reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie chodzi o
przeciwciala przeciwplemnikowe ASA
przeciwciala przeciwjądrowe ANA
i ja do tego mam jeszcze zapisane TEST CBA TH1/TH2

czy orientujecie sie czy te ww badania mozna zrobic gdziekolwiek w WAW? czy tylko LDZ apc?
Ja robilam wszystko w gyncentrum czsetchowa bo tam mam blizej i bylo duzo taniej a poza tym bylam obrazona na klinikie i na razie nie chcialam na nich patrzec ;)

Niby głowa czystsza, ale wszystkie te uczucia związane z in vitro momentalnie wróciły z całą siłą. Chciałabym mieć to już za sobą, zresztą na pewno nie tylko ja :) a Ty kiedy zaczynasz działać? skoro encortonu nie chcą przepisywać to pewnie z immunosupresji narazie nici? Accofil na wlew kupiłam już jakiś czas temu, bo miałam nadzieję, że transfer będzie po punkcji, ale do niego nie doszło, kupiłam w aptece, ampułka 0,5 ml jakos koło 30 zł
Ale masz jakies zlecenie na accfil? Czy sama sobie zlecilas?

Pewnie chodzi o
przeciwciala przeciwplemnikowe ASA
przeciwciala przeciwjądrowe ANA
i ja do tego mam jeszcze zapisane TEST CBA TH1/TH2

czy orientujecie sie czy te ww badania mozna zrobic gdziekolwiek w WAW? czy tylko LDZ apc?
Mozna w Wawie, ja Asa i ana robiłam w Alabie, a CBA w Synevo (najlepiej jak się dowiedziałam, ze oni i tak wysyłają to do apc😂)

Załączniki

• 1589386540648.jpeg
    1589386540648.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 75
@fredka84 pisalam ze ci wysle zdjecie tego stawu ;) moj nowy tel robi za duze zdjecia i musze je zmniejszac przez painta ;) Z jedenj strony moja mama maluje slupki ( lubi takie rzeczy robic ;)) A z drugiej moj tata nadzoruje ;) Przybieglam do nich dzisiaj truchcikiem, fajnie bylo ;) Ja dzisiaj skonczylam prace i od pn wracam do biura - juuuppiiii jutro i piatek i weekend wolne juuupppiiiiiii ;) Pobieglam do rodzicow pochwalic sie wynikiem ;) jak by bylo czym ale oni sa na biezaco to czekali ;) Zrobilam sobie zakupy wczoraj w roseeman przez neta i zamowilam kurierem - myslalm ze tak sie nie da ;) Jaka chemia jest droga to masakra a mi sie wszystko pokonczylo i do prania i do zmywarki, papiery, do kibelka, do kabiny prysznicowej, soje podklady antperspiranty i takie duperele i wydalam ponad 700 zl :o :o :o ale jak dawno nie robilismy takich zakupow - kiedys trzeba ;) Wczoraj sie lukasz ze mnie usmial bo jak zrobilismy zamowienie to mu powiedzialam ze teraz mam znowu po co zyc bo bede czekac na paczke 😁😁😂😂😂 Jutro jade busem z moimi rodzicami do tego centrum ogrodniczego po same borowki bo chca ten staw zasadzic borowkami ;) ale oczywiscie kupie sobie jakies kwiatki - jeszcze mam miejsce na dwa jakies wieksze - cos pomysle :) Przybieglam spowrotem do domu i poprosilam Łukasza zeby mi kpil desperadosa bo dawno nie pilam a w sumie po takim terningu moge sobie dzisiaj pozwolic ;) I wlasnie sobie pije ;) Pytalas o psy ;) No Tolka jest nieznosna, ale na gore nie ma wstepu i siedzi na dole a w zasadzie wiekszosc czasu na dworze bo taras caly czas otwarty ;) Jak ona urosla, Nogi ma takie długie tylko pyszczek cos malutki. Alutka dalej udaje ze jej nie widzi a Ozi wczesnie pada ze zmeczenia takie wariacje sie tu odbywaja ;) Mysle o @Camilleka - to chyba nie jest normalne ze ona sie tak nie odzywa ;( Ja zaraz ide popatrzec co barkuje kwatkom, moze cos podleje ;) Czekam teraz bo w piatek mieli dzwonic z APC jak nie to oczywiscie ja sie bede do nich dobijac ;)

reklama
Niby głowa czystsza, ale wszystkie te uczucia związane z in vitro momentalnie wróciły z całą siłą. Chciałabym mieć to już za sobą, zresztą na pewno nie tylko ja :) a Ty kiedy zaczynasz działać? skoro encortonu nie chcą przepisywać to pewnie z immunosupresji narazie nici? Accofil na wlew kupiłam już jakiś czas temu, bo miałam nadzieję, że transfer będzie po punkcji, ale do niego nie doszło, kupiłam w aptece, ampułka 0,5 ml jakos koło 30 zł
Raczej za miesiąc immunopresje lecę, leki mam więc i tak nikomu nie powiem że biorę encorton i takie tam. Bez tego nie ma sensu podchodzić do transferu. Tylko muszę dokładnie obliczyć czy mi wystarczy encortonu, bo potem mogą mi nie przepisać.
Myślałam że ten słynny accofil jest drogi, a tu proszę, przystępna cena ☺️. Pytam o niego, bo jak mi się nie uda to Paśnik powiedział że coś mi zmieni

Do góry