reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczynki dzis po wczorajszym deszczu swieci slonko ... Mam plan na dzis rozsadzic pomidorki ktore wysiewalam pozniej niz zwykle... Zazwyczaj juz 1-2 maja sadzilam juz do tunelu ale wszystko sie opoznilo jakos. ... No i bede robic robote ktora wzielam na weekend do domu nie bylo wyjscia wolalam to niz chodzic do pracy 1 i 2 ale to moge sobie spokojnie robic.... Tymczasem ubieram sie i biore sie do roboty moze pozniej foty wstawie
Milego dnia flagi

Kurde, trochę mi głupio że tak wczoraj wymiekłam[emoji1751]. Dziękuję za wsparcie dziewczyny [emoji3590]. Na Was zawsze można liczyć [emoji3590]. Wy wszystkie te dołki i wzloty przezyłyście, i dlatego Wasze słowa są dla mnie bardzo ważne [emoji3590]
Dziś wstałam, zobaczyłam piękne słonko ( które właśnie zaszło [emoji12]) i poczułam się o wiele lepiej niż wczoraj [emoji846]. Przez ścianę słyszałam dziecko córki sąsiadki i tylko przez chwilkę pozazdrościłam bo zaraz moje myśli powędrowały do ciasta które ZARAZ muszę upiec [emoji33].
Z mężem trochę już gadam ale muszę jeszcze podawać niedostępną [emoji12]
To dzisiaj sobie poświetuj i totalnie się wyluzuj ;)

reklama
@fredka84 haloooooo? Nie mozesz sie czuc samotna bo poza mezem kotry jestem pewna bardzo cie kocha ;) masz mnie, nas, forum - wszyscy cie tu strasznie kochają !!!! Nawet moj Łukasz Cie przeciez KOCHA ❤ ❤ ❤ Zapomnialas jak ciagle gada i sie dopytuje o Ciebie ? Sloneczko zaczyna wychodzic bede dzisiaj sadzic sprobuje porobic zdjecia i wyslac tylko nie zawsze sie chca dołaczyc ;( Ja juz pobiegalam, ADHD wrocilo ;)👊 przybij piąteczke ;) W poniedzialek masz wolne to prosze dzwonic do kliniki... Najlpeiej by bylo gdybys pojechala tam na wizyte i dzialamy... Zobacz na @Netiaskitchen ostatnio sobie o tym myslalam ;) Wiesz dlaczego odniosla sukces bo caly czas dzialala, nie stracila ani jednego cyklu... Jeden miesiac przerwy zrobila na histeroskopie... Jak sie zarodki skonczyly to w nastepnym cyklu robila nowa stymulacje. Musimy byc gotowe na to ze bedziemy sie potykac i isc zygzakiem po lini prostej do wyznaczonego celu ale nawwet jak pojdziemy zygzakiem raz w dol, raz w gore to bedziemy sie posowac do przodu i w koncu dojdziemy do celu ❤❤❤ Ja tez juz stracilam duzo czasu na suple i nic to nie dalo (chociaz zastanawialam sie czy np nie mialo to wplywu na to ze ten zarodek sie okazal byc zdrowym), jak nie bedziemy probowac to nic z tego nie wyjdzie... Ja sie czuje jak na wojnie - jakos musimy przez to przejsc ❤❤❤ zawsze wszystkim powtarzalam ze wystarczy jeden zarodek a sama nie moglam sie z tym pogodzic. Kto wie a moze akurat ten jeden zarodek (ta coreczke) okaze sie byc ta szczesliwą i zostanie z nami 😍😍😍 Dlugo sie zastanawialam jak mam podejsc do tego transferu - czy wierzyc mocno ze musi sie udac, czy myslec ze moze sie sie udac. Podejalam decyzje ze bede wierzyc z pewna doza rozsądku, zmyslnosci, logicznosci i rozwagi... Łukasz powiesil flage a ja ide z psiorami na podworko na pol godziny ;)

Do góry