reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie ma co pilnować diety. Jak ktoś ma to ma, a jak nie to niektóre zjadają na co mają ochotę i trzustka i tak radzi sobie z cukrem :) dla mnie ta glukoza to był pikuś. Jak woda z łyżeczką cukru. A słyszałam, że dziewczynom robi się niedobrze, słabo i mało tego nie zwymiotuja [emoji1745] także nie stresuj się, nie masz na to wpływu, diety nie ma co zmieniać przed badaniem, bo to tylko zafalszuje wynik, a jak jedna dziewczyna się starała jeść zdrowo 3 dni przed badaniem to wyszła.jej cukrzyca, a w 2 jadła jak zwykle co chciała i było ok [emoji28] trzymam też kciuki za Ciebie, a jak u Ciebie na kiedy masz termin?
Ja ta krzywa robilam dwa razy. Pierwszy raz 4 lata temu i tez był dla mnie Pikuś i w czerwcu ubieglego roku- no i wtedy było gorzej. Wyszla mała IO. Ale tak jak piszesz, nie mam zamiaru przed badaniem oszukiwać systemu;) co ma być to będzie. Przyjmuje wszystko co mi natura daje z pakiecie ze szczęściem;)
My dziś mamy 19+0. Termin na 8.10. I na wadze mam lekko ponad 2kg na plusie. Rano brzucha prawie nie mam, wychodzi po południu;)

reklama
Dziękuję ♥ widzę jeden plus tej całej cukrzycy, bo może waga aż tak do końca ciąży nie pójdzie do góry 🙂 zobaczymy.
Od 3tyg stoi w miejscu, jem ok 7 razy dziennie małe porcje.
W ogóle na ten nosek nie zwróciłam uwagi 😅 ale mozeee tak być i ja i mąż mamy proste noski, ja może lekko zadarty ♥
Jestem szczęśliwa, jak nigdy w życiu to prawda.
I trzymam mocno kciuki za Ciebie i wiem, że Ty też niedługo takie zdj będziesz tu wstawiać 🙂
Dziekuje ;) Ja narazie jestem na etapie robienia wszystkiego dookola ;) 25 mam histero, zrobilam cala immuno i czekam na kir na ktory sie nie moge doczekac, zrobilam w koncu kariotypy o pgd pewnie wiesz ze wyszlo pozytywne - juz chyba nic wiecej nie moge zrobic - ale w glowie troche bardziej poukladane i wiecej pokory ;)

Ale super ze czujesz ruchy [emoji7][emoji7][emoji7]ja mega na to czekam[emoji4]z tymi kwiatkami to chyba nie starość tylko instynkt i to słynne wicie gniazda[emoji6]zarzuć jakieś foto pls[emoji8][emoji8][emoji8]
No masz ;) moje ściany na balkonie;) jeszcze puste. A brzuszek? ;) przyznam,że dobrze było robić zdjęcia późnym popołudniem bo wylazl;)

Ostatnia edycja:
Kurcze jak zwykle plik za duzy zaraz go mniejsze tylko @s.ols3404 zostan tu ze mna na chwilke daj mi jakies pol godzinki bo mam szefa zaraz na lini i musze sie przygotowac ;) Niedlugo wrzuce ale Kir jest BX - @Netiaskitchen jestes moja dobra wrozka - wywroz mi szybka ciaze proszeeeeeeee ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Chyba nie jest zle ;)

Ja ta krzywa robilam dwa razy. Pierwszy raz 4 lata temu i tez był dla mnie Pikuś i w czerwcu ubieglego roku- no i wtedy było gorzej. Wyszla mała IO. Ale tak jak piszesz, nie mam zamiaru przed badaniem oszukiwać systemu;) co ma być to będzie. Przyjmuje wszystko co mi natura daje z pakiecie ze szczęściem;)
My dziś mamy 19+0. Termin na 8.10. I na wadze mam lekko ponad 2kg na plusie. Rano brzucha prawie nie mam, wychodzi po południu;)
Też tak czekałam na brzuszek ♥️ szczerze mówiąc to ciągle mam niedosyt i czekam na jeszcze większy 😅 noo ale na piersiach już rozstępy i siara od ponad tygodnia mi się sączy.
Też jestem w szoku, że u Ciebie już 19Tc, myślałam że ok 15 :) leci czas... I dobrze. Niech leci już do dnia porodu 🙃

reklama
Też tak czekałam na brzuszek [emoji3531] szczerze mówiąc to ciągle mam niedosyt i czekam na jeszcze większy [emoji28] noo ale na piersiach już rozstępy i siara od ponad tygodnia mi się sączy.
Też jestem w szoku, że u Ciebie już 19Tc, myślałam że ok 15 :) leci czas... I dobrze. Niech leci już do dnia porodu [emoji854]
Cycki mi też bardzo urosły;) siara jest to mleko będzie nieźle;) buziaki

Do góry