reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie no, lody po śniadaniu 😊na deserek😋
nie znam od jakiegos czasu takiego zjawiska jak deserek ale wydaj mi sie ze stosuje sie go po obiadku ;) ja obcielam paznokcie przy samych poduszkach, jestem ubrana w dresy Łukasza o kilka romzaiwro za duze i bawie sie w ziemi na balkonie tylko u mnie dosc mocno wieje i pochmurno ;(

U nas pada [emoji24] a ja mimo to robię w ogrodzie bo zwariuje jak nie zrobię i mnie to uspokaja :) a zaraz mi chwasty powyrastaja jak nie zrobię trawki porządnie...mąż mnie wkurza bo zamiast robić chce jakieś przytulaski....ja nie mam czasu na takie rzeczy- trawa czeka!!! [emoji12][emoji12][emoji12]
A przytulasek na trawce[emoji6]?

36 lat.Te stymulację łapie się ze są refundowane ale to już ostatni raz.
Mi tez lekarz tłumaczył ze w stymulacji po stymulacji czesto uzyskuje sie komorki lepszej jakości, z reguly jest ich mniej ale sa lepsze. Ja miałam jedna po drugiej, ale nie uzyskali dojrzalych komórek i bylam mnostwo kasy w plecy. Nie zgodzila bym sie jeszcze raz na takie rozwiązanie. My na wizycie do nastepnej stymulacji dopiero dowiedzielismy sie ile zarodków otrzymalismy w pierwszej i moj M sie uparl zeby robic kolejna, bo potem juz nie bedzie trzeba tego przechodzic. Ale kazda sytuacja jest inna, musisz przemyslec. A z pierwszei stymulacji ile zarodkow otrzymaliscie?

reklama
Mi tez lekarz tłumaczył ze w stymulacji po stymulacji czesto uzyskuje sie komorki lepszej jakości, z reguly jest ich mniej ale sa lepsze. Ja miałam jedna po drugiej, ale nie uzyskali dojrzalych komórek i bylam mnostwo kasy w plecy. Nie zgodzila bym sie jeszcze raz na takie rozwiązanie. My na wizycie do nastepnej stymulacji dopiero dowiedzielismy sie ile zarodków otrzymalismy w pierwszej i moj M sie uparl zeby robic kolejna, bo potem juz nie bedzie trzeba tego przechodzic. Ale kazda sytuacja jest inna, musisz przemyslec. A z pierwszei stymulacji ile zarodkow otrzymaliscie?
W pierwszej stymulacji pobrali 8 komórek,dojrzałych było 5 a zapłodniły się 3.

Do góry