reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Byłaś dziś na usg rano? widzialam jak pokoju usg wychodzil jakiś 'malolat' w fartuchu ;). Relanium profesor już wycofał z zaleceń całkowicie.. Ja na ostatni transfer w grudniu i tak wzięłam na własną rękę..
A to ciekawe czemu wycofał? Może szkodzi a wyniki nie są zadowalające ? Qurcze ja tez sobie nie pośpię;-(

reklama
Wczoraj rano bylam. M9j tez wyglądał jak malolat i byl taki zakrecony ze szok. Z 5 min lezalam na samolocie i czekalam az sobie tam wszystko przygotuję 😁Nie wiem kto byl bardziej skrępowany.
No ja niestety juz nie mam relanium, ostatnio nie wykupilam a z poprzedniego zostalo mi akurat tyle co na następny. Znowu sobie nie po śpię 😔😔Po tych lekach prawie nie śpię, to relanium bylo zbawienne...
Ja miałam młoda kobietkę jak byłam w invikcie całą mnie zbadała prawie. Tego, żelu ginekologicznego miałam aż po kostki :-) A co do spania bardzo Ci współczuje.
Znam ten ból ja ogólnie cierpię na problemy ze snem.

Na serio nie wiem po co Ci lekarze dają nadzieję, jak jej już nie ma😪Będę trzymać kciuki za kokejne podejście. Jaki masz teraz plan?
Teraz kochana będziemy 2 zarodki wkładać. Leki odstawiłam i czekam na okres nie wiem kiedy dostanę i nie wiem czy dobrze ze odstawiłam estrofem

Mogą Ci przetrzepać list na poczcie no i teraz zakaz wysyłania leków jest jakaś grzywna czy coś. Ale no risk no fun:-)
@Liliana87
Nie od dziś jest zakaz, od jakiegoś czasu chyba od momentu wycofania antykoncepcji awaryjnej bez recepty poczta może sobie otworzyć przesyłkę i ją przeszukać i zarekwirować zawartość. Takie cudne prawo mamy w tym kraju... Ale na szczęście ja tego nie doświadczyłam osobiście ani jak wysyłałam, ani jak dostawałam przesyłki, więc myślę ze nie ma co zakładać ze się nie uda. Poczta ma teraz inne zmartwienia...

reklama
U mnie ostatnio znowu jakis lekarz sie upierał ze nie mam prawego jajnika bo nie mogl go znaleźć 😱 Jak go pokierowalam to bingo jednak jest. Brakuje mi tego ze lekarz prowadzacy robi usg, on najlepiej zna twoj organizm a nie jakis przypadkowy koles.
Wlasnie ja tez mam problem ze znalezieniem lewego jajnika jest jakos innaczej podwieszony czy cos ;) I moj lek mi tam zawsze dlugo gmyra i cisnie zeby go dobrze zobaczyc ;) U ciebie to jest czym spowodowane?

Do góry