reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze takie mam teraz glupie mysli ;( Tyle kasy ostatnio wydalismy na te wszystkie badania - wiem ze to nie ladnie dyskutowac o pieniadzach ale same wiecie ile to kosztuje - i nic u nas nie wychodzi. Łukasz naciska na badania i ciagle sie pyta co mi jeszcze doradzacie? Ja mysle ze trzeba chyba podchodzic do transferu i do skutko cio?

reklama
Raczej mi chodzilo czy pojdzie na to bo ostatnio naciskał na ta histeroskopie. Powiedział ze chce mnie przygotować na 100%. Ale tak jak mowisz mamy takie czasy ze nie mozemy stac w miejscu. Trzeba działać. Myślę ze jutro sie skontaktuje z klinika i umowie sie z nim na rozmowę. Powiem mu ze tak właśnie zdecydowaliśmy ze podchodzimy bez histeroskopii
Popieram!! Wiesz to przygotować się na 100% w jego oczach to inaczej wygląda z Waszej perspektywy. nigdy się przecież nie da na 100% wszystkiego zapewnić aby się na pewno udało. Ta histeroskopia może coś tam wnieść ale skoro miałaś kilka ciąży biochemicznych to wątpię. Prędzej zadrapanie w trakcie histero coś da no ale masz przecież mieć wlew z accofilu do macicy więc nie wydaje mi się aby histeroskopia była zbawienny.. Co innego gdyby został Wam ostatni zarodek.. Wtedy faktycznie można się dłużej nad tym zastanowiac..

Kurcze takie mam teraz glupie mysli ;( Tyle kasy ostatnio wydalismy na te wszystkie badania - wiem ze to nie ladnie dyskutowac o pieniadzach ale same wiecie ile to kosztuje - i nic u nas nie wychodzi. Łukasz naciska na badania i ciagle sie pyta co mi jeszcze doradzacie? Ja mysle ze trzeba chyba podchodzic do transferu i do skutko cio?
Teraz Ci się uda bez problemów 😘
Trzeba być dobrej myśli!
Ja idę się odblokować😂co by mi też wszystko dobrze poszło tym razem:D

Popieram!! Wiesz to przygotować się na 100% w jego oczach to inaczej wygląda z Waszej perspektywy. nigdy się przecież nie da na 100% wszystkiego zapewnić aby się na pewno udało. Ta histeroskopia może coś tam wnieść ale skoro miałaś kilka ciąży biochemicznych to wątpię. Prędzej zadrapanie w trakcie histero coś da no ale masz przecież mieć wlew z accofilu do macicy więc nie wydaje mi się aby histeroskopia była zbawienny.. Co innego gdyby został Wam ostatni zarodek.. Wtedy faktycznie można się dłużej nad tym zastanowiac..
Tez tak myślę. Rozmawialismy trochę z Łukaszem i postanowiliśmy ze w lipcowym cyklu chcemy spróbować. A jak sie nie uda to podejdziemy do histero przed kolejnym transferem. W sumie pomoglysciemi pomoc ta decyzje bo sie wahalam co zrobic. Dziękuję ❤

reklama
Do góry