reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Twoja mam taką zgrabna kobitka chyba co nie? Oblukałam ją w powiększeniu 😀. To do tego stawu wpadłaś 😱. Ja sobie jakieś małe bajorko wyobrażałam a ty mi kuwa prawie jezioro pokazujesz, szok😱😍😍. Fajnie tam macie 😍. Borówki uwielbiam, ale mi słabo rosną bo mają słaby dostęp do wody a i gleba ciulowa.
Kurde, padłam o tej paczce z Rossmana, masz po co żyć, dobre 😂😂😂😂😂😂.
Jak jedziesz do centrum ogrodniczego, to weź sobie kup taki krzaczek, budleja się nazywa. Będziesz zadowolona, pięknie pachnie, bezobsługowy, jest w kolorze fioletowym, białym, różowym, żółtym. Zawsze na nim jest pełno motyli bo one go uwielbiają 😍
A wiesz że ja się boję, że @Camilleka może zachorowała albo coś się jej stało 😢. No bo tak nagle znikła bez słowa...
budleja - a to jest jakis bardziej krzew czu kwiat, bo to centrum duze i nie wiem gdzie szukac - ale napewno zapytam - dzieki jak tylko bedzie to kupie ;) Tak moja mam szczuplutka 58 kg u nas to rodzinne za to moj tata nadrabia ;) Wiesz ze moja mam robi codziennie po 2 tysiace obrotow na tym hulahop z tymi wypustkami ;) Tylko mi choruje i caly czas sie martwie tzn jest 3 lata po zawale dla mnie to byl szok bo na jest taka wiesz - strasznie duzo w niej energii - chyba tez po niej to mam ;) Ja neistetey tez mysle ze u @Camilleka sie cos niedobrego wydarzylo - jakie to dziwne ze nigdy sie nie widzialaysmy a tak sie o nia martwie ;( Napewno by sie odezwala...

reklama
Taki mam bukiet teraz wieczorami na stole 😂 😂 😂 bo sie boje ze mi pomarznie i wszystko wnosze do domu ;) To sa te surfinie co kupila - w ogole w tym roku poszlalam z kwiatami sie boje ze to ukatrupie ;)

Załączniki

• 20200513_200045.jpg
    20200513_200045.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 78
Taki mam bukiet teraz wieczorami na stole 😂 😂 😂 bo sie boje ze mi pomarznie i wszystko wnosze do domu ;) To sa te surfinie co kupila - w ogole w tym roku poszlalam z kwiatami sie boje ze to ukatrupie ;)
Trzymaj w chacie jeszcze te kilka dni, mama mówi że te przymrozki to w końcu przyjdą no bo ogrodnicy. Szkoda by było żeby padly, bo są piękne 😊
Budleja to taki fajny krzew, i fakt motyli na nich masa😊u moich rodziców rośnie fioletowa.

Trzymaj w chacie jeszcze te kilka dni, mama mówi że te przymrozki to w końcu przyjdą no bo ogrodnicy. Szkoda by było żeby padly, bo są piękne 😊
Budleja to taki fajny krzew, i fakt motyli na nich masa😊u moich rodziców rośnie fioletowa.
Tak moja mam tez mowi ze to Zoski ;) i ze do piatku soboty napewno trzeba pilnowac ;) Zaraz obczaje na yt ta budleje ;) bo ja mam mjuz tylko takie jedno miejsce i musze wypatrzec jak to wyglada a na podworku nie moge bo Tolka z Ozim wszystko wymiota ;)

reklama
Do góry