Może źle napisałam.Chodziło mi o leki do stymulacji ze mam ostatni raz refundowane.To jak refundowana to ja bym się stymulowala od razu.. Jest szansa że jajniki lepiej zareaguja, większa niż ryzyko że się organizm zmęczyć.. Po 35 to już bez sensu zwlekać. Ja skończyłam 2 miechy temu 37 i to moje ostatnie podejście.. mam już 3 za sobą ale to w wieku 29 lat to zupełnie co innego...będę się cieszyć że zdrowego jednego zarodka chociaż. Ale jak to, w Polsce są chyba tylko leki refundowane, stymulacje też już??
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Zazdroszczę mi coś kawa nie wchodzi A piłam dużo i zawsze z wielkim smakiem.
Wrzuć potem foto koniecznie [emoji39][emoji39][emoji39]u nas ciasta brak, ale za to
moj M dzisiaj po sniadaniu pojechał o pyszną kawę i lody[emoji4]wiec właśnie korzystam [emoji4]Lody już dawno pożarte, kawusię jeszcze popijam[emoji4]
Aaaanna
Mi się wydaje że na początku można ale później zakładając że plemniki żyją ok 5-7 dni trzeba by się wstrzymać na tyle przed planowaną owulacja. Cześć leków do stymulacji jest niewskazana w ciąży która mogą by się mimo wszystko wydarzyć.
Wiecie czy przy rozpoczęciu stymulacji nie można wspolzyc ? Jestem po dwóch zastrzykach po 300 i czuje chwilami jakby miały mi wyskoczyć! Progesteron włączyłam 2 dni szybciej bo boję się że owulacje dostanę.
Aduś16
Nie mogłaby u mnie bo brak jajowodowMi się wydaje że na początku można ale później zakładając że plemniki żyją ok 5-7 dni trzeba by się wstrzymać na tyle przed planowaną owulacja. Cześć leków do stymulacji jest niewskazana w ciąży która mogą by się mimo wszystko wydarzyć.
Aaaanna
Wiesz w medycynie jak w kinie wszystko się może zdarzyć [emoji3][emoji3]
Chociaż brak obu jajowodow stanowi jednak pewien problem.
Nie mogłaby u mnie bo brak jajowodow
bazylia128
a jaki masz progesteron? Tak sie dopytuje bo ja tez mialam stymulke zupelnie inna od wszystkich...Ja mam progesteron na zatrzymanie owulacji, zamiast agonisty.
Aduś16
Lutinusa jaki masz progesteron? Tak sie dopytuje bo ja tez mialam stymulke zupelnie inna od wszystkich...
Widzę widzę też robiłam w 5 dpt i był na jednym mega bladzioch na drugim dosyć solidna kreskaDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test czy wy też to widzicie?
Aduś16
To już blokada mechaniczna której bez In vitro nie przeskoczyszWiesz w medycynie jak w kinie wszystko się może zdarzyć [emoji3][emoji3]
reklama
Netiaskitchen
Nie no, lody po śniadaniu na deserekLody na sniadanie Ja ostatnio posypywalam i juz to pisalam lody moja ulubina posypką relanium 5mg
Podziel się: