O ty szczylu jeden34 lata, prawie 35.
Pierwsza stymulacja jak mialam 31 - 6 dojrzałych komórek, w 3ciej dobie już tylko jedna - mam z niej córkę.
Druga stymulacja we wrześniu. 6 dojrzałych komórek, ostatecznie 4 blastki, z czego z jednej z nich za miesiąc urodzi mi się druga corka.
Mam endometrioze 3go stopnia, mąż obniżone wartości nasienia.
A u Was jaki jest problem? Tylko nasienie?
Nie rozumiem tylko po co doradzili Wam mrożenie komórek, a nie zarodkow. Dla mnie to bez sensu...
reklama
Ty to jesteś niemożliwa . Ja mam kibelek i łazienkę do roboty, więc dawaj do mnie odreagowaćNie wiem, jakie tu nastroje, ale zaraz będę Was nadrabiała Tymczasem dobry wieczór / dzień dobry.
Słowa kieruję raczej do starszej ekipy, bo nowsza może nie kojarzyć
Pamiętacie motyw poinformowania męża o rozkopaniu podwórka, demontażu starego i montażu nowego ogrodzenia, o wszelkich pracach ogrodowych?
No. To skończyliśmy. Za jakieś 1,5 tygodnia może już będzie można deptać po trawie
Sytuacja właściwa:
Mąż ponad dwa miesiące siedzi w Holandii, boi się wracać ze względu na kwarantannę i w związku z tym dłuższego postoju w robocie. Co tu ukrywać. Tęsknota zżera. Pojawił się pomysł, byśmy z dzieciakami na jakieś 2-3 miesiące tam pojechali. Mąż ma wynajęty super dom z podworkiem cztery razy takim, niż nasz. Już obgadaliśmy, już się nastawiliśmy - no du.pa - nie wyszło. Okazało się, że dom owszem, wynajęty - ale płatność od osoby, a nie za dom...
Smutno się zrobiło. Jakoś na wieczór się nawet gadać nie chciało.
Rano mąż dzwoni: "Co robisz, kochanie?"
Na to ja, bojowym głosem : "Okna mierzę!! Muszę jakoś odreagować! ".
Także ten... Dzisiaj dostałam wycenę, mąż za 1,5 tygodnia będzie w domu i... Robimy okna
Doris30:-)
Fanka BB :)
Ide na betę, trzymać kciuki. Dziś myślałam że może to być późne implantowanie zarodka.
Liliana87
Trzymam kciuki !!!! Powodzenia!Ide na betę, trzymać kciuki. Dziś myślałam że może to być późne implantowanie zarodka.
PowodzeniaIde na betę, trzymać kciuki. Dziś myślałam że może to być późne implantowanie zarodka.
Ide na betę, trzymać kciuki. Dziś myślałam że może to być późne implantowanie zarodka.
Ogromne jesteśmy z Tobą!
nieagatka
[emoji12][emoji23]O ty szczylu jeden [emoji12]
Dzięki za odpowiedz :-) czyli czekam do 8dc i pewnie koło 14dc tez prgJa od 3 dc estrofem, a od 14-15 dc. progesteron. No i wtedy jak blastka to 19-20 dc. transfer.
reklama
Doris30:-)
O 17.30- 18 będą wyniki
Podziel się: