JeeeeeestDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test czy wy też to widzicie?
reklama
Też widzę cień cienia [emoji6]Dziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test [emoji85][emoji85] czy wy też to widzicie?
cikulinka
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki dzis po wczorajszym deszczu swieci slonko ... Mam plan na dzis rozsadzic pomidorki ktore wysiewalam pozniej niz zwykle... Zazwyczaj juz 1-2 maja sadzilam juz do tunelu ale wszystko sie opoznilo jakos. ... No i bede robic robote ktora wzielam na weekend do domu nie bylo wyjscia wolalam to niz chodzic do pracy 1 i 2 ale to moge sobie spokojnie robic.... Tymczasem ubieram sie i biore sie do roboty moze pozniej foty wstawie
Milego dnia flagi
Milego dnia flagi
cikulinka
Tez cos widze
Też widzę cień cienia [emoji6]
bazylia128
Liliana87
Ja widzęDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test [emoji85][emoji85] czy wy też to widzicie?
Liliana87
To dzisiaj sobie poświetuj i totalnie się wyluzujKurde, trochę mi głupio że tak wczoraj wymiekłam[emoji1751]. Dziękuję za wsparcie dziewczyny [emoji3590]. Na Was zawsze można liczyć [emoji3590]. Wy wszystkie te dołki i wzloty przezyłyście, i dlatego Wasze słowa są dla mnie bardzo ważne [emoji3590]
Dziś wstałam, zobaczyłam piękne słonko ( które właśnie zaszło [emoji12]) i poczułam się o wiele lepiej niż wczoraj [emoji846]. Przez ścianę słyszałam dziecko córki sąsiadki i tylko przez chwilkę pozazdrościłam bo zaraz moje myśli powędrowały do ciasta które ZARAZ muszę upiec [emoji33].
Z mężem trochę już gadam ale muszę jeszcze podawać niedostępną [emoji12]
klaudiaanita
No i kochane czekam na okres zobaczymy moze moglby nie przyjsc ale by jaja byly
Życzę ci tego
reklama
bazylia128
@fredka84 haloooooo? Nie mozesz sie czuc samotna bo poza mezem kotry jestem pewna bardzo cie kocha masz mnie, nas, forum - wszyscy cie tu strasznie kochają !!!! Nawet moj Łukasz Cie przeciez KOCHA ❤ ❤ ❤ Zapomnialas jak ciagle gada i sie dopytuje o Ciebie ? Sloneczko zaczyna wychodzic bede dzisiaj sadzic sprobuje porobic zdjecia i wyslac tylko nie zawsze sie chca dołaczyc ;( Ja juz pobiegalam, ADHD wrocilo przybij piąteczke W poniedzialek masz wolne to prosze dzwonic do kliniki... Najlpeiej by bylo gdybys pojechala tam na wizyte i dzialamy... Zobacz na @Netiaskitchen ostatnio sobie o tym myslalam Wiesz dlaczego odniosla sukces bo caly czas dzialala, nie stracila ani jednego cyklu... Jeden miesiac przerwy zrobila na histeroskopie... Jak sie zarodki skonczyly to w nastepnym cyklu robila nowa stymulacje. Musimy byc gotowe na to ze bedziemy sie potykac i isc zygzakiem po lini prostej do wyznaczonego celu ale nawwet jak pojdziemy zygzakiem raz w dol, raz w gore to bedziemy sie posowac do przodu i w koncu dojdziemy do celu ❤❤❤ Ja tez juz stracilam duzo czasu na suple i nic to nie dalo (chociaz zastanawialam sie czy np nie mialo to wplywu na to ze ten zarodek sie okazal byc zdrowym), jak nie bedziemy probowac to nic z tego nie wyjdzie... Ja sie czuje jak na wojnie - jakos musimy przez to przejsc ❤❤❤ zawsze wszystkim powtarzalam ze wystarczy jeden zarodek a sama nie moglam sie z tym pogodzic. Kto wie a moze akurat ten jeden zarodek (ta coreczke) okaze sie byc ta szczesliwą i zostanie z nami Dlugo sie zastanawialam jak mam podejsc do tego transferu - czy wierzyc mocno ze musi sie udac, czy myslec ze moze sie sie udac. Podejalam decyzje ze bede wierzyc z pewna doza rozsądku, zmyslnosci, logicznosci i rozwagi... Łukasz powiesil flage a ja ide z psiorami na podworko na pol godziny
Podziel się: