reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas pada [emoji24] a ja mimo to robię w ogrodzie bo zwariuje jak nie zrobię i mnie to uspokaja :) a zaraz mi chwasty powyrastaja jak nie zrobię trawki porządnie...mąż mnie wkurza bo zamiast robić chce jakieś przytulaski....ja nie mam czasu na takie rzeczy- trawa czeka!!! [emoji12][emoji12][emoji12]
He he he, widzę że jest tu ktoś bardziej szurnięty już ja [emoji12]. Masz rację, trawa nie wybacza [emoji23]

Wrzuć potem foto koniecznie [emoji39][emoji39][emoji39]u nas ciasta brak, ale za to
moj M dzisiaj po sniadaniu pojechał o pyszną kawę i lody[emoji4]wiec właśnie korzystam [emoji4]Lody już dawno pożarte, kawusię jeszcze popijam[emoji4]
Kurde, ja to już marzę o kawie ze zwykłej stacji paliw [emoji23]. Ciacho wyszło dobre, wszyscy chwalili, jutro zrobię zdjęcie [emoji8].
Ja właśnie ogarniam naczynia po grillu a Siwy jeszcze pod altaną siedzi pijany o z psami gada [emoji23]. Ja trzy drinki, dosyć mocne ale mnie nie sieklo [emoji12]

Kurde, ja to już marzę o kawie ze zwykłej stacji paliw [emoji23]. Ciacho wyszło dobre, wszyscy chwalili, jutro zrobię zdjęcie [emoji8].
Ja właśnie ogarniam naczynia po grillu a Siwy jeszcze pod altaną siedzi pijany o z psami gada [emoji23]. Ja trzy drinki, dosyć mocne ale mnie nie sieklo [emoji12]
No to zdrowko kochana 🥂ja popijam jak zwykle winko czerwone😁

reklama
Do góry