Mogłaby całkiem sporą kasę zarabiać na pokazywaniu ich na kamerce. Takie ładne i okrągłe. @Dakita30 nie chcesz sobie dorobić cycolkamiTak juz widzialam, fajne
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
I przyslali mi wynik dzisiaj ze nie ma bakterii na czystosc pochwy i takie tam Za tydzien i tak mam brac antybiotyk
O ja pitolę, to nie staw tylko kawał stawiska . Ale czad
bazylia128
No ale @Netiaskitchen bez obrazy mi sie najbardziej podobaja i wcale sie nie podlizuje - dla mnie wymiatajaMogłaby całkiem sporą kasę zarabiać na pokazywaniu ich na kamerce. Takie ładne i okrągłe. @Dakita30 nie chcesz sobie dorobić cycolkami
bazylia128
Tylko slabo sie nawadnia - ja sie oczywiscie glupio zapytalam czy nie mozna dolac wody hehehehehehe - to mi tata powiedzial ze i tak by wyparowala -nie znam sie na takim czyms Moja mama sie nie moze doczekac jak juz bedzie mogla te plywajace duze liscie - tez nie wiem jak to sie nazywa tam wrzucicO ja pitolę, to nie staw tylko kawał stawiska . Ale czad
bazylia128
Jak do mnie przyjedziesz to sie tam zabawimy ale to zabrzmialoO ja pitolę, to nie staw tylko kawał stawiska . Ale czad
Twoja mam taką zgrabna kobitka chyba co nie? Oblukałam ją w powiększeniu . To do tego stawu wpadłaś . Ja sobie jakieś małe bajorko wyobrażałam a ty mi kuwa prawie jezioro pokazujesz, szok. Fajnie tam macie . Borówki uwielbiam, ale mi słabo rosną bo mają słaby dostęp do wody a i gleba ciulowa.@fredka84 pisalam ze ci wysle zdjecie tego stawu moj nowy tel robi za duze zdjecia i musze je zmniejszac przez painta Z jedenj strony moja mama maluje slupki ( lubi takie rzeczy robic ) A z drugiej moj tata nadzoruje Przybieglam do nich dzisiaj truchcikiem, fajnie bylo Ja dzisiaj skonczylam prace i od pn wracam do biura - juuuppiiii jutro i piatek i weekend wolne juuupppiiiiiii Pobieglam do rodzicow pochwalic sie wynikiem jak by bylo czym ale oni sa na biezaco to czekali Zrobilam sobie zakupy wczoraj w roseeman przez neta i zamowilam kurierem - myslalm ze tak sie nie da Jaka chemia jest droga to masakra a mi sie wszystko pokonczylo i do prania i do zmywarki, papiery, do kibelka, do kabiny prysznicowej, soje podklady antperspiranty i takie duperele i wydalam ponad 700 zl ale jak dawno nie robilismy takich zakupow - kiedys trzeba Wczoraj sie lukasz ze mnie usmial bo jak zrobilismy zamowienie to mu powiedzialam ze teraz mam znowu po co zyc bo bede czekac na paczke Jutro jade busem z moimi rodzicami do tego centrum ogrodniczego po same borowki bo chca ten staw zasadzic borowkami ale oczywiscie kupie sobie jakies kwiatki - jeszcze mam miejsce na dwa jakies wieksze - cos pomysle Przybieglam spowrotem do domu i poprosilam Łukasza zeby mi kpil desperadosa bo dawno nie pilam a w sumie po takim terningu moge sobie dzisiaj pozwolic I wlasnie sobie pije Pytalas o psy No Tolka jest nieznosna, ale na gore nie ma wstepu i siedzi na dole a w zasadzie wiekszosc czasu na dworze bo taras caly czas otwarty Jak ona urosla, Nogi ma takie długie tylko pyszczek cos malutki. Alutka dalej udaje ze jej nie widzi a Ozi wczesnie pada ze zmeczenia takie wariacje sie tu odbywaja Mysle o @Camilleka - to chyba nie jest normalne ze ona sie tak nie odzywa ;( Ja zaraz ide popatrzec co barkuje kwatkom, moze cos podleje Czekam teraz bo w piatek mieli dzwonic z APC jak nie to oczywiscie ja sie bede do nich dobijac
Kurde, padłam o tej paczce z Rossmana, masz po co żyć, dobre .
Jak jedziesz do centrum ogrodniczego, to weź sobie kup taki krzaczek, budleja się nazywa. Będziesz zadowolona, pięknie pachnie, bezobsługowy, jest w kolorze fioletowym, białym, różowym, żółtym. Zawsze na nim jest pełno motyli bo one go uwielbiają
A wiesz że ja się boję, że @Camilleka może zachorowała albo coś się jej stało . No bo tak nagle znikła bez słowa...
Necia, pokazuj tu się w bieliźnieNo ale @Netiaskitchen bez obrazy mi sie najbardziej podobaja i wcale sie nie podlizuje - dla mnie wymiataja
Jak się wstydzisz, to możesz założyć maseczkę
. ObiecaneJak do mnie przyjedziesz to sie tam zabawimy ale to zabrzmialo
reklama
Podziel się: