@fredka84 pisalam ze ci wysle zdjecie tego stawu
moj nowy tel robi za duze zdjecia i musze je zmniejszac przez painta
Z jedenj strony moja mama maluje slupki ( lubi takie rzeczy robic
) A z drugiej moj tata nadzoruje
Przybieglam do nich dzisiaj truchcikiem, fajnie bylo
Ja dzisiaj skonczylam prace i od pn wracam do biura - juuuppiiii jutro i piatek i weekend wolne juuupppiiiiiii
Pobieglam do rodzicow pochwalic sie wynikiem
jak by bylo czym ale oni sa na biezaco to czekali
Zrobilam sobie zakupy wczoraj w roseeman przez neta i zamowilam kurierem - myslalm ze tak sie nie da
Jaka chemia jest droga to masakra a mi sie wszystko pokonczylo i do prania i do zmywarki, papiery, do kibelka, do kabiny prysznicowej, soje podklady antperspiranty i takie duperele i wydalam ponad 700 zl
ale jak dawno nie robilismy takich zakupow - kiedys trzeba
Wczoraj sie lukasz ze mnie usmial bo jak zrobilismy zamowienie to mu powiedzialam ze teraz mam znowu po co zyc bo bede czekac na paczke
Jutro jade busem z moimi rodzicami do tego centrum ogrodniczego po same borowki bo chca ten staw zasadzic borowkami
ale oczywiscie kupie sobie jakies kwiatki - jeszcze mam miejsce na dwa jakies wieksze - cos pomysle
Przybieglam spowrotem do domu i poprosilam Łukasza zeby mi kpil desperadosa bo dawno nie pilam a w sumie po takim terningu moge sobie dzisiaj pozwolic
I wlasnie sobie pije
Pytalas o psy
No Tolka jest nieznosna, ale na gore nie ma wstepu i siedzi na dole a w zasadzie wiekszosc czasu na dworze bo taras caly czas otwarty
Jak ona urosla, Nogi ma takie długie tylko pyszczek cos malutki. Alutka dalej udaje ze jej nie widzi a Ozi wczesnie pada ze zmeczenia takie wariacje sie tu odbywaja
Mysle o
@Camilleka - to chyba nie jest normalne ze ona sie tak nie odzywa ;( Ja zaraz ide popatrzec co barkuje kwatkom, moze cos podleje
Czekam teraz bo w piatek mieli dzwonic z APC jak nie to oczywiscie ja sie bede do nich dobijac