reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma co pilnować diety. Jak ktoś ma to ma, a jak nie to niektóre zjadają na co mają ochotę i trzustka i tak radzi sobie z cukrem :) dla mnie ta glukoza to był pikuś. Jak woda z łyżeczką cukru. A słyszałam, że dziewczynom robi się niedobrze, słabo i mało tego nie zwymiotuja [emoji1745] także nie stresuj się, nie masz na to wpływu, diety nie ma co zmieniać przed badaniem, bo to tylko zafalszuje wynik, a jak jedna dziewczyna się starała jeść zdrowo 3 dni przed badaniem to wyszła.jej cukrzyca, a w 2 jadła jak zwykle co chciała i było ok [emoji28] trzymam też kciuki za Ciebie, a jak u Ciebie na kiedy masz termin?
Ja ta krzywa robilam dwa razy. Pierwszy raz 4 lata temu i tez był dla mnie Pikuś i w czerwcu ubieglego roku- no i wtedy było gorzej. Wyszla mała IO. Ale tak jak piszesz, nie mam zamiaru przed badaniem oszukiwać systemu;) co ma być to będzie. Przyjmuje wszystko co mi natura daje z pakiecie ze szczęściem;)
My dziś mamy 19+0. Termin na 8.10. I na wadze mam lekko ponad 2kg na plusie. Rano brzucha prawie nie mam, wychodzi po południu;)

reklama
Dziękuję ♥ widzę jeden plus tej całej cukrzycy, bo może waga aż tak do końca ciąży nie pójdzie do góry 🙂 zobaczymy.
Od 3tyg stoi w miejscu, jem ok 7 razy dziennie małe porcje.
W ogóle na ten nosek nie zwróciłam uwagi 😅 ale mozeee tak być i ja i mąż mamy proste noski, ja może lekko zadarty ♥
Jestem szczęśliwa, jak nigdy w życiu to prawda.
I trzymam mocno kciuki za Ciebie i wiem, że Ty też niedługo takie zdj będziesz tu wstawiać 🙂
Dziekuje ;) Ja narazie jestem na etapie robienia wszystkiego dookola ;) 25 mam histero, zrobilam cala immuno i czekam na kir na ktory sie nie moge doczekac, zrobilam w koncu kariotypy o pgd pewnie wiesz ze wyszlo pozytywne - juz chyba nic wiecej nie moge zrobic - ale w glowie troche bardziej poukladane i wiecej pokory ;)

Ale super ze czujesz ruchy [emoji7][emoji7][emoji7]ja mega na to czekam[emoji4]z tymi kwiatkami to chyba nie starość tylko instynkt i to słynne wicie gniazda[emoji6]zarzuć jakieś foto pls[emoji8][emoji8][emoji8]
No masz ;) moje ściany na balkonie;) jeszcze puste. A brzuszek? ;) przyznam,że dobrze było robić zdjęcia późnym popołudniem bo wylazl;)

Ostatnia edycja:
Kurcze jak zwykle plik za duzy zaraz go mniejsze tylko @s.ols3404 zostan tu ze mna na chwilke daj mi jakies pol godzinki bo mam szefa zaraz na lini i musze sie przygotowac ;) Niedlugo wrzuce ale Kir jest BX - @Netiaskitchen jestes moja dobra wrozka - wywroz mi szybka ciaze proszeeeeeeee ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Chyba nie jest zle ;)

Ja ta krzywa robilam dwa razy. Pierwszy raz 4 lata temu i tez był dla mnie Pikuś i w czerwcu ubieglego roku- no i wtedy było gorzej. Wyszla mała IO. Ale tak jak piszesz, nie mam zamiaru przed badaniem oszukiwać systemu;) co ma być to będzie. Przyjmuje wszystko co mi natura daje z pakiecie ze szczęściem;)
My dziś mamy 19+0. Termin na 8.10. I na wadze mam lekko ponad 2kg na plusie. Rano brzucha prawie nie mam, wychodzi po południu;)
Też tak czekałam na brzuszek ♥️ szczerze mówiąc to ciągle mam niedosyt i czekam na jeszcze większy 😅 noo ale na piersiach już rozstępy i siara od ponad tygodnia mi się sączy.
Też jestem w szoku, że u Ciebie już 19Tc, myślałam że ok 15 :) leci czas... I dobrze. Niech leci już do dnia porodu 🙃

reklama
Też tak czekałam na brzuszek [emoji3531] szczerze mówiąc to ciągle mam niedosyt i czekam na jeszcze większy [emoji28] noo ale na piersiach już rozstępy i siara od ponad tygodnia mi się sączy.
Też jestem w szoku, że u Ciebie już 19Tc, myślałam że ok 15 :) leci czas... I dobrze. Niech leci już do dnia porodu [emoji854]
Cycki mi też bardzo urosły;) siara jest to mleko będzie nieźle;) buziaki

Do góry