reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 @Netiaskitchen ta budleja prze prze piekna ale to jakies drzewa a ja chce cos do donicy? Tak tez mozna? Smiac mi sie chce bo jeszcze niedawno pokazywalysmy sobie zdjecia choinki a @Netiaskitchen ozdoby na oknie 😂 😂 😂
Jak się tego krzaka nie tnie to rośnie duży i wysoki. A do donicy, myślę że bardziej taka odmiana karłowa by pasowała. Masz tu super artykuł z karlowymi odmianami, aż sama się napaliłam żeby taka małą do donicy wsadzić 😍

Jak się tego krzaka nie tnie to rośnie duży i wysoki. A do donicy, myślę że bardziej taka odmiana karłowa by pasowała. Masz tu super artykuł z karlowymi odmianami, aż sama się napaliłam żeby taka małą do donicy wsadzić 😍
poszukam jak znajde to zrobie ci zdjecia;) A pozniej ci wysle w paczkomacie 😂 😂 😂 naprawde swietna sprawa z paczkamatami zwlaszcza jak sie nadaje przesylki, wrzucasz i nie trzeba stac na poczcie ;) @fredka84 choc sobie porobimy jakies paczki ;)

poszukam jak znajde to zrobie ci zdjecia;) A pozniej ci wysle w paczkomacie 😂 😂 😂 naprawde swietna sprawa z paczkamatami zwlaszcza jak sie nadaje przesylki, wrzucasz i nie trzeba stac na poczcie ;) @fredka84 choc sobie porobimy jakies paczki ;)
Ok, dostaniesz ode mnie pakieciki sierści od każdego członka mojej rodzinki 😜. Ode mnie będzie z kroku, tylko muszę zapuścić 😂😂😂. Ja pierdzielę, co mi się w głowie dzieje 😂
Ja już mam na allegro jakiś czas tego smarta i tam często odbieram w paczkomacie

Ok, dostaniesz ode mnie pakieciki sierści od każdego członka mojej rodzinki 😜. Ode mnie będzie z kroku, tylko muszę zapuścić 😂😂😂. Ja pierdzielę, co mi się w głowie dzieje 😂
Ja już mam na allegro jakiś czas tego smarta i tam często odbieram w paczkomacie
ok a z twojego kroku zasusze i na pamiatke włoze do szkielka ;)

Załączniki

• IMG_20200513_205624.jpg
    IMG_20200513_205624.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry