Liliana87
Fanka BB :)
Piękny brzusio[emoji173] jej, jak szybko to leci, rzeczywiście chudzinka jesteś, te dodatkowe kg to Bobo i Twoje piersiNooo hejka, hejka
U nas wszystko dobrze, ktoś mnie ciągle bombarduje od środka [emoji3059]
Ogólnie czyje się dobrze, o wiele lepiej niż wcześniej. Tylko ciężej mi wstawać [emoji58]
Na plusie mam niecałe 4 kg a za dwa tygodnie mam usg, ciekawe czy się potwierdzi, że mam pępowinę dwunaczyniową [emoji2372]
No nic, pozostało mi czekać
Aktualnie jestem w 27 tc, szczerze nie wiem
kiedy to zleciało .. nim się obejrzę a już będzie „po wszystkim”
Mam nadzieje, że wszystkie staraczki będą mogły ruszać z kopyta [emoji1360] Oby wszystkie były w tym roku w ciąży [emoji1307] A za ciężarówki także trzymam kciukaski
Dużo zdrówka i spokoju ;* wysyłam ciążowe zarazki [emoji2956]
A Ty Sylwia jak się czujesz ? Czytałam, że maluch zaczął smyranko [emoji3059] niech smyra jak najwiecej [emoji851]
Cudownie I super,że dobrze się czujesz
Tak, mnie już smyra Bobolino, najczęściej czuje wieczorem jak się na płasko położę ale jeszcze delikatnie mialam jakies 2 tygodnie, gdzie czulam się bez jakichkolwiek objawów, teraz brzuch się napina, czuje to przy każdym kroku.
Co do tej tetnicy, opisywalam ze moja kolezanka ma, w 1 ciazy miala i mały urodził się z wadami miedniczek nerkowych, podejrzewali, ze teraz będzie tak samo ale właśnie jest po połowkowych i na szczęście nie ma żadnego wpływu na dzidzie, także trzymam kciuki by u Ciebie też tak było