Liliana87
Fanka BB :)
Ja ta krzywa robilam dwa razy. Pierwszy raz 4 lata temu i tez był dla mnie Pikuś i w czerwcu ubieglego roku- no i wtedy było gorzej. Wyszla mała IO. Ale tak jak piszesz, nie mam zamiaru przed badaniem oszukiwać systemu co ma być to będzie. Przyjmuje wszystko co mi natura daje z pakiecie ze szczęściemNie ma co pilnować diety. Jak ktoś ma to ma, a jak nie to niektóre zjadają na co mają ochotę i trzustka i tak radzi sobie z cukrem dla mnie ta glukoza to był pikuś. Jak woda z łyżeczką cukru. A słyszałam, że dziewczynom robi się niedobrze, słabo i mało tego nie zwymiotuja [emoji1745] także nie stresuj się, nie masz na to wpływu, diety nie ma co zmieniać przed badaniem, bo to tylko zafalszuje wynik, a jak jedna dziewczyna się starała jeść zdrowo 3 dni przed badaniem to wyszła.jej cukrzyca, a w 2 jadła jak zwykle co chciała i było ok [emoji28] trzymam też kciuki za Ciebie, a jak u Ciebie na kiedy masz termin?
My dziś mamy 19+0. Termin na 8.10. I na wadze mam lekko ponad 2kg na plusie. Rano brzucha prawie nie mam, wychodzi po południu