Wiesz co ostatnio przy ciąży biochemicznej dostałam cykl wcześniej unidox i miałam scratching więc mysle, że lekarz chce powtórzyc to wszystko co i ostatnio. Jaki antybiotyk dostanę zależy jaki będzie wynik posiewu. Kurcze dzwoniłam wszędzie gdzie mogłam w sobotę, ale wszędzie było proszę zadzwonić w przyszłym tygodniu.. Poczekam do poniedziałkuTo tez dobre wieści A czemu antybiotyk masz zapisany?
Oj z tym plamieniem to nie wiem, najlepiej zadzwon i dopytaj.
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja tylko raz mialam pregnyl, właśnie pół ampułki ale jeśli dobrze pamietam to w dniu transferu tylko. No i relanium było zawszeDziewczyny czy ktoras miała na 5 dni przed transferem poo ampulki pregnylu albo ovitrelle. Przyslali mi zalecenia do transferu i tam jest pol ampulki jutro i pol w piątek Lekarz nic o tym nie mówił, ostatnio tez byl ale tylko w dniu transferu. Recepte tez wypisal na dwa opakowania, wiec to nie pomyłka chyba. No i nie dostalam tym razem relanium, nie wiem czemu zawsze bylo, tylko nospe, ktorej i tak nie moge brać. Nie dodzwonilam sie dzisiaj niestety do kliniki, jutro pewnie tez sie nie dodzwonie bo niedziela.
Pójdźka
A teraz jak mialas transfer to tez miaals relanium?Ja tylko raz mialam pregnyl, właśnie pół ampułki ale jeśli dobrze pamietam to w dniu transferu tylko. No i relanium było zawsze
Netiaskitchen
No, relanium to magia... Warszawa chyba ignoruje te zalecenia co do relaniumznaczy przynajmniej jeden lekarz to robił, bo w grudniu jeszcze dostałam nową receptę.Wczoraj rano bylam. M9j tez wyglądał jak malolat i byl taki zakrecony ze szok. Z 5 min lezalam na samolocie i czekalam az sobie tam wszystko przygotuję Nie wiem kto byl bardziej skrępowany.
No ja niestety juz nie mam relanium, ostatnio nie wykupilam a z poprzedniego zostalo mi akurat tyle co na następny. Znowu sobie nie po śpię Po tych lekach prawie nie śpię, to relanium bylo zbawienne...
A usg robią położne, więc chyba na jednak na jedno wychodzi czy małolat czy laska ktora przez 10min szuka zarodka w pęcherzyku... Na szczęście w końcu znalazła
Netiaskitchen
Teraz właśnie już z zapasów własnych, ale pod koniec grudnia mialam na bank nową receptęA teraz jak mialas transfer to tez miaals relanium?
Pójdźka
U mnie ostatnio znowu jakis lekarz sie upierał ze nie mam prawego jajnika bo nie mogl go znaleźć Jak go pokierowalam to bingo jednak jest. Brakuje mi tego ze lekarz prowadzacy robi usg, on najlepiej zna twoj organizm a nie jakis przypadkowy koles.No, relanium to magia... Warszawa chyba ignoruje te zalecenia co do relaniumznaczy przynajmniej jeden lekarz to robił, bo w grudniu jeszcze dostałam nową receptę.
A usg robią położne, więc chyba na jednak na jedno wychodzi czy małolat czy laska ktora przez 10min szuka zarodka w pęcherzyku... Na szczęście w końcu znalazła
Pójdźka
Napisze jeszcze w poniedziałek do lekarza ale znajac moje szczęście pewnie nie dostaneTeraz właśnie już z zapasów własnych, ale pod koniec grudnia mialam na bank nową receptę
Netiaskitchen
I słusznie!!! Jak nie możesz brać no spy to tym bardziej coś Ci się przyda. Jak ma nie być relanium to niech wymyślą cokolwiek innego.Napisze jeszcze w poniedziałek do lekarza ale znajac moje szczęście pewnie nie dostane
Liliana87
Ale super już trzymamy kciuki !!! [emoji123][emoji123][emoji123]Tylko z tym zatrzykiem teraz mam watpliwosc ale na rozpisce jest, zastosuje sie.Zawsze bylo wg tabelki ktora dawal mi lekarz to i to na pewno nie jest blad.
Z zastrzykiem nie pomoge, bo nigdy nie dostawalam przy transferze. Relanium przepisywał. A dlaczego nie możesz nospy?
reklama
Liliana87
Kochana, jutro mogę Ci wysłać relanium, zostało mi jeszcze kilka szt. Wyśle priorytetem to powinno dojśćWczoraj rano bylam. M9j tez wyglądał jak malolat i byl taki zakrecony ze szok. Z 5 min lezalam na samolocie i czekalam az sobie tam wszystko przygotuję [emoji16]Nie wiem kto byl bardziej skrępowany.
No ja niestety juz nie mam relanium, ostatnio nie wykupilam a z poprzedniego zostalo mi akurat tyle co na następny. Znowu sobie nie po śpię [emoji17][emoji17]Po tych lekach prawie nie śpię, to relanium bylo zbawienne...
Podziel się: