reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Popieram u mnie w klinice po dwóch transferach (dobrze rokujących zarodków) się martwili i wysylali na histero. Ja sama miałam zrobic badania immunologiczne po 3ET ale zaszłam w ciąże:-p A wisiały juz na lodówce, żeby zrobic.
tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...

reklama
Ale heparyne i acard włączyć można przecież.
tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...

Kochana a co tobie wyszlo w tych limfocytach cytokinach ja tez mam nk w normie dzisiaj dostalam wyniki. Czy u ciebie dochodzilo do implantacji czy zawsze beta 0, bo u mni praiwe zawsze implantacja byla...

Mi to idzie jak krew z nosa
Zrobilam do dzis tylko nk
Teraz biore sie za reszte
U mnie nigdy nie bylo implantacji. Wiec moze przyczyna u nas inna? To juz dobry znak ze jest implantacja. Glupio zabrzmi ale chociaz raz chcialabym miec dodatnie hcg zeby wiedziec ze to w ogole
mozliwe... a tak to dla mnie nierealne

reklama
Do góry