś, już 10% jest, dupa, nie wgrywa
No to spróbujcie podejść do transferu jak się uda. A jak się te papierki da ogarnąć to już w ogole bylo by super. Oczywiście jak byście chcieli niebodbywac tej kwarantanny.Mamy 4 mrozaczki. W sumie moj Łukasz moze załatwić sobie ten papier ale nie wiem czy mi sie uda[emoji848][emoji848][emoji848]
ja je kupilam ale bede je sadzic na razie w donnicach chyba tak moge? Tak pisalas? Widzialas na zdjeciu ze innaczej Ozi mi wszystko zje a Toli nie wspomne!!!!Tyyy, faktycznie żeś poszalała, ale skarbów w tych pudełkach .
I budleje kupiłaś . Takiej różowej nie mam, zazdro . Białą mam i jest wysoka na 1,5m. No nie chce mi się zdjęcie wgrać, ciągle pokazuje 0 %.
O, cicho, idzie coś, już 10% jest, dupa, nie wgrywa
Ale poszalałaś. Będziesz miała całe podwórko motyli, zobaczysz . Ale bym z tobą tak sobie pobiegłaTo pierwsze ro rosman dobrze ze nie robilam haulu zakupwego teraz bede na dnich myc meble w kuchni bo jednak na jasnych wszystko widac, musze odswiezyc zmywarke, lodowke i pralke i oczywiscie doszlo duuuzo duperelek takich z kosmetykow kolorowych i pierdoly do kapieli - bradzo lubie te sole z isana sa tanie ale daja duzo piany i barwia wode udalo sie kupic baldeja i ma 4 dwie biale i dwie rozowe juuupppiiiii tak sie ucieszylam, moja mam oczywiscie tez sobie kupila, no i idac do kasy wzielam do domy to biale cos i to filoetowe cosbo mi sie podobalo Ale kupilam kilka sztuk tych zywych kamieni - jaki czad-one tanie bo 3 zl za doniczke taka mala, ale te kamienie kwitną i bede robic z nich kompazycje w takich naczyniach szklanych do tego dobralam sobie kamyki, ziemie do kaktusow i tnawoz do kaktusow i jakies pierdoly i bede sie tym bawic No i te donnice do pomidorkow i chyba to wsyztka aha i bukszpan taki wiekszy jeszcze wzielam Rodzice wzieli borowki i aronie i jakis iglak co sie BABA nazywa Jak przyjechalam do domu to oczywiscie rosman i szybko zrobilam zupke pieczarkowa Do Łukasza przyjechal jakis facet w sprawach PRACOWYCH to ja sie ubralam w taki termoaktywny dres i pobieglam do rodzicow - mam do nich lasami jakies 4, 20 km... Pomagalam im to wszystko sadzic - wyszlo jakies 40 sztuk borowki i kilka aroni, cos tam jeszcze beda dokupywac - to wszystko oczywiscie nad staw I potem moj tata nas poczestowal drinkiem z whisky ze spritem - sam nie pil bo juz wspomnalam ze kiedys mial problem z alko no a my jak wypilysmy po jednym a bylo takie smaczne to zawolalysmy po drugim normalnie sie ostatnio wyluzowalam - ale jutro juz nie pije Jakkkkk mmmiii ssieeee dobrze wracalo teraz szybki proszynic i musze siedziec przy tych moich chwastach i pownosci do domku to co trzeba
Obawiam sie ze jak bysmy razem posmakowaly to ciezko bylo by nam dobiedz do domku Ja cie caly czas zapraszam do soebie ) Musmi sie w koncu spotkac a najlpeiej dopoki nie bierzemy lekow Ja cie zapraszam z Siwym moj Łukasz napewno by sie z nim dogadal Jeszcze nie dawno byl plan ze @Camilleka miala tez przyjechac ;(Ale poszalałaś. Będziesz miała całe podwórko motyli, zobaczysz ❤. Ale bym z tobą tak sobie pobiegła
Kochana ja wierzę że tym razem na pewno wam sie uda i niedługo bedziesz miała dzidziusia w brzuszku i piekne cycusieno a ja za Ciebie jak bede trzymac kciuki Ja mam takie podejscie ze zrobilam wszystko co moglam - doslownie, chyba juz nic wiecej nie moge zrobic... I jakos tak czuje ze na tym sie ta moja walka nie skonczy ;( ale jestem gotowa i biore juz teraz wszystko na klate a niestety nie mam takich cycorkow jak tu piekne dziewczynki
Ale jak to czy się zgodzi?? Przecież to Wy podejmujecie decyzje, to nie on bedzie czekal kolejne pol roku a moze wiecej aż bedzie mozliwosc taka a teraz tym bardziej przy tej koronie sie zmienila sytuacja i zamiast ciągle gdybac to trzeba podejmować jakieś decyzje bo tak można w nieskończoność stać w miejscu.. W sumie to tylko moje zdanie, jeśli upieracie sie przy histeroskopii to sami zdecydujcie ale chyba właśnie pytasz nas o zdanie. Skoro lekarz za Was decyduje to chyba macie przesądzone ale to dziwne że Wy nie mozecie finalnie tej tej decyzji podjąć..Masz racje kochana ale niewiem czy Czechu sie zgodzi. Bo ostatnio naciskal na ta histeroskopie. Musze zadzwonić i jak najszybciej sie z nim skontaktować