reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Twoja mam taką zgrabna kobitka chyba co nie? Oblukałam ją w powiększeniu 😀. To do tego stawu wpadłaś 😱. Ja sobie jakieś małe bajorko wyobrażałam a ty mi kuwa prawie jezioro pokazujesz, szok😱😍😍. Fajnie tam macie 😍. Borówki uwielbiam, ale mi słabo rosną bo mają słaby dostęp do wody a i gleba ciulowa.
Kurde, padłam o tej paczce z Rossmana, masz po co żyć, dobre 😂😂😂😂😂😂.
Jak jedziesz do centrum ogrodniczego, to weź sobie kup taki krzaczek, budleja się nazywa. Będziesz zadowolona, pięknie pachnie, bezobsługowy, jest w kolorze fioletowym, białym, różowym, żółtym. Zawsze na nim jest pełno motyli bo one go uwielbiają 😍
A wiesz że ja się boję, że @Camilleka może zachorowała albo coś się jej stało 😢. No bo tak nagle znikła bez słowa...
budleja - a to jest jakis bardziej krzew czu kwiat, bo to centrum duze i nie wiem gdzie szukac - ale napewno zapytam - dzieki jak tylko bedzie to kupie ;) Tak moja mam szczuplutka 58 kg u nas to rodzinne za to moj tata nadrabia ;) Wiesz ze moja mam robi codziennie po 2 tysiace obrotow na tym hulahop z tymi wypustkami ;) Tylko mi choruje i caly czas sie martwie tzn jest 3 lata po zawale dla mnie to byl szok bo na jest taka wiesz - strasznie duzo w niej energii - chyba tez po niej to mam ;) Ja neistetey tez mysle ze u @Camilleka sie cos niedobrego wydarzylo - jakie to dziwne ze nigdy sie nie widzialaysmy a tak sie o nia martwie ;( Napewno by sie odezwala...

reklama
Taki mam bukiet teraz wieczorami na stole 😂 😂 😂 bo sie boje ze mi pomarznie i wszystko wnosze do domu ;) To sa te surfinie co kupila - w ogole w tym roku poszlalam z kwiatami sie boje ze to ukatrupie ;)

Załączniki

• 20200513_200045.jpg
    20200513_200045.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 81
Taki mam bukiet teraz wieczorami na stole 😂 😂 😂 bo sie boje ze mi pomarznie i wszystko wnosze do domu ;) To sa te surfinie co kupila - w ogole w tym roku poszlalam z kwiatami sie boje ze to ukatrupie ;)
Trzymaj w chacie jeszcze te kilka dni, mama mówi że te przymrozki to w końcu przyjdą no bo ogrodnicy. Szkoda by było żeby padly, bo są piękne 😊
Budleja to taki fajny krzew, i fakt motyli na nich masa😊u moich rodziców rośnie fioletowa.

Trzymaj w chacie jeszcze te kilka dni, mama mówi że te przymrozki to w końcu przyjdą no bo ogrodnicy. Szkoda by było żeby padly, bo są piękne 😊
Budleja to taki fajny krzew, i fakt motyli na nich masa😊u moich rodziców rośnie fioletowa.
Tak moja mam tez mowi ze to Zoski ;) i ze do piatku soboty napewno trzeba pilnowac ;) Zaraz obczaje na yt ta budleje ;) bo ja mam mjuz tylko takie jedno miejsce i musze wypatrzec jak to wyglada a na podworku nie moge bo Tolka z Ozim wszystko wymiota ;)

reklama
Do góry