reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1589364046560.jpeg

reklama
Ja bym decydowała w drugim dniu. Jeśli faktycznie pobiorą 3 i będą się ładnie rozwijać to jednego na wszelki wypadek mrozilabym w 3ciej dobie, choćby że względu na to, że klinika nie zasługuje na zaufanie wg mnie.
A czemu świeży transfer odpada? Przez to tak długo trwa stymulka?
Bo jestem na progesteronie i bo muszę się immunologiczne przygotować.

Kurcze jak zwykle plik za duzy zaraz go mniejsze tylko @s.ols3404 zostan tu ze mna na chwilke daj mi jakies pol godzinki bo mam szefa zaraz na lini i musze sie przygotowac ;) Niedlugo wrzuce ale Kir jest BX - @Netiaskitchen jestes moja dobra wrozka - wywroz mi szybka ciaze proszeeeeeeee ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Chyba nie jest zle ;)
Się robi😘😘😘

No super KIR, ten jeden to niby implantacyjnych ale resztę masz wiec na to accofilu Ci docent nie zapisze bo KIR tu nie jest winny braku ciąży wg wyniku
czyli sam encorton chyba by wystarczyl? Kurcze z jedenj strony sie ciesze a z drugiej strony mi wszystkie wyniki tak dobrze wychodza a ciazy nie ma ;( PGD zrobione, immunologia cala zrobiona, kariotypy - czkam na wyniki, histero juz niedlugo - CZY JEST COS JESZCZE CO MOGE ZROBIC?

reklama
Do góry