reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do trzech razy sztuka😁😁 Podobno ok, ale jakis taki mlody lekarz mi robil to usg i tak sie tam przypatrywal ze mialam wątpliwość 😁 Hormony ok, endo tez, tarczyca sie uspokoiła i stanela na TSH 1,58, wiec o ile zarodki sie rozmrożą dobrze to w piątek juz będą ze mna.
To juz niedlugo tez powonnas ruszyc, to pewnie w czetwcu transfer?
No to super 😊. Oby do piątku 😘

Wlasnie ja tez mam problem ze znalezieniem lewego jajnika jest jakos innaczej podwieszony czy cos ;) I moj lek mi tam zawsze dlugo gmyra i cisnie zeby go dobrze zobaczyc ;) U ciebie to jest czym spowodowane?
U mnie endometrioza i zrosty po dwoch laparotomiach. Prawy jajnik jest troche za macica.

Do trzech razy sztuka😁😁 Podobno ok, ale jakis taki mlody lekarz mi robil to usg i tak sie tam przypatrywal ze mialam wątpliwość 😁 Hormony ok, endo tez, tarczyca sie uspokoiła i stanela na TSH 1,58, wiec o ile zarodki sie rozmrożą dobrze to w piątek juz będą ze mna.
To juz niedlugo tez powonnas ruszyc, to pewnie w czetwcu transfer?
Super 💪 Poproszę o dobra passę bo ja też ruszam niebawem!
Musi się udac❤

Kurna właśnie sprawdziłam mój wynik amh..
I się zestresowałam i zmartwiłam teraz..😥
Mój wynik teraz to 2,65 a w maju w zeszłym roku było 6,3..
Przez ten rok miałam jedna laparoskopię noi zabieg łyżeczkowania..
Czy to mogło mieć wpływ na wynik tego badania?
Moje szanse coraz mniejsze aż się boje tej stymulacji..Czy cokolwiek z tego będzie
W zeszłej stymulacji zapłodnili 10komórek niby dojrzałych i niestety tylko 1 zarodek który dał ciąże ale obumarła..
Wiecie co wkurw..am się teraz 😡

I się zestresowałam i zmartwiłam teraz..😥
Moje szanse coraz mniejsze aż się boje tej stymulacji..Czy cokolwiek z tego będzie
W zeszłej stymulacji zapłodnili 10komórek niby dojrzałych i niestety tylko 1 zarodek który dał ciąże ale obumarła..
Wiecie co wkurw..am się teraz 😡
To może być zwykły błąd. AMH tez zależy od cyklu. Robiłaś w tym damy Labie?A tak ogółem to AMH 2,6 to dobry wynik:-) poniżej 1 jest problem z stymulowaniem. Ja przy pierwszej stymulacji miałam 3,2 przy drugiej ( pół roku później) zmierzono ponad 7 przy trzeciej ( 5 lat później) tez coś koło 6-7 wiec raczej te 7 jest ok. Powyżej 4 mówi się o PCOS. Jednak to było dawno temu może coś się zmieniło :-) BTW to samo laboratorium :-) i chyba był błąd :-)

reklama
I się zestresowałam i zmartwiłam teraz..[emoji26]
Wiecie co wkurw..am się teraz [emoji35]
Ja mam takie amh - 2,7 - w momencie badania mialam 34 lata. Wg mojego lekarza to jest zadowalający wynik.

Do góry