reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Hehe zapraszamKlaudiaanita Oooo to bedziesz kolo mnie jechala to dawaj znac moze i ja sie wybiore ......
U mnie dZis @ przyszla spozniona.... A jeazcze sie ludzilam .... No ale coz jak sie codziennie robi po 10km to gdzie by sie mialo udac.... No ale jak to mowia nie wolno mi narzec ....
Tylko nie wiem kiedy się tam wybierzemy
Jutro za to wyjeżdżamy do znajomych w góry,mieszkają w domku maja 3 psy i 6 kotów
Ognicho się zrobi ,wina się wypije
Fajny reset się zapowiada
Ale za to jakie nóżki i tyłek będziesz miała wysportowany
Waleczna36
Ja jak wróciłam na drugą stymulacje to powiwdzialam, że dziękuje za pierwszą, że jestem wdzięczna i takie tam, ale ze teraz oczekuje więcej i że chce żeby dobrze się zastanowili przed rozpisaniem leków, bo zależy mi na czyms więcej niż jedną komórka w 3ciej dobie.
I posłuchali, zmienili leki. Efekt był dużo lepszy, zaskoczył wszystkich. Ale nie wiemy czy dzięki innym lekom czy moje ciało zareagowało inaczej czy może wszystko po trochu.
1. Stymulacja Gonal + Menopur - 6 dojrzałych zapłodnionych jajek, 1 komórka w 3ciej dobie.
2. Stymulacja Fostipur + Menopur + Orgalutan - 6 dojrzałych zapłodnionych jajek, 4 blastki.
Noo u mnie wyglądało to tak, udało się pobrać 19 jajek a wychodowano 4 blasty w efekcie końcowym.
Załączniki
Aduś16
Masz rację... Moj kredyt zaufania obrócił się przeciwko mnie... Czułam żeby stamtąd się zawijać, miałabym ta stymulacje w Gamecie gdyby nie ciąża która i tak zakończyła się poronieniem.. Z nimi najprostszych rzeczy nie da się po ludzku załatwić, wszystko nagrywaja i gadają jak roboty, nawet lekarze! A powiedz jak u Ciebie był dominujący pęcherzyk to jaka była różnica między tymi mniejszymi i jak długo się stymulowalas?? Kurczę przepraszam że znów pytam, pewnie mi już pisałaś szczegóły..I zaufałaś mu ponownie, a on wydaje się to wykorzystywać. Nie powinnaś mieć skrupułów. On wydaje się nie miec.
A może jak zlozysz skarge to coś podziałają. To nie tak, że po prostu stymulka nie poszła. Zaryzykowali coś niestandardowego, zadziałało średnio i jeszcze chcą punkcje robić pry jednym pęcherzu, kiedy jest szansa na więcej.
Dał ciała, ja bym się nie zastanawiała. To Twoje zdrowie psychiczne i fizyczne.
Liliana87
super wiesci. Pokazał co najwazniejszeMy po wizycie. Z Igorem wszystko ok, siusiaka widziałam, resztę nie bardzo bo się kręcił [emoji23][emoji23] ma całe 158g 16+2, prenatalne 2 trymestru 4 czerwca, czyli 20+2. Mam nadzieję, że może poluzują restrykcję i Paweł w końcu zobaczy go na żywo[emoji3]. Łożysko mam na tylnej ścianie ale wysoko, wiec mam prawo czuć kopanie po wnętrznościach, bo mam niekiedy podobne odczucia jak przy młodej. Średnio przyjemne, więc dobrze że rzadko póki co[emoji23][emoji23][emoji23]
Już czujesz ruchy?? [emoji4]
Liliana87
No no uważaj, bo jak machnie to może i machnie [emoji1787][emoji23]Hahaha [emoji23]
Jeżeli zaowocowałoby to ciążą to niech macha czym chce [emoji12]
Pojadę razem z moim eM także jak będzie coś nie tak to pan zostanie znokautowany [emoji75]
nieagatka
Szczerze nie pamiętam, ale ten dominujący miał 27 przy ostatnim pomiarze, a reszta max 20 więc spora różnica. Stymulacja w sumie trwała 10 dni, więc normalnie, tyle że ten jeden tak wybił więc od razu powiedzieli, że czekamy na resztę.Masz rację... Moj kredyt zaufania obrócił się przeciwko mnie... Czułam żeby stamtąd się zawijać, miałabym ta stymulacje w Gamecie gdyby nie ciąża która i tak zakończyła się poronieniem.. Z nimi najprostszych rzeczy nie da się po ludzku załatwić, wszystko nagrywaja i gadają jak roboty, nawet lekarze! A powiedz jak u Ciebie był dominujący pęcherzyk to jaka była różnica między tymi mniejszymi i jak długo się stymulowalas?? Kurczę przepraszam że znów pytam, pewnie mi już pisałaś szczegóły..
nieagatka
Zapladniali 6?Noo u mnie wyglądało to tak, udało się pobrać 19 jajek a wychodowano 4 blasty w efekcie końcowym.
Waleczna36
TakZapladniali 6?
reklama
nieagatka
No to z 6ciu 4 blastki to wg mnie rewelacyjny wynik...
Podziel się: