reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje, dziękuje 😊
Z tym brzuchem to uważaj 😂 rozmawiałam dzisiaj z mama i mówi -
Nooo wiesz spotkałam dzisiaj naszą sąsiadkę. Mówiłam Ci wcześniej, że jest w ciąży. (A ona to szczupłych nie należała nigdy). I mama - nooo xxx to niedługo rodzisz ? 😂 a ona - No tak, w sierpniu 😎

A mama mi mówiła- Boooze No wyglada jak wieloryb 😂

Ale najważniejsze jest żeby dziesiątko było zdrowe 👍🏼

Oj tam oj tam 😜 moja bratowa zawsze była szczupła, w pierwszej ciąży przytyła 21 kg i schudła, a teraz jeszcze więcej przytyła i się nie chce przyznać ile nawet mojemu bratu 😜 w każdym bądź razie jest w połowie ciąży, a ma większy brzuch jak moja kumpela która za miesiąc rodzi 😉 także jak z Dzieciątkiem wszystko dobrze to może być ogromny brzuch 😘 przynajmniej będzie motywacja to biegania z wózkiem na spacerze 😁

reklama
To ja to ja [emoji23] gin mi powiedziała, że do 18tc to zupełnie normalne [emoji12] ja dziś zdążyłam uciec do samochodu że sklepu (byłam z tata po zakupy, zdążyłam mu powiedzieć "idę do samochodu" i ledwo wsiadłam i czułam lekki odlot [emoji23], jakby samochód stał 3 kroki dalej to bym leżała przed samochodem), więc ja padam jak stoję w kolejce w tej pier**lonej maseczce [emoji36] dobrze, że miałam do przejścia jakieś 5-6m tylko bo by mi areszt domowy zrobili jakbym znowu gdzieś padła jak długa [emoji12]
Hehe do 18go mówisz? [emoji23]
Ja jestem w 35tc [emoji2358][emoji51]

Siedziałam na fotelu więc odleciałam na siedząco [emoji23] Wstyd jak szlag [emoji38][emoji38]

Proszę Cię, Ty mnie nie strasz! Mi mówiła, że do 18tc to normalne i liczyłam, że za 4tyg będę mogła normalnie sama gdzieś jechać 😏

I całe szczęście, że na siedząco, bo w 35tc to już strach się glebnąc jak ja na plecy i zbić boleśnie zadek.

Proszę Cię, Ty mnie nie strasz! Mi mówiła, że do 18tc to normalne i liczyłam, że za 4tyg będę mogła normalnie sama gdzieś jechać [emoji57]

I całe szczęście, że na siedząco, bo w 35tc to już strach się glebnąc jak ja na plecy i zbić boleśnie zadek.
Ale u mnie to ewidentnie temperatura, maseczka, rękawiczki i peleryna. Po prostu zrobiło mi się za gorąco, więc spokojnie.

reklama
Do góry