reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie dobrze 😊spokojnie.
Na plusie 1.5kg,16tc się zaczął.
Mały Tygrysek ma już ponad 9cm +nogi😊
Chyba mały to on nie będzie 😉 U nas teraz pogoda się skiepściła, więc mam id rana jakiś taki słaby, senny dzień, ale to pewnie brak słońca tak na mnie działa. A Ty jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizytę?
Jesssuuuuuu jakie ty masz cycorki :o:o:o Fajne 👌🤭🤭

reklama
@Dakita30 gdzie te 8 kg sie miesci? Wygladasz pieknie - taka prawdziwa ciaza - w sensie piekna kuleczka ;) Z Twojego postu wynika ze jestes bardzo szcesliwa ;) Ciesze sie razem z toba ;) A Kubus bedzie mial chyba zadarty nosek ? 🤪 🤪 🤪
Dziękuję ♥️ widzę jeden plus tej całej cukrzycy, bo może waga aż tak do końca ciąży nie pójdzie do góry 🙂 zobaczymy.
Od 3tyg stoi w miejscu, jem ok 7 razy dziennie małe porcje.
W ogóle na ten nosek nie zwróciłam uwagi 😅 ale mozeee tak być i ja i mąż mamy proste noski, ja może lekko zadarty ♥️
Jestem szczęśliwa, jak nigdy w życiu to prawda.
I trzymam mocno kciuki za Ciebie i wiem, że Ty też niedługo takie zdj będziesz tu wstawiać 🙂

U mnie dobrze [emoji4]spokojnie.
Na plusie 1.5kg,16tc się zaczął.
Mały Tygrysek ma już ponad 9cm +nogi[emoji4]
Chyba mały to on nie będzie [emoji6] U nas teraz pogoda się skiepściła, więc mam id rana jakiś taki słaby, senny dzień, ale to pewnie brak słońca tak na mnie działa. A Ty jak się czujesz? Kiedy masz teraz wizytę?
Maluni brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] ale Tygrysek już zacny;) I większy Tygrysek tez;) ale bym pogłaskala po tej blond czuprynie;)
U nas leje caly czas od poniedziałku... tragedia. I od poniedziałku tez mam problemy ze spaniem. Dziś w nocy przespalam niecałe 4h. Od niedzieli czuje ruchy Dzidziolka [emoji7] puka mamusie delikatnie od środka [emoji4] generalnie czuje się dobrze ale już przy chodzeniu czuje,że w środku ktos buszuje, mam takie klucia z boku brzucha. Wizytę mam na miejscu w poniedziałek. Muszę zrobić wyniki podstawowe plus toxo. A polowkowe mam 28maja w Gdyni. Z miłych rzeczy to moja kolezanka chciala zrobic wiosenne zdjęcie to swojego albumu i przy okazji zrobila mi pierwsze zdjęcia ciążowe. Takie dla nas. Cudowna pamiątka, a jak jak zobaczyłam,że już widać brzuszek to oczywiście się zryczałam [emoji1787][emoji23]
No i wzielam się za nasz balkon. Tata wykończył mi pieknie ściany, których od zeszłego roku maz nie miał czasu wykończyć, zasadzilam nawet pierwsze kwiatki, wczoraj kupilam miętę, bazylię, rozmaryn i chce wsadzić je w duża donice ale póki co deszcz mi nie pozwala. Muszę jeszcze zakupić kwiatów do donic takich na barierki, ale ich mam sporo bo 5 podluznych, więc tym bardziej czekam na pogodę zeby podjechać autem po większą ilość. Chyba się starzeje, bo jeszcze niedawno kwiaty mialam gdzies, wiedząc,że i tak nie będę umiała o nie zadbać. A o te dbam poki co i nawet jak nie padało to je codziennie podlewalam nawozem[emoji1787]

Dlatego że i tak nie wiadomo co z tej stymulacji będzie, dość stresu mnie ona kosztowała i zwyczajnie już sobie to pgd daruję.. Jeśli będę mieć choć jeden zarodek to pójdę w ciemno na transfer bez wiedzy czy jest zdrowy czy nie
Już nie chce cię dobijać i już nic nie napiszę o tej stymulacji. Dobrze zrobiłaś z tym pgd. Zastanów się czy nie transferować albo mrozić w trzeciej dobie?

Maluni brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] ale Tygrysek już zacny;) I większy Tygrysek tez;) ale bym pogłaskala po tej blond czuprynie;)
U nas leje caly czas od poniedziałku... tragedia. I od poniedziałku tez mam problemy ze spaniem. Dziś w nocy przespalam niecałe 4h. Od niedzieli czuje ruchy Dzidziolka [emoji7] puka mamusie delikatnie od środka [emoji4] generalnie czuje się dobrze ale już przy chodzeniu czuje,że w środku ktos buszuje, mam takie klucia z boku brzucha. Wizytę mam na miejscu w poniedziałek. Muszę zrobić wyniki podstawowe plus toxo. A polowkowe mam 28maja w Gdyni. Z miłych rzeczy to moja kolezanka chciala zrobic wiosenne zdjęcie to swojego albumu i przy okazji zrobila mi pierwsze zdjęcia ciążowe. Takie dla nas. Cudowna pamiątka, a jak jak zobaczyłam,że już widać brzuszek to oczywiście się zryczałam [emoji1787][emoji23]
No i wzielam się za nasz balkon. Tata wykończył mi pieknie ściany, których od zeszłego roku maz nie miał czasu wykończyć, zasadzilam nawet pierwsze kwiatki, wczoraj kupilam miętę, bazylię, rozmaryn i chce wsadzić je w duża donice ale póki co deszcz mi nie pozwala. Muszę jeszcze zakupić kwiatów do donic takich na barierki, ale ich mam sporo bo 5 podluznych, więc tym bardziej czekam na pogodę zeby podjechać autem po większą ilość. Chyba się starzeje, bo jeszcze niedawno kwiaty mialam gdzies, wiedząc,że i tak nie będę umiała o nie zadbać. A o te dbam poki co i nawet jak nie padało to je codziennie podlewalam nawozem[emoji1787]
Ale super ze czujesz ruchy 😍😍😍ja mega na to czekam😊z tymi kwiatkami to chyba nie starość tylko instynkt i to słynne wicie gniazda😉zarzuć jakieś foto pls😘😘😘

reklama
Dlatego że i tak nie wiadomo co z tej stymulacji będzie, dość stresu mnie ona kosztowała i zwyczajnie już sobie to pgd daruję.. Jeśli będę mieć choć jeden zarodek to pójdę w ciemno na transfer bez wiedzy czy jest zdrowy czy nie
Rozumiem cie doskonale - ja to zrobilam ze wzgledu na lukasza, taka mielismy umowe ze ja sie zgadzam na pgd tego jednego zarodka a on w razie czego na adopcje komorki ;( I tak sie zgodzil na adopcje tylko pod warunkiem ze podedziemy jeszcze na swoich komorkach - ostatecznie ciesze sie ze mnie do tego podstepem zmusil ale sama chyba tez bym sie nie zdecydowala ;)

Do góry