reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O ja pitolę, to nie staw tylko kawał stawiska 😱😍😉. Ale czad 😍
Tylko slabo sie nawadnia - ja sie oczywiscie glupio zapytalam czy nie mozna dolac wody hehehehehehe - to mi tata powiedzial ze i tak by wyparowala -nie znam sie na takim czyms ;) Moja mama sie nie moze doczekac jak juz bedzie mogla te plywajace duze liscie - tez nie wiem jak to sie nazywa tam wrzucic ;)
1589390969766.png

@fredka84 pisalam ze ci wysle zdjecie tego stawu ;) moj nowy tel robi za duze zdjecia i musze je zmniejszac przez painta ;) Z jedenj strony moja mama maluje slupki ( lubi takie rzeczy robic ;)) A z drugiej moj tata nadzoruje ;) Przybieglam do nich dzisiaj truchcikiem, fajnie bylo ;) Ja dzisiaj skonczylam prace i od pn wracam do biura - juuuppiiii jutro i piatek i weekend wolne juuupppiiiiiii ;) Pobieglam do rodzicow pochwalic sie wynikiem ;) jak by bylo czym ale oni sa na biezaco to czekali ;) Zrobilam sobie zakupy wczoraj w roseeman przez neta i zamowilam kurierem - myslalm ze tak sie nie da ;) Jaka chemia jest droga to masakra a mi sie wszystko pokonczylo i do prania i do zmywarki, papiery, do kibelka, do kabiny prysznicowej, soje podklady antperspiranty i takie duperele i wydalam ponad 700 zl :o :o :o ale jak dawno nie robilismy takich zakupow - kiedys trzeba ;) Wczoraj sie lukasz ze mnie usmial bo jak zrobilismy zamowienie to mu powiedzialam ze teraz mam znowu po co zyc bo bede czekac na paczke 😁😁😂😂😂 Jutro jade busem z moimi rodzicami do tego centrum ogrodniczego po same borowki bo chca ten staw zasadzic borowkami ;) ale oczywiscie kupie sobie jakies kwiatki - jeszcze mam miejsce na dwa jakies wieksze - cos pomysle :) Przybieglam spowrotem do domu i poprosilam Łukasza zeby mi kpil desperadosa bo dawno nie pilam a w sumie po takim terningu moge sobie dzisiaj pozwolic ;) I wlasnie sobie pije ;) Pytalas o psy ;) No Tolka jest nieznosna, ale na gore nie ma wstepu i siedzi na dole a w zasadzie wiekszosc czasu na dworze bo taras caly czas otwarty ;) Jak ona urosla, Nogi ma takie długie tylko pyszczek cos malutki. Alutka dalej udaje ze jej nie widzi a Ozi wczesnie pada ze zmeczenia takie wariacje sie tu odbywaja ;) Mysle o @Camilleka - to chyba nie jest normalne ze ona sie tak nie odzywa ;( Ja zaraz ide popatrzec co barkuje kwatkom, moze cos podleje ;) Czekam teraz bo w piatek mieli dzwonic z APC jak nie to oczywiscie ja sie bede do nich dobijac ;)
Twoja mam taką zgrabna kobitka chyba co nie? Oblukałam ją w powiększeniu 😀. To do tego stawu wpadłaś 😱. Ja sobie jakieś małe bajorko wyobrażałam a ty mi kuwa prawie jezioro pokazujesz, szok😱😍😍. Fajnie tam macie 😍. Borówki uwielbiam, ale mi słabo rosną bo mają słaby dostęp do wody a i gleba ciulowa.
Kurde, padłam o tej paczce z Rossmana, masz po co żyć, dobre 😂😂😂😂😂😂.
Jak jedziesz do centrum ogrodniczego, to weź sobie kup taki krzaczek, budleja się nazywa. Będziesz zadowolona, pięknie pachnie, bezobsługowy, jest w kolorze fioletowym, białym, różowym, żółtym. Zawsze na nim jest pełno motyli bo one go uwielbiają 😍
A wiesz że ja się boję, że @Camilleka może zachorowała albo coś się jej stało 😢. No bo tak nagle znikła bez słowa...

reklama
Do góry