reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Klaudiaanita Oooo to bedziesz kolo mnie jechala:) to dawaj znac moze i ja sie wybiore:) ......
U mnie dZis @ przyszla spozniona.... A jeazcze sie ludzilam .... No ale coz jak sie codziennie robi po 10km to gdzie by sie mialo udac.... No ale jak to mowia nie wolno mi narzec ....
Hehe 🙂 zapraszam
Tylko nie wiem kiedy się tam wybierzemy
Jutro za to wyjeżdżamy do znajomych w góry,mieszkają w domku maja 3 psy i 6 kotów
Ognicho się zrobi ,wina się wypije
Fajny reset się zapowiada 😋
Ale za to jakie nóżki i tyłek będziesz miała wysportowany 💪

Ja jak wróciłam na drugą stymulacje to powiwdzialam, że dziękuje za pierwszą, że jestem wdzięczna i takie tam, ale ze teraz oczekuje więcej i że chce żeby dobrze się zastanowili przed rozpisaniem leków, bo zależy mi na czyms więcej niż jedną komórka w 3ciej dobie.
I posłuchali, zmienili leki. Efekt był dużo lepszy, zaskoczył wszystkich. Ale nie wiemy czy dzięki innym lekom czy moje ciało zareagowało inaczej czy może wszystko po trochu.
1. Stymulacja Gonal + Menopur - 6 dojrzałych zapłodnionych jajek, 1 komórka w 3ciej dobie.
2. Stymulacja Fostipur + Menopur + Orgalutan - 6 dojrzałych zapłodnionych jajek, 4 blastki.

Noo u mnie wyglądało to tak, udało się pobrać 19 jajek a wychodowano 4 blasty w efekcie końcowym.

Załączniki

• IMG_20200507_204426.jpg
    IMG_20200507_204426.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 52
I zaufałaś mu ponownie, a on wydaje się to wykorzystywać. Nie powinnaś mieć skrupułów. On wydaje się nie miec.
A może jak zlozysz skarge to coś podziałają. To nie tak, że po prostu stymulka nie poszła. Zaryzykowali coś niestandardowego, zadziałało średnio i jeszcze chcą punkcje robić pry jednym pęcherzu, kiedy jest szansa na więcej.
Dał ciała, ja bym się nie zastanawiała. To Twoje zdrowie psychiczne i fizyczne.
Masz rację... Moj kredyt zaufania obrócił się przeciwko mnie... Czułam żeby stamtąd się zawijać, miałabym ta stymulacje w Gamecie gdyby nie ciąża która i tak zakończyła się poronieniem.. Z nimi najprostszych rzeczy nie da się po ludzku załatwić, wszystko nagrywaja i gadają jak roboty, nawet lekarze! A powiedz jak u Ciebie był dominujący pęcherzyk to jaka była różnica między tymi mniejszymi i jak długo się stymulowalas?? Kurczę przepraszam że znów pytam, pewnie mi już pisałaś szczegóły..

My po wizycie. Z Igorem wszystko ok, siusiaka widziałam, resztę nie bardzo bo się kręcił [emoji23][emoji23] ma całe 158g 16+2, prenatalne 2 trymestru 4 czerwca, czyli 20+2. Mam nadzieję, że może poluzują restrykcję i Paweł w końcu zobaczy go na żywo[emoji3]. Łożysko mam na tylnej ścianie ale wysoko, wiec mam prawo czuć kopanie po wnętrznościach, bo mam niekiedy podobne odczucia jak przy młodej. Średnio przyjemne, więc dobrze że rzadko póki co[emoji23][emoji23][emoji23]
;) super wiesci. Pokazał co najwazniejsze ;)
Już czujesz ruchy?? [emoji4]

Masz rację... Moj kredyt zaufania obrócił się przeciwko mnie... Czułam żeby stamtąd się zawijać, miałabym ta stymulacje w Gamecie gdyby nie ciąża która i tak zakończyła się poronieniem.. Z nimi najprostszych rzeczy nie da się po ludzku załatwić, wszystko nagrywaja i gadają jak roboty, nawet lekarze! A powiedz jak u Ciebie był dominujący pęcherzyk to jaka była różnica między tymi mniejszymi i jak długo się stymulowalas?? Kurczę przepraszam że znów pytam, pewnie mi już pisałaś szczegóły..
Szczerze nie pamiętam, ale ten dominujący miał 27 przy ostatnim pomiarze, a reszta max 20 więc spora różnica. Stymulacja w sumie trwała 10 dni, więc normalnie, tyle że ten jeden tak wybił więc od razu powiedzieli, że czekamy na resztę.

reklama
Do góry