Pójdźka
Fanka BB :)
A teraz masz stosowac 3x1?Dopochwowo. No mam nadzieje, ze podgoni trochę. Bo się pytał lekarz czy jak endonetrium nie podrośnie czy Transfer będzie. Myśle, ze zaczniemy od początku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz masz stosowac 3x1?Dopochwowo. No mam nadzieje, ze podgoni trochę. Bo się pytał lekarz czy jak endonetrium nie podrośnie czy Transfer będzie. Myśle, ze zaczniemy od początku...
To już nic nie rozumiem bo idę na sztucznym cyklu.W polowie cyklu na naturalnym powinien byc ok 450.Tak mi mowil lekarz ostatnio jak probowalam podejsc na naturalnym.
Tak 3x1 wcześniej 2x1.A teraz masz stosowac 3x1?
Ty jak zawsze musisz odstawać od resztyHehe do 18go mówisz? [emoji23]
Ja jestem w 35tc [emoji2358][emoji51]
Ja już w domku i wątróbkę z cebulką wcinam . Siwy pojechał na trening a ja ruszam do ogródka coś się pokręcić@fredka84 ty juz piątkiem zyjesz czy co? JA teraz nie pije i dlugo sie nie napije bo mam jakis wstret po ostatnim mialam kaca i bolal mnie brzuch - zawsze jakos ciezko to przechodze Ja dzisiaj nad praca posiedze jeszcze do 17 chyba
Ehhh taki mój urok [emoji38][emoji6]Ty jak zawsze musisz odstawać od reszty [emoji23]
Dziękuje, dziękuje@sandra777.12 spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania [emoji4]
Dziękuje@sandra777.12 Ja również Ci życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin Zdrówka przede wszystkim
Oczywiście, że to zależy od wielu czynników też słyszałam, że przy drugiej ciąży „bardziej rozwala” ale to tez zależy od osoby, predyspozycji, ilości żarciaOj tam oj tam moja bratowa zawsze była szczupła, w pierwszej ciąży przytyła 21 kg i schudła, a teraz jeszcze więcej przytyła i się nie chce przyznać ile nawet mojemu bratu w każdym bądź razie jest w połowie ciąży, a ma większy brzuch jak moja kumpela która za miesiąc rodzi także jak z Dzieciątkiem wszystko dobrze to może być ogromny brzuch przynajmniej będzie motywacja to biegania z wózkiem na spacerze
Dziękuje@sandra777.12 wszystkie najlepszego Duuuuzo zdrówka