bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz dodalam jakies tam sa nieobecne...Dawaj!
Bo jestem na progesteronie i bo muszę się immunologiczne przygotować.Ja bym decydowała w drugim dniu. Jeśli faktycznie pobiorą 3 i będą się ładnie rozwijać to jednego na wszelki wypadek mrozilabym w 3ciej dobie, choćby że względu na to, że klinika nie zasługuje na zaufanie wg mnie.
A czemu świeży transfer odpada? Przez to tak długo trwa stymulka?
Juz kochana wrzucilam poprostu nie moge sie dzisiaj wyrobic teraz juz mam chwile wolnego - tak sie ciesze ze nie aa@bazylia128 buduje napięcie
Edit dopisała że Bx, to bardzo dobrze jest
No super KIR, ten jeden to niby implantacyjnych ale resztę masz wiec na to accofilu Ci docent nie zapisze bo KIR tu nie jest winny braku ciąży wg wynikuJuz dodalam jakies tam sa nieobecne...
Wowbakon fajny, kwiatki też ale to ostatnie z zdjęcie to HITPrzepięknie wyglądaszNo masz moje ściany na balkonie jeszcze puste. A brzuszek? przyznam,że dobrze było robić zdjęcia późnym popołudniem bo wylazl Zobacz załącznik 1119181Zobacz załącznik 1119182Zobacz załącznik 1119183
Aha no tak.Bo jestem na progesteronie i bo muszę się immunologiczne przygotować.
Się robiKurcze jak zwykle plik za duzy zaraz go mniejsze tylko @s.ols3404 zostan tu ze mna na chwilke daj mi jakies pol godzinki bo mam szefa zaraz na lini i musze sie przygotowac Niedlugo wrzuce ale Kir jest BX - @Netiaskitchen jestes moja dobra wrozka - wywroz mi szybka ciaze proszeeeeeeee ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Chyba nie jest zle
czyli sam encorton chyba by wystarczyl? Kurcze z jedenj strony sie ciesze a z drugiej strony mi wszystkie wyniki tak dobrze wychodza a ciazy nie ma ;( PGD zrobione, immunologia cala zrobiona, kariotypy - czkam na wyniki, histero juz niedlugo - CZY JEST COS JESZCZE CO MOGE ZROBIC?No super KIR, ten jeden to niby implantacyjnych ale resztę masz wiec na to accofilu Ci docent nie zapisze bo KIR tu nie jest winny braku ciąży wg wyniku
Ja pozostanę przy dodawaniu do blastocysty, jak ma paść to po transferze pewnie i tak by padłAha no tak.