reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane staraczki po krio w którym dc miałyście włączony progesteron?
dzisiaj mój 5dc i strasznie boli mnie brzuch. Nie pamiętam jak było ostatnio a zastanawia mnie czy to normalne? Niby kontrole mam 8dc wiec czegos sie dowiem. Biorę estrofem 2x1 od 2dc
Ja od 3 dc estrofem, a od 14-15 dc. progesteron. No i wtedy jak blastka to 19-20 dc. transfer.

reklama
Moze mi ktos odpowiedziec czy mzona zrobic bicenoze pod wieczor na dwa tygodnie przed hostero ? pliissss
Na biocenoze i tak sie czeka, wiec wydaje mi sie ze w dwa tygodnie sie wyrobia. To ze pod wieczór to nie ma znaczenia o ile oni tak pozno pobierają. Ja ostatnio robilam po 18 na wizycie i czekalam gdzies z tydzien na wynik.

Nawet bonu nie dostałaś??
Rozumiem, bo w sumie nie wiadomo, ale wierzę w to, że najpóźniej koncem czerwca powoli loty wróca do normy.
Sama chciałbym lecieć w sierpniu do domu, ale coś mi mowi, że nic z tego nie będzie.
Caly czas czekam i nic.
Ja myślę ze we wrześniu to sie najszybciej uspokoi. Mowia tez o drugiej fali ze bedzie jesienią. Masakra jakie czasy😔

Bałam się że mnie nie zrozumiecie [emoji3590]. Bo najpierw tu jęczę że nie mogę działać a jak przychodzi co do czego, to się waham...
Ja to jestem jak chorągiewka, nie mogę się zdecydować czego chcę. A chcę chyba wszystkiego [emoji848]. Dziękuję za Twoje słowa [emoji3590]
@Czarna1985 miło że wiesz co mi w duszy gra [emoji8]
Wydaje mi sie kochana ze mamy to samo. A jak twoj mąż? Radzej jest cierpliwy ? Ma siłę na to wszystko?

reklama
Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze 🤣🤣🤣jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy 😌w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu 🥰kocham przy nim pic poranna kawkę ❤️Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć 😉
No kochana pięknie 😍😍😍
Jest czego pozazdrościć 😉

Do góry