reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje, dziękuje 😊
Z tym brzuchem to uważaj 😂 rozmawiałam dzisiaj z mama i mówi -
Nooo wiesz spotkałam dzisiaj naszą sąsiadkę. Mówiłam Ci wcześniej, że jest w ciąży. (A ona to szczupłych nie należała nigdy). I mama - nooo xxx to niedługo rodzisz ? 😂 a ona - No tak, w sierpniu 😎

A mama mi mówiła- Boooze No wyglada jak wieloryb 😂

Ale najważniejsze jest żeby dziesiątko było zdrowe 👍🏼

Oj tam oj tam 😜 moja bratowa zawsze była szczupła, w pierwszej ciąży przytyła 21 kg i schudła, a teraz jeszcze więcej przytyła i się nie chce przyznać ile nawet mojemu bratu 😜 w każdym bądź razie jest w połowie ciąży, a ma większy brzuch jak moja kumpela która za miesiąc rodzi 😉 także jak z Dzieciątkiem wszystko dobrze to może być ogromny brzuch 😘 przynajmniej będzie motywacja to biegania z wózkiem na spacerze 😁

reklama
To ja to ja [emoji23] gin mi powiedziała, że do 18tc to zupełnie normalne [emoji12] ja dziś zdążyłam uciec do samochodu że sklepu (byłam z tata po zakupy, zdążyłam mu powiedzieć "idę do samochodu" i ledwo wsiadłam i czułam lekki odlot [emoji23], jakby samochód stał 3 kroki dalej to bym leżała przed samochodem), więc ja padam jak stoję w kolejce w tej pier**lonej maseczce [emoji36] dobrze, że miałam do przejścia jakieś 5-6m tylko bo by mi areszt domowy zrobili jakbym znowu gdzieś padła jak długa [emoji12]
Hehe do 18go mówisz? [emoji23]
Ja jestem w 35tc [emoji2358][emoji51]

Siedziałam na fotelu więc odleciałam na siedząco [emoji23] Wstyd jak szlag [emoji38][emoji38]

Proszę Cię, Ty mnie nie strasz! Mi mówiła, że do 18tc to normalne i liczyłam, że za 4tyg będę mogła normalnie sama gdzieś jechać 😏

I całe szczęście, że na siedząco, bo w 35tc to już strach się glebnąc jak ja na plecy i zbić boleśnie zadek.

Proszę Cię, Ty mnie nie strasz! Mi mówiła, że do 18tc to normalne i liczyłam, że za 4tyg będę mogła normalnie sama gdzieś jechać [emoji57]

I całe szczęście, że na siedząco, bo w 35tc to już strach się glebnąc jak ja na plecy i zbić boleśnie zadek.
Ale u mnie to ewidentnie temperatura, maseczka, rękawiczki i peleryna. Po prostu zrobiło mi się za gorąco, więc spokojnie.

reklama
Do góry