U mnie raz słonko wychodzi a raz się chowa, 16 w cieniu więc nie jest źle.@fredka84 jak tam? Pozniej cos popisze bo nie mam teraz czasu U mnie znowu padaaaaa ;(
Ciacho właśnie robię [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie raz słonko wychodzi a raz się chowa, 16 w cieniu więc nie jest źle.@fredka84 jak tam? Pozniej cos popisze bo nie mam teraz czasu U mnie znowu padaaaaa ;(
Kochana jesteś psioszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️@fredka84 haloooooo? Nie mozesz sie czuc samotna bo poza mezem kotry jestem pewna bardzo cie kocha masz mnie, nas, forum - wszyscy cie tu strasznie kochają !!!! Nawet moj Łukasz Cie przeciez KOCHA [emoji173] [emoji173] [emoji173] Zapomnialas jak ciagle gada i sie dopytuje o Ciebie ? Sloneczko zaczyna wychodzic bede dzisiaj sadzic sprobuje porobic zdjecia i wyslac tylko nie zawsze sie chca dołaczyc ;( Ja juz pobiegalam, ADHD wrocilo [emoji109] przybij piąteczke W poniedzialek masz wolne to prosze dzwonic do kliniki... Najlpeiej by bylo gdybys pojechala tam na wizyte i dzialamy... Zobacz na @Netiaskitchen ostatnio sobie o tym myslalam Wiesz dlaczego odniosla sukces bo caly czas dzialala, nie stracila ani jednego cyklu... Jeden miesiac przerwy zrobila na histeroskopie... Jak sie zarodki skonczyly to w nastepnym cyklu robila nowa stymulacje. Musimy byc gotowe na to ze bedziemy sie potykac i isc zygzakiem po lini prostej do wyznaczonego celu ale nawwet jak pojdziemy zygzakiem raz w dol, raz w gore to bedziemy sie posowac do przodu i w koncu dojdziemy do celu [emoji173][emoji173][emoji173] Ja tez juz stracilam duzo czasu na suple i nic to nie dalo (chociaz zastanawialam sie czy np nie mialo to wplywu na to ze ten zarodek sie okazal byc zdrowym), jak nie bedziemy probowac to nic z tego nie wyjdzie... Ja sie czuje jak na wojnie - jakos musimy przez to przejsc [emoji173][emoji173][emoji173] zawsze wszystkim powtarzalam ze wystarczy jeden zarodek a sama nie moglam sie z tym pogodzic. Kto wie a moze akurat ten jeden zarodek (ta coreczke) okaze sie byc ta szczesliwą i zostanie z nami [emoji7][emoji7][emoji7] Dlugo sie zastanawialam jak mam podejsc do tego transferu - czy wierzyc mocno ze musi sie udac, czy myslec ze moze sie sie udac. Podejalam decyzje ze bede wierzyc z pewna doza rozsądku, zmyslnosci, logicznosci i rozwagi... Łukasz powiesil flage a ja ide z psiorami na podworko na pol godziny
No to pięknie rozpoczęty dzień kochana i trzeba wierzyć, ze się uda ale z rozsądkiem Wszystkie mamy walczyć do skutku@fredka84 haloooooo? Nie mozesz sie czuc samotna bo poza mezem kotry jestem pewna bardzo cie kocha masz mnie, nas, forum - wszyscy cie tu strasznie kochają !!!! Nawet moj Łukasz Cie przeciez KOCHA ❤ ❤ ❤ Zapomnialas jak ciagle gada i sie dopytuje o Ciebie ? Sloneczko zaczyna wychodzic bede dzisiaj sadzic sprobuje porobic zdjecia i wyslac tylko nie zawsze sie chca dołaczyc ;( Ja juz pobiegalam, ADHD wrocilo przybij piąteczke W poniedzialek masz wolne to prosze dzwonic do kliniki... Najlpeiej by bylo gdybys pojechala tam na wizyte i dzialamy... Zobacz na @Netiaskitchen ostatnio sobie o tym myslalam Wiesz dlaczego odniosla sukces bo caly czas dzialala, nie stracila ani jednego cyklu... Jeden miesiac przerwy zrobila na histeroskopie... Jak sie zarodki skonczyly to w nastepnym cyklu robila nowa stymulacje. Musimy byc gotowe na to ze bedziemy sie potykac i isc zygzakiem po lini prostej do wyznaczonego celu ale nawwet jak pojdziemy zygzakiem raz w dol, raz w gore to bedziemy sie posowac do przodu i w koncu dojdziemy do celu ❤❤❤ Ja tez juz stracilam duzo czasu na suple i nic to nie dalo (chociaz zastanawialam sie czy np nie mialo to wplywu na to ze ten zarodek sie okazal byc zdrowym), jak nie bedziemy probowac to nic z tego nie wyjdzie... Ja sie czuje jak na wojnie - jakos musimy przez to przejsc ❤❤❤ zawsze wszystkim powtarzalam ze wystarczy jeden zarodek a sama nie moglam sie z tym pogodzic. Kto wie a moze akurat ten jeden zarodek (ta coreczke) okaze sie byc ta szczesliwą i zostanie z nami Dlugo sie zastanawialam jak mam podejsc do tego transferu - czy wierzyc mocno ze musi sie udac, czy myslec ze moze sie sie udac. Podejalam decyzje ze bede wierzyc z pewna doza rozsądku, zmyslnosci, logicznosci i rozwagi... Łukasz powiesil flage a ja ide z psiorami na podworko na pol godziny
Wrzuć potem foto koniecznie u nas ciasta brak, ale za toU mnie raz słonko wychodzi a raz się chowa, 16 w cieniu więc nie jest źle.
Ciacho właśnie robię [emoji8]
Są teorie że krótka przerwa między stymulacjami daje w kolejnej lepszy efekt poprzez mechaniczne pobudzenie jajników. podobny efekt ma przynieść mezoterapia jajników. Ja też mam już niskie amh (0.54) i miałam z marcu mezoterapie zrobiona , teraz zaczęłam stymulacje w 11dc jak pęcherzyki podrosly i widać ich było 5 przed rozpoczęciem zastrzykow.. czy lekarz nie proponował Ci EVM czyli dojrzewanie komórek w warunkach labo może więcej by dojrzałość do zapłodnienia. jakie masz amh i ile pobrali pęcherzykow ? liczysz się w Invicta?Mam pytanie odnośnie stymulacji.U mnie w Klinice wykonują je caly czas.W tym mięsiącu udało się pobrać tylko dwie komórki które były dojrzałe.(Niskie Amh)Lekarz zaproponował żeby zrobić w przyszłym cyklu kojenia stymulację i dopiero wtedy zapłodnić to co się uzbiera z tych dwóch stymulacji.Moje pytanie jest takie czy stymulacja po stymulacji to dobry pomysł?Lekarz twierdzi ze organizm wtedy lepiej odpowiada...Czy któraś z was tez tak miała?Czy lepiej dać organizmowi odpocząć ?
Amh mam 0,7.Pobrali 7 pęcherzyków z czego 2 tylko dojrzałe.Lecze się w Łodzi w Salve.Nic o czym piszesz mi nie proponowali tylko ta kolejna stymulację.Są teorie że krótka przerwa między stymulacjami daje w kolejnej lepszy efekt poprzez mechaniczne pobudzenie jajników. podobny efekt ma przynieść mezoterapia jajników. Ja też mam już niskie amh (0.54) i miałam z marcu mezoterapie zrobiona , teraz zaczęłam stymulacje w 11dc jak pęcherzyki podrosly i widać ich było 5 przed rozpoczęciem zastrzykow.. czy lekarz nie proponował Ci EVM czyli dojrzewanie komórek w warunkach labo może więcej by dojrzałość do zapłodnienia. jakie masz amh i ile pobrali pęcherzykow ? liczysz się w Invicta?
A nie zaplodnili tych dwóch?Amh mam 0,7.Pobrali 7 pęcherzyków z czego 2 tylko dojrzałe.Lecze się w Łodzi w Salve.Nic o czym piszesz mi nie proponowali tylko ta kolejna stymulację.