Mieli zapłodnić ale jak udało się pobrać 7 z czego tylko dwie dojrzałe to zaproponowali kolejna stymulację i w przyszłym miesiącu zapłodnić wszystkie bo nie wiadomo ile tez przetrwa do zarodka.Ze niby większe szanse.Wtedy się zgodziłam ale teraz tak się zaczęłam zastanowić czy organizm nie jest zmęczony.Ale jak piszesz ze to może wspomóc jajniki to może nie mam co się zastanawiać..A nie zaplodnili tych dwóch?
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Jak nic innego nie proponują to po prostu tego nie wykonują.. Dlatego są lepsze i gorsze kliniki, Invicta ma kiepskie podejście do pacjentów ale za to laboratorium są jedne z najlepszych... dlaczego nie chcą nawet tych 2 najpierw zaplodnic? Kolejna stymulacja to duże koszta.. Wystarczy jeden zdrowy zarodek do ciąży. A ile masz lat ?Amh mam 0,7.Pobrali 7 pęcherzyków z czego 2 tylko dojrzałe.Lecze się w Łodzi w Salve.Nic o czym piszesz mi nie proponowali tylko ta kolejna stymulację.
Aduś16
To jak refundowana to ja bym się stymulowala od razu.. Jest szansa że jajniki lepiej zareaguja, większa niż ryzyko że się organizm zmęczyć.. Po 35 to już bez sensu zwlekać. Ja skończyłam 2 miechy temu 37 i to moje ostatnie podejście.. mam już 3 za sobą ale to w wieku 29 lat to zupełnie co innego...będę się cieszyć że zdrowego jednego zarodka chociaż. Ale jak to, w Polsce są chyba tylko leki refundowane, stymulacje też już??36 lat.Te stymulację łapie się ze są refundowane ale to już ostatni raz.
bazylia128
Ja tez juz rano sie dzisiaj przytulaskowalam z mezem - wszystko wraca do normyU nas pada a ja mimo to robię w ogrodzie bo zwariuje jak nie zrobię i mnie to uspokaja a zaraz mi chwasty powyrastaja jak nie zrobię trawki porządnie...mąż mnie wkurza bo zamiast robić chce jakieś przytulaski....ja nie mam czasu na takie rzeczy- trawa czeka!!!
bazylia128
Lody na sniadanie Ja ostatnio posypywalam i juz to pisalam lody moja ulubina posypką relanium 5mgWrzuć potem foto koniecznie u nas ciasta brak, ale za to
moj M dzisiaj po sniadaniu pojechał o pyszną kawę i lodywiec właśnie korzystam Lody już dawno pożarte, kawusię jeszcze popijam
bazylia128
A nie masz wlaczonego do zestwau estrofemu albo aomku? One maja za zadanie zahoamowac ovu... Jesli nie masz to troche dziwne... Ty masz 5 pecherzykow i tak sie czujesz ja ich mialam okolo 40 i myslalam ze eksploduje ze wszystkich stron nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby wspolzyc, lekarz tez mi nie pozwal, mowil o tym z duzym naciskiem, tak samo mnie zawsze uprzedza po transferze. Mowil ze ze wzgledu lekow, luteiny itd... Ale ja biegalam do 5 dnia stymulacji wiec nie wiem w czym seks mial by przeszkodzic?Wiecie czy przy rozpoczęciu stymulacji nie można wspolzyc ? Jestem po dwóch zastrzykach po 300 i czuje chwilami jakby miały mi wyskoczyć! Progesteron włączyłam 2 dni szybciej bo boję się że owulacje dostanę.
Aaaanna
To nie jajca. To się dzieje. [emoji39][emoji39] to są cuda a ona się zdarzają [emoji3]
No i kochane czekam na okres zobaczymy moze moglby nie przyjsc ale by jaja byly
bazylia128
Ooooooooo ku....wa a myslicie ze to moje bieganie w stymulacji cos popsulo? @Tasza ty chyba tez cwiczylas?A nie masz wlaczonego do zestwau estrofemu albo aomku? One maja za zadanie zahoamowac ovu... Jesli nie masz to troche dziwne... Ty masz 5 pecherzykow i tak sie czujesz ja ich mialam okolo 40 i myslalam ze eksploduje ze wszystkich stron nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby wspolzyc, lekarz tez mi nie pozwal, mowil o tym z duzym naciskiem, tak samo mnie zawsze uprzedza po transferze. Mowil ze ze wzgledu lekow, luteiny itd... Ale ja biegalam do 5 dnia stymulacji wiec nie wiem w czym seks mial by przeszkodzic?
reklama
Aduś16
Ja mam progesteron na zatrzymanie owulacji, zamiast agonisty.A nie masz wlaczonego do zestwau estrofemu albo aomku? One maja za zadanie zahoamowac ovu... Jesli nie masz to troche dziwne... Ty masz 5 pecherzykow i tak sie czujesz ja ich mialam okolo 40 i myslalam ze eksploduje ze wszystkich stron nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby wspolzyc, lekarz tez mi nie pozwal, mowil o tym z duzym naciskiem, tak samo mnie zawsze uprzedza po transferze. Mowil ze ze wzgledu lekow, luteiny itd... Ale ja biegalam do 5 dnia stymulacji wiec nie wiem w czym seks mial by przeszkodzic?
Podziel się: