tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...Popieram u mnie w klinice po dwóch transferach (dobrze rokujących zarodków) się martwili i wysylali na histero. Ja sama miałam zrobic badania immunologiczne po 3ET ale zaszłam w ciąże A wisiały juz na lodówce, żeby zrobic.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
czyli encortonem je obnizyłas? po jakim czasie?Tez go o to zapytałam. Mowil ze do zachodzenia w ciążę to najlepiej ponizej 10,tak ja @Netiaskitchen pisala.
Na razie mam nadziejee ze w lato bedzie lepiej i wtedy sie zdecyduje.Masakra
Masz jakis plan awaryjny na to?
Pójdźka
Po miesiacu tak spadło, akurat wtedy po metypredzie.czyli encortonem je obnizyłas? po jakim czasie?
Aaaanna
Ale heparyne i acard włączyć można przecież.
tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...
Na razie mam nadziejee ze w lato bedzie lepiej i wtedy sie zdecyduje.
No to trzymam kciuki!! Oby..
Kochana a co tobie wyszlo w tych limfocytach cytokinach ja tez mam nk w normie dzisiaj dostalam wyniki. Czy u ciebie dochodzilo do implantacji czy zawsze beta 0, bo u mni praiwe zawsze implantacja byla...
Mi to idzie jak krew z nosa
Zrobilam do dzis tylko nk
Teraz biore sie za reszte
U mnie nigdy nie bylo implantacji. Wiec moze przyczyna u nas inna? To juz dobry znak ze jest implantacja. Glupio zabrzmi ale chociaz raz chcialabym miec dodatnie hcg zeby wiedziec ze to w ogole
mozliwe... a tak to dla mnie nierealne
czekam na kir i hlac u lukasza... wiesz ze u mnie zawsze wszystkie wyniki wychodza w nrmie a ciunzyyy jak nie bylo tak nie ma ;(
Kor masz tez dla meza? Ja mam kir haplotyp a maz hla c tylko
Moze ja cos pomieszalam? Tak mam zapisane ze on tylko hla C a ja kir
Bedziemy to w maju robic w waw
reklama
Jeszcze trzeba dodać że Pan L. pobiera dodatkowe opłaty np. za transfer jeśli to on ma zrobić
Dzieki za info
Lepiej zeby nie bylo niespodzianek... a uznaje leczenie immunologiczne??
Podziel się: