bazylia128
Fanka BB :)
W gamecie a przynajmniej u mnie tez NIGDY nie dostalam relanium ;(Można kurierem wysłać
Relanium w Bocianie nie stosują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W gamecie a przynajmniej u mnie tez NIGDY nie dostalam relanium ;(Można kurierem wysłać
Relanium w Bocianie nie stosują.
Ale za to kiedys mi rodzinny przepisalW gamecie a przynajmniej u mnie tez NIGDY nie dostalam relanium ;(
No to super . Oby do piątkuDo trzech razy sztuka Podobno ok, ale jakis taki mlody lekarz mi robil to usg i tak sie tam przypatrywal ze mialam wątpliwość Hormony ok, endo tez, tarczyca sie uspokoiła i stanela na TSH 1,58, wiec o ile zarodki sie rozmrożą dobrze to w piątek juz będą ze mna.
To juz niedlugo tez powonnas ruszyc, to pewnie w czetwcu transfer?
Mam taka dziwna chorobe i nie moge niektorych lekow brać, bo je inaczej metabolizuje i uszkadzaja mi watrobe.Ale super już trzymamy kciuki !!! [emoji123][emoji123][emoji123]
Z zastrzykiem nie pomoge, bo nigdy nie dostawalam przy transferze. Relanium przepisywał. A dlaczego nie możesz nospy?
To moze lepiej nie wysylaj bo jeszcze bedziesz miala jakies problemy. Tylko w sumie jak nir napiszesz nadawcy to skad oni beda wiedziec kto wysylala??Serio??? Od kiedy ten zakaz?? Nic nie slyszalam
U mnie endometrioza i zrosty po dwoch laparotomiach. Prawy jajnik jest troche za macica.Wlasnie ja tez mam problem ze znalezieniem lewego jajnika jest jakos innaczej podwieszony czy cos I moj lek mi tam zawsze dlugo gmyra i cisnie zeby go dobrze zobaczyc U ciebie to jest czym spowodowane?
Super Poproszę o dobra passę bo ja też ruszam niebawem!Do trzech razy sztuka Podobno ok, ale jakis taki mlody lekarz mi robil to usg i tak sie tam przypatrywal ze mialam wątpliwość Hormony ok, endo tez, tarczyca sie uspokoiła i stanela na TSH 1,58, wiec o ile zarodki sie rozmrożą dobrze to w piątek juz będą ze mna.
To juz niedlugo tez powonnas ruszyc, to pewnie w czetwcu transfer?
To może być zwykły błąd. AMH tez zależy od cyklu. Robiłaś w tym damy Labie?A tak ogółem to AMH 2,6 to dobry wynik:-) poniżej 1 jest problem z stymulowaniem. Ja przy pierwszej stymulacji miałam 3,2 przy drugiej ( pół roku później) zmierzono ponad 7 przy trzeciej ( 5 lat później) tez coś koło 6-7 wiec raczej te 7 jest ok. Powyżej 4 mówi się o PCOS. Jednak to było dawno temu może coś się zmieniło :-) BTW to samo laboratorium :-) i chyba był błąd :-)Kurna właśnie sprawdziłam mój wynik amh..
I się zestresowałam i zmartwiłam teraz..
Mój wynik teraz to 2,65 a w maju w zeszłym roku było 6,3..
Przez ten rok miałam jedna laparoskopię noi zabieg łyżeczkowania..
Czy to mogło mieć wpływ na wynik tego badania?
Moje szanse coraz mniejsze aż się boje tej stymulacji..Czy cokolwiek z tego będzie
W zeszłej stymulacji zapłodnili 10komórek niby dojrzałych i niestety tylko 1 zarodek który dał ciąże ale obumarła..
Wiecie co wkurw..am się teraz
Ja mam takie amh - 2,7 - w momencie badania mialam 34 lata. Wg mojego lekarza to jest zadowalający wynik.Kurna właśnie sprawdziłam mój wynik amh..
I się zestresowałam i zmartwiłam teraz..[emoji26]
Mój wynik teraz to 2,65 a w maju w zeszłym roku było 6,3..
Przez ten rok miałam jedna laparoskopię noi zabieg łyżeczkowania..
Czy to mogło mieć wpływ na wynik tego badania?
Moje szanse coraz mniejsze aż się boje tej stymulacji..Czy cokolwiek z tego będzie
W zeszłej stymulacji zapłodnili 10komórek niby dojrzałych i niestety tylko 1 zarodek który dał ciąże ale obumarła..
Wiecie co wkurw..am się teraz [emoji35]